باسلام به همگي دوستان![]()
لطفا اگه ميشه بگين كدوم نوع موبايل ( از لحاظ شركت سازنده و مدل و...) از انتن دهي بهتري
برخور داره :?:![]()
باسلام به همگي دوستان![]()
لطفا اگه ميشه بگين كدوم نوع موبايل ( از لحاظ شركت سازنده و مدل و...) از انتن دهي بهتري
برخور داره :?:![]()
سلام
در مورد آنتن دهی موبایل های مختلف سایت ها و شرکتهای مختلف آمارهای گوناگونی میدن که تقریبا 180 درجه با هم تفاوت دارند ولی اون چیزی که قابل بررسی هست تجربه کسانی هست که از گوشی های مختلفی رو امتحان کردند ... نظر من با توجه به مقایسه هایی که کردم به این نتیجه رسیدم که در بین گوشی هایی که مقایسه کردم گوشی زیمنس SX1 از نظر آنتن دهی از همه بهتره ... چون خودم تست کردم در بعضی از مسیر های بین شهری (مثل جاده هراز ) که هیچ گوشی ( نظیر 6600 - 7610 - 3220 - CX65 ) آنتن نمی دادند این گوشی SX1 آنتن داشت و ما تونستیم تماس برقرار کنیم ... البته این تجربه شخصی بنده بود ...
ممنون
اینم تجربه به ما :
تو جاده با دوستان بودیم به طوری که هیچ موبایلی آنتن نمی داد به جز نوکیا 1100 ( از بین 20 مدل موبایل بهترین آنتن دهی رو داشت )
در مورد 1100 من هم شنيده بودم كه انتن دهي فوق العاده داره ولي خودم امتحان نكرده بودم
اون چيزي كه من قبلا امتحان كردم S l E M E N S S L 45
هست كه در انتن دهي واقعا عالي بود
درسته كه نوكيا معروفيت بيشتري داره اما من فكر مي كنم سوني اريكسون مدل T610 بهترين آنتن دهي رو داشته باشه. چون در جاده تهران - شمال كاملا آنتن مي داد و همينطور يكي از دوستان مي گفت در بالاي نمك آبرود كه اكثر گوشي ها از كار افتاده بودند اين گوشي به خوبي آنتن مي داده.
T630 سونی اریکسون معرکه هست اما حتما مالزی اون باشه و اصل . در جاده طبس به مشهد از بین 1100 و 6600 نوکیا و آلکاتل و سامسونگ تنها گوشی که تونست با شبکه ارتباط داشته باشه این گوشی بود . جالب اینکه بر روی lcd گوشی خط آنتن نبود ولی اراحت میشد صحبت کرد .
masoudboy جان از کجا می شه فهمید مالزی است این T630 ؟ دیگه از چه کشورهایی وارد می شه ؟
به عرضتون برسونم الان بيشتر جاده ها تحت پوشش رفتند
![]()
![]()
تست كردن اونجا كار درستي نيست
اگر کسی t630 داشته لطف کنه به من بگه آنتن دهیش چطوره ؟؟ چون امکاناتش و قیمتش به نظر من خیلی خوبه. فقط می خوام بدونم کسایی که این گوشی رو دارن از لحاظ آنتن دهی ( فقط آنتن دهی ) راضی بودن ؟ نکته خاصی داره ؟ کدوم گارانتیش بهتره و بهتره که تولید کدوم کشور باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)