سلام به همه دوستان عزیز
برای آن دسته از دوستانی که علاقمند به تست سیستم امنیتی خودشان در سطح پیشرفته هستند نرم افزار جالبی را
معرفی میکنم.البته قبل از شروع باید اخطار کنم که این آزمون از کدهای مخرب واقعی استفاده می کند که می تواند
برای سیستم شما اشکالات زیادی ایجاد کند و بنا به اظهار سازنده آن باید احتمال نیاز به فرمت هارد را نیز در نظر بگیرید![]()
در هر حالت قبل از هر کاری اطلاعات موجود در لینک زیر را بخوانید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
سپس فایل زیر را داونلود کنید:
ممکن است حین داونلود ویا قبل از اجرا ضد ویروس اخطار دهد در این صورت یا از خیر اجرای برنامه بگذرید و یا قبل از
اجرای برنامه آنتی ویروس را غیر فعال کنید و هنگام اجرا آن را دوباره فعال کنید.پس از اجرا برنامه مزبور ابتدا برنامه های
امنیتی سیستم شما را غیر فعال کرده و بعد انواع مختلفی از برنامه های مخرب را روی سیستم اجرا می کند ( از
نصب تروجان , Keylogger ,روت کیت گرفته تا ایجاد اکانتهای قلابی روی سیستم با اختیارات کامل و حتی ارسال اطلاعات
به اینترنت)
برای آنیستال برنامه باید فایل DFKTS v2 را اجرا کرده وسپس سیستم را ریستارت کنید و دوباره آن را اجرا کنید.بهتر است
پس از آن سیستم خودتان را با آنتی ویروس اسکن کنید .(البته اگر هنوز به آنتی ویروس خودتان اعتماد دارید)
باز هم بگویم اگر تجربه کافی برای اینکار را ندارید بهتر است از خیر امتحان آن بگذرید.دوستانی که آن را اجرا می کنند
نتیجه را گزارش کنند تا دیگر دوستان نیز استفاده کنند خود من هم نتیجه را در پست بعدی اعلام می کنم.
موفق باشید.