تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: خواهش مي كنم كمكم كنيد

داره خودمونی میشه mina2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

9 خواهش مي كنم كمكم كنيد

دوستان عزيز سلام
    اگر كسي مي تونه به من كمك كنه. خدا خيرتون بده عزيزان.
    من يه برنامه يا راهي براي به دست آوردن يوزرهاي شبكه يا راهي براي برگردان Task Manager به حالت اوليه خودش مي خواهم.
    كمـــــــــــــــــــــك؟

در جايي كه من كار مي‌كنم، همة كامپيوترها مجهز به ويندوز ايكس پي هستند و همة آنها از فرمت ان تي اف اس استفاده مي‌كنند.
    اكانت همة اين كامپيوترها ليميت تعريف شده. خلاصة مطلب اين كه من با هزار دوز و كلك و كمك گرفتن از دوست و آشنا و حتي آوردن آنها به شركت تونستم اكانت ادمين رو روي كامپيوتر خودم بدون پسورد كنم. حالا مشكل من اينجاست كه در همين يوزر ادمين وقتي مي‌خواهم از كنترل پنل برنامة يوزر اكانت را اجرا كنم، مثل حالت عادي خودش نيست و من سر در گم مي‌شم.
    خواهش من اينه كه اگر كسي در اين زمينه اطلاعاتي داره به من بده كه بتونم براي خودم اكانت‌هاي ديگه ايجاد كنم. توي پنجرة جديد يوزر اكانت هيچ قسمتي كه بشود با آن يوزر جديد تعريف كرد (مثل حالت پيش گزيدة نصب ويندوز ايكس پي بر روي يك كامپيوتر عادي) وجود ندارد.
    در ضمن بايد يادآوري كنم كه در اين شبكه يوزرهايي كه تعريف شدند، فقط تحت شبكه هستند. يعني اگر كابل شبكه را بيرون بكشيم و بعد بخواهيم با اكانت شبكه وارد شويم، پيغام خطا مي‌دهد و وارد دستگاه نمي‌شود.
    خواهشاً كمك
    دوستتون دارم
    التماس دعا

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    راستش رو بخوای من تا حالا با شبکه کار نکردم و اگه مشکلت با کامپیوتر های معولی بود کمکت میکردم ولی سر رشته ای از شبکه ندارم ولی اگه بخوای یه یوزر توی ویندوز بسازی در صورتی که به داس دسترسی داری میتونی دستورات زیری رو توی notpad بنویسی و با فرمت bat. زخیره کنی وبعد یه بار روش کلیک کنی تا یه یوزر ادمین به اسم maxxx برا شما ساخته بشه
    Net user maxxx /add
    Net localgroup administrators maxxx /add
    به فاصله ها توجه کن البته یکی از بچه ها هم یه نرم افزار برای ساخت یوزر معرفی کرده بود سرچ کنی پیدا میکنی راستی مطمئنی که یوزرت ادمینه؟
    در ضمن با دستور net user administrator mm توی داس پسورد یوزر administrator که (نمیدونم چقدر اطلاعات دارید) توی تمام ویندوز ها به صورت مخفی هست به mm تغییر میکنه و شما در هنگامیکه پنجره logon برای انتخواب یوزر ها میاد با دو بار زدن alt+ctrl+delet میتونید از اونجا وارد شوید که احتمالا این یوزر در شبکه هم تعریف شده البته همه چی به مسئول اون کامپیوتر هاست که تا چه حد به امنیتشون اهمیت میدن چون راه هایی برای بستن اینها وجود داره اگه کارت درست شد از طرف من بهش یه چیزی بگو

خلاصه این همه کمکی بود که از دست من بر میومد

داره خودمونی میشه rezanix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی خوبه واقعا

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض بيشتر كمك كنيد

دوستان عزيز آقاي مكس و آقاي رضانيكس
    سلام

از كمكتون ممنونم. اما همون طور كه قبلاً گفتم، امنيت شبكة ما خيلي بالاست. طوري كه تا زماني كه به شبكه وصل هستيم، مي‌شود Username و Password را داد. اما اگر كابل شبكه را قطع كنيم ديگر با اين Username و Password نمي‌شود وارد دستگاه شد. يعني اين Username در سرور ساخته شده. البته من اطلاعات زيادي ندارم ولي احتمال مي‌دهم كه اين جوري باشه.
    در ضمن در هنگام روشن كردن كامپيوتر همون طور كه خود شما هم اين مسئله را بيان كرديد، صفحة Welcome دستگاه ما در شركت مانند دستگاه معمولي نيست. بعد از بالا آمدن دستگاه بايد ابتدا كليدهاي Ctrl+Alt+Del را فشار دهيم تا منوي درخواست Username و Password باز بشود. در اين منو 3 كليد با نام‌هاي OK و Cancel و Option وجود دارد. اگر كليد Option را بزنيم، پنجره از قسمت پايين بزرگ‌تر شده و يك Combo Box باز مي‌شود كه از آن مي‌توان نام شبكه‌اي كه به آن وصل هستيم را انتخاب كنيم.
    و يا اگر اكانتي بر روي اين دستگاه داشته باشيم (مانند Administrator) كه فقط براي ورود به اين دستگاه باشد، مي‌توانيم آن را با شمارة IP همين دستگاه را انتخاب و پس از وارد كردن پسورد (البته اگر پسورد داشته باشد) وارد سيستم مي‌شويم.

البته ببخشيد كه سرتون را درد مي‌آورم، ولي لازمه توضيح بدهم كه متوجه موضوع بشويد.
    ما در يوزرهاي شبكه، يك Share Folder داريم كه در هنگامي كه به شبكه وصل هستيم و با اكانتي كه شبكه آن را مي‌شناسد، مي‌توانيم براي هم فايل بفرستيم.

حالا به موضوعات مطرح شده در زير توجه نماييد:
    1- فرمت درايوهاي ما NTFS است.
    2- با يوزري كه از طريق شبكه وارد كامپيوتر شده‌ام، زمان را نمي‌توانم تغيير بدهم.
    3- مي‌خواهم در همين يوزر شبكه بتوانم Task Manager را به حالت اول خود برگردانم.
    4- در يوزر شبكه (در برنامة Task Manager) در قسمت منوها گزينة Shutdown وجود ندارد.
    5- در همين برنامه (يعني Task Manager) تب‌هاي Networking و Users نيز وجود ندارد.
    6- در كنترل پنل در كامپيوترهاي معمولي، در برنامة User Accounts مي‌توان User را ساخت يا آن را حذف كرد.
    7- در يوزر شبكه اصلاً از اين خبرها نيست، حتي در يوزر Administrator هم وضع به همين منوال است.
    8- در يوزر Administrator (كه همان طور كه توضيح داده شد، به شبكه وصل نيست، و Share Folder در آن ديده نمي‌شود، ولي مي‌توان از طريق My Network Place به دستگاه‌ها و فقط آن قسمت‌هايي كه Share شده‌اند دست يافت و ليست كل دستگاه‌هاي روشن را نيز مشاهده نمود) در برنامة Group Policy و Computer Management نيز (كه البته از آنها خيلي سر در نمي‌آورم) كاري نتوانستم انجام بدهم.

البته مسائلي را كه شما مطرح نموديد، را نمي‌دانستم. از بابت راهنمايي، از شما تشكر مي‌كنم.
    حالا با اين مشكل من چه كار كنم؟
    كمكم كنيد. اين موضوع من را حسابي كلافه كرده. از اين كه محدود باشم بيزارم.
    قبلاً از همه تشكر مي‌كنم. و مخصوصاً شما دوستان عزيز كه وقت گران‌بهاي خود را به خواندن اين مطلب اختصاص داديد.
    التماس دعا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست خوب شبکه شما به صورت domain هستش و امکان این کاری که شما میخوایید اصلا نیست چون همه چیز روی سرور هستش و حتی از اونجا روی تمامی کلاینتها policyاعمال می شه حتی می تونه(ادمین شبکه) بکراند شما رو هرچی می خواد بزاره و شما هیچ کاری نتونید بکنید .این ها رو میگم چون خودم ادمین هستم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

9 لطفا بيشترتر كمك كنيد

دوست عزيز MGholami
    سلام
    ببخشيد كه نمي‌تونم زود به زود به اينترنت وصل بشم، آخه سرم خيلي شلوغه.
    منظور شما از Domain چيه؟
    Background چيه؟ و چه طوري مي‌شه غير فعالش كرد؟ (البته فقط در كامپيوتر خودم). چون مي‌دونم يوزرهايي با اسم‌هاي مختلف در كامپيوتر به صورت كاملاً مخفي وجود داره كه به صورت عادي دسترسي به اون‌ها غير ممكنه.
    به عنوان مثال:
    HelpAssistant ـ IUSR ـ IWAM ـ SUPPORT ـ Network Configuration ـ Power User ـ Backup Operator
    كه البته در كامپيوترهاي شبكه يوزرهاي ديگه‌اي هم وجود داره. حالا دوست عزيز كه اتفاقاً ادمين هم هستيد، (از بخت خوب من) لطفاً اميدم را نااميد نكنيد.
    يك راهي به من پيشنهاد كنيد.
    ويندوزهاي همة كامپيوترها از نوع XP Professional است.
    راهي را سراغ داريد كه بشود با همين ورژن اين كار را كرد. يا راهي كه بشود اين ويندوز را (به طوري كه كسي متوجه نشود) به سرور تبديل كرد.
    ببخشيد كه هر دفعه كه مي‌آيم سر همه را درد مي‌آورم. اميدوارم بيشتر كمك كنيد.
    التماس دعا

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هيش كي منو دوست نداره تو رو خدا كمكم كنيد

تاريخ عضويت
    Jul 2006

9 خدايا پي سي ورلد كه به دادم نرسيد. تو به دادم برس!

سلام
    خواهران و برادران گرامي

خواهشاً كمك كنيد. در عذابم. دوستي كه مي‌گفت من ادمين هستم و... هيچي نگفت و رفت.
    اين رسم مسلماني نيست.
    به خدا واجبه. براي مريض مي‌خوام. اين مريض 1 روزه به دنيا اومده.
    خدا خيرتون بده.
    خير از جوونيتون ببينيد.

منتظرم نگذاريد.
    التماس دعا

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

منم از شبکه سر در نمیارم ولی این برنامه رو دانلود کن ببین به دردت می خوره یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    نميخوام نا اميدت كنم ولي امروز تلفني با يكي از دوستام كه تويه يه همچين جايي كار ميكنه صحبت ميكردم ياد مشكل شما افتادم ازش سوال كردم گفت اين غير ممكنه چون همه چيز در اختيار سروره البته چون پاي تلفن بود نتونست زياد توضيح بده اگه ديدمش ازش كامل تر ميپرسم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •