سلام
آفا من يه گوشي n620 دارم كه نميدونم چرا هر يكي دو ساعت يه بار قفل ميكنه يعني تمام دكمه هاش از كارميفته و اصلا كلا مرخص ميشه حتي خاموششم نميشه كرد بايد باتريشو دربيارم دوباره جا بزنم
سلام
آفا من يه گوشي n620 دارم كه نميدونم چرا هر يكي دو ساعت يه بار قفل ميكنه يعني تمام دكمه هاش از كارميفته و اصلا كلا مرخص ميشه حتي خاموششم نميشه كرد بايد باتريشو دربيارم دوباره جا بزنم
دوست عزيز احتمال زياد مشكل سخت افزاري بيده ...
سلام . .
دوست گرامی . . نام تاپیک رو با اجازه شما عوض کردم . . چون اینجوری ممکنه زود تر به نتیجه برسید . . !
در ضمن . .
گوشی شما چند ساله داره کار میکنه . . ؟ چون گوشی هایی مثل گوشی شما بعد از مدت خاصی که احتیاج به تعمیر و اینجور حرف ها داره . . بهتره کنار گذاشته بشه . .چون خرجش به دخلش نمی عرضه . .
احتمالا مشکل سخت افزاری داره . . چون این گوشی ویروس بگیر نیست . . و بهتره به یک خدمات موبالی مراجعه کنید . .
اگه دوستان دیگه . . با چنین مشکلی روبرو شدند . . و مشکلشون حل شده . . . اینجا توضیح بدند . .
ممنون
موفق باشی . .
احتمالا" دگه عمر گوشی تموم شده .آخه گوشی خیلی قدیمی هستش.فکر کنم خیلی وقته دارین ازش استفاده میکنید؟
احتمالا سیم کارت شما تالیا هستش اگه آره باید بگم سیم کارت تالیا روی 620 هنگ میکنه
نه عزيز ولي يه خدمات بردم بهم گفت 20 تومن بفروش به من چون ديگه عمرش تموم شده منم دادمش رفتو خلاص شدم ممنون از همه شمانوشته شده توسط samsung_d600
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)