اگه شما سايتي رو ميشناسيد كه بشه توش فايلهاي بزرگ رو آپلود كرده و لينكش رو به درخواست كنندگان داد لطفا بگيد. آدرس و چگونگي استفاده. سايتهايي رو ميشناسم ولي بدرد نخور هستند
اگه شما سايتي رو ميشناسيد كه بشه توش فايلهاي بزرگ رو آپلود كرده و لينكش رو به درخواست كنندگان داد لطفا بگيد. آدرس و چگونگي استفاده. سايتهايي رو ميشناسم ولي بدرد نخور هستند
[color=darkblue]اگه از 100 mg بيشتر نيست از persiangig استفاده کن
اينجا ميتونی اينوايتش ر, درخواست کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك جان تنها بدي اين پرشين گيگ اينه كه محدوديت هر فايل 10 مگ است من هر دفعه خواستم بالاي 10 مگ اپلود كنم آخرش نشده ولي خب مي توني 10 تا 10 مگ آپلود كني اما ... :(
امروز مثلا يه بازي براي موبايل 30 مگ بود هر كاري كردم نشد آخرش رفتم rapidshare كه تا 30 مگ اجازه ميده اما خب متاسفانه ماندگار نيست :(
اين پرشين گيگ خدا كنه يه سرويس پولي قرار بده با ظرفيت بالا كه من يكي مشتري ميشم
![]()
سلام مافیا جان مگه سرعت شما چنده که 30 مگ اپلد میخی بکنی؟
مافيا جان مگه براي آپلود كردن يك فايل حجيم مثلا 30 مگابايتي به صورت قطعات 10 مگاباتي مشكلي هست؟ آخه گفته بودي اما....
سلام
از همتون ممنونم. پرشين گيگ كه دعوتنامه ميخواد و من منتظرم يكي از شما دوستان لطف بكنه ولي راديشر رو پيداش نكردم. سرعت اينتر نت من زياده و ميتونم فايلهاي بزرگ رو آپلود كنم. دريافت 2.3 مگ و داونلود و آپلود از 600 كيلو تا 250 كيلو. البته بستگي به سرور اونطرف هم داره. حالا اگه يكي كمك كنه براي همه خوب ميشه
سلام به مافيا جان و همه دوستان عزيز
مي خوام يك حال اساسي بدم كه برام دعا كنيد!![]()
![]()
يك سايت همين امروز گير آوردم كه تا 500 مگابايت رو مي شه آپلود كرد!
بله! تعجب نكنيد. درست ديديد و من هم درست نوشتم اشتباه تايپي هم نيست. 500 مگابايت. حتي يك فايل 500 مگابايتي به صورت كامل و يك تكه!
سرعتش هم براي آپلود و دانلود حرف نداره. چون خودم امتحان كردم. حالا هر كي فايلها و برنامه هاي باحال داره كه حجمش زياده اينجا آپلود كنه كه ما هم حالشو ببريم.
اين هم لينك اين سايت توپ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اي بابا عجب مهدي جان تا اومدم خوشحال شم پست نويد رو خوندم :(
اما به نظر من ماندگاري هم مهم هست مخصوصا براي من چون بيشتر در قسمت موبايل و موسيقي احتياج دارم دوست دارم هميشه لينك تاپيك ها سالم بمونن و خدا رو شكر پرشين گيگ اين طوي هست ( فعلا)
مشكل من فقط سر فايل هاي بيشتر از 10 مگ هست البته خودم يه چند تا حتي تا مقدار بالاتر سراغ دارم اما مهم سالم موندن اونها هست![]()
چون بعضي سايت ها ريت دانلود كه مياد پايين حذف مي كنن
نويد جان اينطور نيست.
مافيا جان شما هم نگران نباش. همونطور كه گفتم اينطور نيست. شما يك سري بزنيد به اون سايت خودتون مي بينيد.
الان با توضيحات كاملتر خدمت مي رسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)