تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشكل با هارد اكسترنال (بازيابي اطلاعات)

اگه نباشه جاش خالی می مونه dubairan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    dubai-UAE

8 مشكل با هارد اكسترنال (بازيابي اطلاعات)

سلام دوستان
    من هارد اكسترنال 40 دارم. همه اطلاعات اساسيم وعكسها وفيلمهاي خانوادگي را روي آن ريخته بودم. سيستم نياز به نصب مجدد ويندوز داشت (كه حواسم نبود هارد اكسترنال از طريق يو اس بي وصل بود واف ديسك كردم.)مطمئنم هارد را فرمت نكردم. پس از نصب ويندوز روي درايو اكسترنال كه كليك ميكنم پيغام ميده كه فرمت نشده فرمت بشه؟ خواهشا كمك كنيد اطلاعات روي هارد خاطرات زندگي من است كه بك آپي از آن ندارم. ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dubairan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    dubai-UAE

2 گِله!!!!!!!!

آقا دستتون درد نکنه
    من چند روزی است مشکلم را با انجمن تخصصی کامپیوتر! مطرح کردم - خودتون میدونید چه استرسی داره کسی که احتمال میده اطلاعات خیلی مهم هاردش را از دست داده ودنبال راهی برای بازیابی میگرده - لحظه به لحظه چک میکردم ولی هیچ جوابی نگرفتم. اینجا هم دسترسی به متخصص کامپیوتر کمه وخدمات فوق العاده گرون.
    امروز به انجمن کامپیوتر یکی از سایتهای خارجی مراجعه کردم، مشکل را مطرح کردم یک ربع بعد چند جواب راهنمایی برایم آمد. نرم افزار GetDataBack ریکاوری اطلاعات را به من معرفی کرد وچون نداشتم فول ورژن برایم آپلود کرد ودانلود کردم، کمتر از یکساعت اطلاعات هارد برگشت. انگار دنیا را به من دادند.
    جالبتر اینکه الان دوباره به آن سایت مراجعه کردم و پیغام گذاشته: مشکلت حل شد؟
    در قسمت درخواست نرم افزار هم مدتی قبل نرم افزاری درخواست کرده بودم که بی جواب ماند واز سایتی دیگر گرفتم.
    من طلبکار نیستم من وهمه دوستان ممنون دار شما هستم، شما رایگان دوستان را راهنمایی میکنید. میتونستم گِله مندی نکنم ولی این سایت وانجمن های آن را دوست دارم، این سایت از جمله پر بیننده ترین سایتهاست. خلاصه حیفه سایت به این خوبی است. امیدوارم از انتقاد من دلخور نشده باشید. موفق باشید

3. این کاربر از dubairan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •