برنامه اي براي تغيير ip .خیلی لازم دارم لطفا برنامه ای معرفی کنید که کار کنه آخه چند تا برنامه آزمایش کردم نشد ضروری لطفا زود معرفی کنید ممنون میشم
برنامه اي براي تغيير ip .خیلی لازم دارم لطفا برنامه ای معرفی کنید که کار کنه آخه چند تا برنامه آزمایش کردم نشد ضروری لطفا زود معرفی کنید ممنون میشم
من با برنامه ی Invisible Browsing کار کردم جواب هم داده .... البته من با firefox کار کردم ....
برنامش هم یه سرچ کنی هست .
سلام![]()
قطعا بهترين برنامه براي انجام اين كار در جهان برنامه ي HIDE IP PLATINUM هست كه براي دايل آپ مورد استفاده قرار مي گيره![]()
Hide IP Platinum 3.21
موفق باشي...نوشته شده توسط MaliN
![]()
نوشته شده توسط HR
Invisible Browsing 5.052
Invisible Browsing will mask or hide or spoof your IP address preventing the banner ad campaigns and e-commerce applications from logging your internet address without your permission. Invisible Browsing is also an efficient Internet Explorer Privacy Protection, Popup Blocking and Internet Sharing Solution.
Invisible Browsing is a software that allows you mask your IP address.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
980KB
![]()
مرسي از اينكه برام اين 2 برنامه رو گذاشتين ولي متاسفانه اين 2 براي من كار نكرد
يكي از دوستان من از يه چت روم black room يا ban ip شده ولي هر كاري كه ميكنيم با اين برنامه ها رد نميكنه اگه كسي بلد هستش كمك كنه اينم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها كسي نمي دونه كدوم از اين برنامه ها روي مرورگر اپرا كار مي كنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)