سلام
نحوه مونت كردن ويندوز تو لينوكس چه طوريه ؟
در مورد برنامه Wine يه چيزايي شنيدم
چه طوري نصب مي شه ؟
سلام
نحوه مونت كردن ويندوز تو لينوكس چه طوريه ؟
در مورد برنامه Wine يه چيزايي شنيدم
چه طوري نصب مي شه ؟
سلام
درباره مانت کردن پارتیشنهای ویندوزی در لینوکس قبلا توضییح داده شده لطفا جستجو کنید ( دیدن و خوندن تجربیات دیگران خیلی مفیده)
من توصییه میکنم یا کلا از ویندوز استفاده کنید یا لینوکس هیچوقت این توقع رو نداشته باشید که یک برنامه ویندوزی در لینوکس بازده ۱۰۰٪ داشته باشه
من برنامه wine دانلود کردم ولی برای نصبش توی Fedora Core 4 نیاز به تعدادی از لایبریریها داره! میشه دوستان بگن این لایبریریهارو از کجا میتونم دانلود کنم؟ و آیا کسی از دوستان سیدی مجموعه لایبریری های فدورا رو داره ممنون میشم بگه، من خریدارم![]()
سلام
سی دی کتابخونه فکر می کنم غیر ممکن هست !!
هر نرم افزاری واسه خودش می تونه کتابخونه منحصر به فرد داشته باشه ! ممکن حتی تو چن دیویدی هم جا نشه !!
فایل rpm رو امتحان کنید .
من که rpm برای wine ندیدم! اگه شما سراغ داری ممنون میشم به منم معرفی کنین![]()
این سایت اصلیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم یک لینک غیر رسمی ولی نسبتا کامل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اسم نرم افزار رو وارد و جستجو کنید - گزینه سوم یعنی نام رو انتخاب کنید )
Last edited by Bayazee; 25-11-2006 at 03:24.
بالاخره با لطف شما دوستان عزیز تونستم wine نصب کنم. حالا برای نصب برنامه ها وقتیکه اد میکنم هیچ اتفاقی نمیافته بنظر خودم باید لایبریریهای مورد نیاز برنامه ها رو نصب کنم ولی نمیدونم از کجا باید دانلود و چطور نصبشون کنم! میخوام یاهو مسنجر ورژن 8 + اینترنت اکسپلورر 7 + جت آودیو نصب کنم. ممکنه دوستان عزیز زحمت کشیده و راهنماییم کنن؟
سلام
دوست من وقتی اومدی تو لینوکس دلیلی نداره از همه برنامه های ویندوز استفاده بکنی !!
بجای یاهو از نرم افزار های قدرتمندی چون gaim ، بجای اکسولورر از فایرفاکس و بجای جت آودیو از xmms یا amarok یا mplayer یا totem یا ... استفاده کن !
در مورد سوالت هم باید بگم در حالت معمول نباید چیز زیادی بخواد . با دستور wine pmname برنامت رو اجرا کن . واسه اطلاعات بیشتر سری به اینترنت بزن (گوگل) .
دوست عزیز در قدرت برنامه هایی که ذکز کردی هیچ شکی نیست ولی باید این نکته رو هم مد نظر داشت کهنوشته شده توسط Bayazee
1- نه Gaim و نه هیچ شبیه ساز مسنجر دیگه ای برای لینوکس امکانات یاهو مسنجر حتی امکان ساده ای مثل آرشیوینگ رو هم در احتیارت قرار نمیده
2- من توی ویندوز هم اغلب سعی میکنم از Firefox و Opera استفاده کنم ولی هنوز سایتهایی هستند که فقط با IE سازگارند و بس.
3- امکاناتی که JetAudio داره مسلماً خیلی جامعتر و محیطش هم user friendly تره!
باور کنین من الآن از ویندوز فقط و فقط بخاطر یاهو مسنجرش استفاده میکنم چون نمیخوام بهیچ قیمتی آرشیمو از دست بدم.
---- من یاهو مسنجرو تونستم نصب کنم ولی برای اجراش وقتی روی آیکنش توی دسکتاپ کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)