تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: سیستم خیلی کند،...

پروفشنال iAR11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Heart of Time

پيش فرض سیستم خیلی کند،...

سلام، من با این سیستم کار می‌کنم. سی‌پویو 1.8. مادربورد asus. رم 256،‌ گرافیک ati 256، هارد 80. با این مشخصات برنامه‌های و کلا خود سیستم باید سرعت قابل قبولی‌رو بده. ولی وقتی مثلا برنامه‌ای مثل فتوشاپ‌رو باز می‌کنم یا کرل و از این دست خیلی طول می‌کشه، منظورم بیش از حد معمول و یه مدت که باهاش کار می‌کنم وقتی می‌خوام پنجره‌ای رو باز کنم یا ببندم طول می‌کشه و... خیلی چیزهای دیگه. در ضمن بگم که این سیستم در محل کار من و خودم یه همچین سیستمی توی خونه دارم، به‌خاطر همین می‌گم که سرعتش کند.
    حالا اگه می‌شه بگید ایرادش چیه. این‌رو هم بگم که مادربوردش شاتل (!) بود که عوضش کردیم، کارت گرافیک نداشت که خریدیم، ولی در نهایت اون چیزی شد که در بالا بهتون توضیح دادم.
    (خیلی، زیادی تایپ کردم، ممنون که حوصله کردید و تا آخرش خوندید)

داره خودمونی میشه Esi2260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

والا اگر لطف کنید بگید کدوم نسخه فتوشاپ یا کرل رو اجرا میکنید بد نیست هرچند این برنامه هایی که گفتید برنامه های سنگینی هستند و نباید برای اونها با این مقدار حافظه 4 یا 5 تا عکس بیشتر باز کنید (با عرض معذرت از حضور اساتید گرافیک).
    بهرحال شاتل که افتضاحه (نظر شخصی چون داشتم) ضمنا رم شما هم برای کار با این برنامه ها پایینه!!!

تا بعد

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

برادر رم 256 برای کارهای گرافیکی کمه !

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Nvidia
    برادر رم 256 برای کارهای گرافیکی کمه !
    به نظر من 512 هم کمه ! ( اااااااا......... )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رم سيستم مهم تره.

پروفشنال iAR11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Heart of Time

پيش فرض

آره پایین هست، ولی نه دیگه این‌قدر تابلو. حتی برای باز کردن برنامه‌ی وورد (!) هم باید انتظار بکشم. البته من آدم عجولی نیستم ولی چون خودم توی خونه سیستم دارم و تقریبا در یک حد هستش دارم می‌گم. البته رم خودم 512 که قبلا ‌256 بوده و کارت گرافیک هم آنبورد هستش و می‌بینم که خیلی سرعت‌هاشون با هم فرق دارند. به‌خاطر همین این سوال‌رو پرسیدم. چون مطمئنم سیستمی که در بالا تشریحش کردم یه‌طوریش هست.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

10 برو يه رم 512 بخر!!!!!

نقل قول نوشته شده توسط iAR11
    سلام، من با این سیستم کار می‌کنم. سی‌پویو 1.8. مادربورد asus. رم 256،‌ گرافیک ati 256، هارد 80. با این مشخصات برنامه‌های و کلا خود سیستم باید سرعت قابل قبولی‌رو بده. ولی وقتی مثلا برنامه‌ای مثل فتوشاپ‌رو باز می‌کنم یا کرل و از این دست خیلی طول می‌کشه، منظورم بیش از حد معمول و یه مدت که باهاش کار می‌کنم وقتی می‌خوام پنجره‌ای رو باز کنم یا ببندم طول می‌کشه و... خیلی چیزهای دیگه. در ضمن بگم که این سیستم در محل کار من و خودم یه همچین سیستمی توی خونه دارم، به‌خاطر همین می‌گم که سرعتش کند.
    حالا اگه می‌شه بگید ایرادش چیه. این‌رو هم بگم که مادربوردش شاتل (!) بود که عوضش کردیم، کارت گرافیک نداشت که خریدیم، ولی در نهایت اون چیزی شد که در بالا بهتون توضیح دادم.
    (خیلی، زیادی تایپ کردم، ممنون که حوصله کردید و تا آخرش خوندید)
    سلام عزيز گفتي سيستمت كند كار ميكنه مخصوصا تو كارهاي گرافيكي خوب عزيز من رو سيستمي كه هم گرافيكش 256مگابايتيه وهم رمش256 بايد هم سيستم كم بياره
    فكر كنم اگه يه رم 512 ديگه رو مادر بورد بندازي كنار اون رم قبلي خيلي خوب بشه در ضمن سي پي يو شما هم چيز زياد قابلي نيستش!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •