تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: بهترين جلوه ي ويژه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض بهترين جلوه ي ويژه

شايد شما هم تبليغاتي مانند زير را ديده باشيد:
    ((((( مثلا يك ماشين در حال حركت است و بعد از چند لحظه كم كم تبديل به يك پلنگ مي شود ))))) دقت داشته باشيد كه اين ماشين در غالب يك فيلم است نه عكس يعني تصوير مورد نظر در حال حركت مي باشد
    اگه كسي مي دونه اين جلوه چيه و با چه نرم افزاري ساخته مي شه لطفا جواب رو بنويسه
    منتظر پاسخ شما هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راست ميگه خيلي جالبه
    با چي درست ميكنن

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

10

آره ... واقعاً باحاله !
    اساتید توضیح بدین دیگه.....

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

دوستان عزیز من
    من این عمل رو برای عکس دیدم
    چند برناامه بودن که این کار رو برای تصاویر انجام میداد
    نقاط رنگی شبیه به هم رو در هم ادقام میکنه ولی برای فیلم چیزی ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اساتید محتوم please help :d

حـــــرفـه ای animeditor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرج

10

سلام جمیعاً
    به این کار می گن مورف Morph.
    بسته به نوع نرم افزاری که واسه این کار استفاده می شه، به صورت های دستی و اتوماتیک انجام می گیره.
    در نوع اتوماتیک، خود نرم افزار با توجه به رنگ ها و غلظت اونا این کار رو انجام می ده و توی روش دستی، روی اون دو تا تصویری که می خوان با هم مورف کنن - به نرم افزار بستگی داره - نقاطی رو که باهاس به هم تبدیل بشن مشخص می کنن و اون وقت نرم افزار عمل مورف رو انجام می ده.
    واسه آشنایی بیشتر یه نرم افزار ساده بهتون معرفی می کنم که کار کردن باهاش ساده هست و می تونه دو تا عکس رو با هم مورف کنه و به صورت فیلم بهتون خروجی بده.
    برنامه Abrosoft Fanta Morph.
    یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با این کار کردم جیگر
    اونی که رو فیلم جواب میده رو میخوام
    یعنی بشه دو تا فیلم رو مورف کنیم , مثل یکی از کلیپهای مایکل جکسون که در حال راه رفتن تبدیل به پلنگ سیاه شد

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

سلام جمیعاً
    به این کار می گن مورف Morph.
    بسته به نوع نرم افزاری که واسه این کار استفاده می شه، به صورت های دستی و اتوماتیک انجام می گیره.
    در نوع اتوماتیک، خود نرم افزار با توجه به رنگ ها و غلظت اونا این کار رو انجام می ده و توی روش دستی، روی اون دو تا تصویری که می خوان با هم مورف کنن - به نرم افزار بستگی داره - نقاطی رو که باهاس به هم تبدیل بشن مشخص می کنن و اون وقت نرم افزار عمل مورف رو انجام می ده.
    واسه آشنایی بیشتر یه نرم افزار ساده بهتون معرفی می کنم که کار کردن باهاش ساده هست و می تونه دو تا عکس رو با هم مورف کنه و به صورت فیلم بهتون خروجی بده.
    برنامه Abrosoft Fanta Morph.
    یا علی
    مرسی دوست عزیز این برنامه هم همینکار رو میکنه البته برای عکس چون چک نکردم نمیدونم برای فیلم کاربرد داره یا نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mahyarbadry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلا م
    دوستان عزیز دستور Morph بسیار سنگین و کار بر است
    همانگونه که شما در کلیپ های خارجی مشتهده کریردید منظره ای را به منظره دیگر صورتی را به صورتی دیگر تبدیل می کنند که متاسفانه باید بگویم که چنین نرم افزاری که بخواهد چنین کاری را برای ما انجام دهد قیمتش 850$می باشد و هنوز در ایران کسی نیست که بتواند چنین کاری را انجام دهد اگر بود معرفی اش کنید نیازش دارم

در هر حال در ایران با برنامه های ذیل که بسیار حرفه ای تر می باشد این کار را انجام میدهند
    1- مایا
    2- تری دی مکس
    3- افتر که پلاگینش موجود است ولی کارایی خوب برای تصاویر را ندارد اما با همین برنامه کلیپ Us5 را که اولش چند خیابان به هم مورف می شود البته حرکت بازیگران بعدا" روی مورف سوار شده و جلوه موج را به آن داده اند ساخته شده

دوستان سعی کنید به دنبال آموزش باشید تا برنامه یا پلاگین پیدا کردن هر چه بیشتر به برنامه های موجود کار کنید بهتر می یابید که چه می توانید بکنید

و این را هم دوستانه می گویم هوش ایرانی یک است همانگونه که افکتر درجه یک هالیوود ایرانی است تمام ایرانی ها را دوست دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها شما مي تونيد براي مورف زدن از plugin بنام REVisionEffects كه قابليت نصب در برنامه combustion
    و After Effects را دارد استفاده كنيد كه احتياج به رم 1024 و سيپيو 3000 به بالا و گرافيك بالا دارد آدرس plugin
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    كرك را ندارم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •