تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 27 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 261

نام تاپيک: Half-Life 2: Episode Two

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض Half-Life 2: Episode Two

HALF LIFE 2:Episode Two توسط شرکت Valve ساخته شده وبوسیله EA(قربونش برم( (تاریخ عرضه رو تو تاپیک خودش میگم) .
    وای دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم . بابا عجب بازیه هاااا کلشه(یعنی آخرشه) ترکونده جون تو.پکونده جون تو. دخل همنه اورده .خودش توپ بود توپ تر هم شد. یه چی میگم یه چی میشنوی. عین جنگ دنیاها سه پای از همه طرف مریزن سرت نفهمی نفهمی چی کا میکنی کی هستی. کوچیک بزرگ متوسط همه جورشو داره زنبیلو بردارو بیار
    - کی بیارم. همین حالا ؟
    -نه نه
    -په کی بیارم
    -زمستونه امسال بیارش(باز جو گرفتم)
    EA عزیز پولش میده Valve مامان میسازتش. گرافیک آخرش.گیم پلی آخرش. وحشتو درگیریو بزن بکوبه جونه تو آخرش(ایول). امسال چه شود با این FPSها ژقغسهس از اونور HL ازی ور دیگه Activision وUBI هی ناز کنن بگن call of duty3 و RinbowSix برای PC نمیدیم خوب ندین به درک مگه چی میشه من که دیگه عین خیالمم نیست(آره جونه خودت). تا EA و دوستان هستن خیالتون راحت وگرنه ما PCبازا باید میرفتیم غاز میچروندیم .
    تازه قسمت جالب ماجرا رو براتون بگم: این بازی علاوه برPC برای PS3وXbox360 هم منتشر میشه(ما که بخیل نیستیم) اما نسخه PC واونم اینه که در پکش علاوه بر خود بازی HL2 و HL2:episode one نیز قرار دارن که با مشخصات گرافیکی وهوش مصنوعی و فیزیک HL2:episode two اجرا میشن!!! تو این قسمت حل معما ها هم متنوع تر شده و فقط نمیشه عین گوسفند(بنا به نسبت حاضرین) راه بیفتیو ادم بکشی .

2. 3 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13 یه خبر داغ

HALF LIFE 2 : Episode Two
    شایعاتی شنیده می شه که می گن احتمالا یکی از شخصیت های اصلی در این قسمت میمیره!!!!!!!
    وخبر بعد اینکه بسته بازی HL2:episode two شامل چند بازی خواهد بود :
    HL2:episode two
    HL2:episode one
    HALF LIFE 2
    PORTAL
    Team Fortress 2

PORTAL : بازی کوچک ولی جذاب و جالبی است که تا بازی نکنیم نمی تونیم درست حسش کنیم من دمواش رو دیدم خیلی با حاله اگه یادتون باشه پورتال توی بازی Prey زیاد دیدیم وازشون عبور می کردیم .آره به اون حلقه ها که می شه با هاشون از این طرف رفت اون طرف می گن Portal که این بازی با بهرهگیری از این ایده شکل گرفته وشما در یک فضای مجازی باید با یک اسلحه عجیب که کارش درست کردن Portal هستش باید از اتفاقاتی که براتون میفته فرار کنین !

Team Fortress 2 : یک بازی جالبه دیگس که همرا با بازی اصلی ارائه میشه. این یکی خیلی با حاله. قبلا یک شماره از این بازی عرضه شده که خیلی محبوبه و حالا این شماره دومشه که خیلی بهتر شده. فضای بازی نیمه کارتونی با گرافیک بالا ولی شخصیتها همه کارتونی و جذاب هستن ،حتما این بازی رو انجام بدین وگرنه ضرر کردین . ت. این بازی چند تا شخصیت هستن که شما با انتخا ب یکی باید دخل بقیه رو بیارین شخصیته عبارت هستند از :سرباز،مهندس،جاسوس،تک تیرانداز،پیشاهنگ،سنگین(از اسلحه سنگین استفاده میکنه) و مرد بمبی.
    این بازی ها همه ساخت شرکت VALVE (خالق هالف لایف) هستن وتوسط EA در یک پک بین پایان سال 85 وآغاز 86 منتسر میشود(البته اگه عقبتر نره). تا بعد......
    Last edited by Sam Fisher 11; 21-11-2006 at 02:06.

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ما که کف کردیم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13

نقل قول نوشته شده توسط Maximillion
    ما که کف کردیم
    من که تا عرضه بازی تو کفم !!!

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ep1 زیاد به من نچسبید ولی این یکی کولاک میکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13

نقل قول نوشته شده توسط MAXXX
    ep1 زیاد به من نچسبید ولی این یکی کولاک میکنه
    آره episode one بیشتر یه دست گرمی بود و برای آماده کردن گیمر برای قسمت های دوم وسوم . تازه در اون تنوع سلاح خیلی کم بود ولی تو این یکی فرق میکنه و کلی اسلحه در اختیار دکتر خواهد بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض اين بازي تمومي نداره

دوستان من واقعاَ يكي از طرفداران اين بازي هستم ولي تا الآن نتونستم بجز Half Life 2 هيچ كدومش رو به آخر ببرم
    ولي خدايش گرافيكش اصل گرافيك هستش .

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

راستي اين بازي نميخواد تموم بشه؟!!!!

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

همانطور که عرضه Episode 1 چندین بار به تعویق افتاد ، ممکنه که این قسمت هم به تعویق بیفته .
    ضمنا دوست من اگه شما یه سرچ کوچولو می زدی میدیدی که قبلا یه تاپیک برای Half-Life 2 :Episode Series باز شده بود .
    Last edited by amirpers; 22-11-2006 at 14:47.

صفحه 1 از 27 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •