ک800 گوشی که هیچ کس روش حساب باز نمی کرد
دیروز با رفیقم رفتیم گوئشی و900رو فروختیم و یه ک800 خریدیم
خود من در ابتدا موافق این کار نبودم ولی اکنون با کمتر زمانی کار کردن با اون متوجه مزاییای ان شدم
که الانم میخام در رابطه با ان بنویسم
1دوربین 3.2مگا پیکسلی با کیفیت فوق العاده بالا .اپشن های گوناگون برای عکاسی .به شما اجازه خلق بهترین
تصاویری که میشه با گوشی موبایل به ثبت رسوند رو مده!!!
وقتی به خونه دوستم رفتیم یکی از دوست های خودش هم که ن73 داشت هم بود
مهمترین چیز یه کمرا تست حسابی بود
در تمامی تست های که کردیم از محیط با نور بسیار بالا تا کم نور و حتی تاریک ک800تصاویر واقعی تری داشت
البته از حق نگذریم ن73هم دوربین بسیار عالی و با کیفیتی داره ولی رنگ بندیش کمی تیز هست
ک800 رو حتما برای بهترین عکس باید تنظیمش کرد تا بتونه برتری خودشو نشون بده
وگرنه اگه در حالت اتوماتیک باشه تقریبا هیچ فرقی با ن73 نداره ...
2فیلم برداری تقریبا با پدر خودش ک750 هیچ فرقی نداره و راه اونو ادامه داه البته فیلم برداری ن73 خیلی خیلی بهتره ولی بنظر من جفتشون بدرد نمیخورند چون حتی ن73 هم کیفیت قابل قبول و نزدیک به واقعیتی نداشت (در فیلم برداری فقط ن93!!)
3کیفیت ال سی دی ک800واقعا ال سی دی خوبی داره که بنظر من یکی از بهترین ال سی دی ها برای موبایل هست و.رنگ بندی بسیار نزدیک به واقعیت.همراه با سایز متناسب و....
4اسپیکر ازجهت بلندی عین ک750 هست صداش از و900و ن73 خیلی کمتر هست .ولی از جهت کیفیتا حتی از نظر خود دوستم از و900کیفیت بهتری داره .ن73 هم اسپیکر خوب و با کیفیتی داره چیزی ه در حد و900!!!حتی یه نمه بهتر ولی بشخصه با صدای ک800 بیشتر حال کردم که خوب....
5 هدفون !!!!!!!!!هدفونای روش عین پدرش یعنی ک750 هست کیفیت خوبی داره که با تعویض ان با با یه هدفون سری دبلیو کم از و810 نداره !!!!!!!!!خیلی کیفیت صدای خوبی داره !!فقط مگا باس نداره (که بهتر!!!)متاسفانه دوستم که ن73 داشت هدفوناش همراه نبود
ولی میگفت اون هم کیفیت خیلی خوبی داره
6مموری رفتیم مجتمع پایتخت یه مموری ام 2 .2گیگ برای ک800خریدیم بقیمت 75ومن !!!! که دیگه خیالمون از بابت موزیک و
عکاسی راحت باشه .هیچ گونه تاثیری روی سرعت نداشت !!!و براحتی اونو خوند !!!
روی ن73 دوستم مموری 1گیگ بود که کمی سرعتش کم شده بود که البته این مسعله رو تمامی گوشی های سیمبیان دار نوکیا وجود داره و کاریش هم نمیشه کرد
7خدمات اینترنتی که ما نتونستیم ازش استفاده کنیم ولی بنظر میاد جفت گوشی ها در این رابطه خیلی کامل طراحی شده باشند
ک800 امکانات و اپشن هایی داشت که ما ازش اصلا سر در نیوردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8ک800 رو خریدیم 420تومن استیل جیمز باند(نقره ای) یه مموری 2گیگ هم شد 80تومن !!!گوشی کلا برای ما 500تومن هزینه برداشت
من هم خودم یه هدفون سری و داشتم که امانی دادم دوستم هر وقت دوست داشت پولشو بده
کلا با 500تومن (+25تومن هدفون) صاحب یه ابر گوشی با کیفیتفوق العاده بالا در عکاسی .و پخش موزیک عالی بدون نگرانی از کمبود حافظه شدیم
حالا باز بگید ک800 بده!!!!!!!!