تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: زيباترين اكتيواكس دكمه در جهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

14 زيباترين اكتيواكس دكمه در جهان

همونطور كه توي موضوع تاپيك گفتم اين كنترل در دنيا بي نظير هست و من تا به حال كه همچين چيزي نديده بودم. اين كنترل داراي 15 ظاهر زيبا مي باشد كه عكس اونها رو در زير مشاهده مي كنيد:

براي اطلاعات بيشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز خدمونیم قشگ ولی نه دیگه با این همه آب و تاب

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ازتون متشكرم آقاي تكنيك برتر
    ولي ميگم بين اين همه كامپوننتي كه داريد يه همچين چيزي وجود داره يا نه. من خودم كه تا حالا مثل اينو نديده بودم ولي اگه داريد يه ندا بديد. فكر كنم خودتون هم بتونيد همچين چيزي بنويسيد. اكتيواكس نويسي كار كرديد؟
    راستي منتظر پكيج هاي بعدي باشيد. واسه بعدي ها برنامه ويژه اي دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

قشنگه ولي حق با تكنيك برتره قشنگ ترين نيست

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خب اگه قشنگترين نيست پس قشنگترين كدومه؟
    اگه ديديد بزاريد تا ما هم ببينيم. من كه ميگم توي دنيا قشنگترينه چون به عمرم مثل اينو نديدم

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ازتون متشكرم آقاي تكنيك برتر
    ولي ميگم بين اين همه كامپوننتي كه داريد يه همچين چيزي وجود داره يا نه. من خودم كه تا حالا مثل اينو نديده بودم ولي اگه داريد يه ندا بديد. فكر كنم خودتون هم بتونيد همچين چيزي بنويسيد. اكتيواكس نويسي كار كرديد؟
    راستي منتظر پكيج هاي بعدي باشيد. واسه بعدي ها برنامه ويژه اي دارم
    بله كار كرم ولي الان چيزي دم دستم نيست كه بهتون نشون بدم.
    ولي وقتي برگشتم به همراه همون كامپوننتايي كه در امضاء من است ميزارم فقط بگم كه اون چيزي كه من ميزارم قيمتش 850دلار مي باشد معادل حدود 800هزار تومن به پول ما

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ولي وقتي برگشتم به همراه همون كامپوننتايي كه در امضاء من است ميزارم فقط بگم كه اون چيزي كه من ميزارم قيمتش 850دلار مي باشد معادل حدود 800هزار تومن به پول ما
    خب حالا 800 هزار تومان كجا و 2000 تومان كجا. حالا اگه كنترل رو بزاريد و بشه ازش در وي بي استفاده كرد و ظاهر دكمه ها رو مشاهده كرد، به احتمال 90% مي تونم اكتيواكسش رو بنويسم البته فقط ظاهر دكمه ها رو نه امكاناتي كه داره.

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز این کارو یه مبتدی بلده که فقط ظاهرشو درست کنه ولی اصلش به همون کاراییشه
    فکر می کنم اون اکتیوکس رو خودت نوشتی که این قدر از پشتو بانی می کنی به حر حال زحمتی هست که کشیدی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kbdfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز تكنيك برتر و شم سافت
    خواهش ميكنم بجاي تعريف و تمجيد يه تاپيك بزنين و همين كمپوننت نويسي رو آموزش بدين تا ما مبتدي ها هم ياد بگيريم
    ثواب داره

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز این کارو یه مبتدی بلده که فقط ظاهرشو درست کنه ولی اصلش به همون کاراییشه
    منظورتون از كارايي چيه؟ چي بايد داشته باشه؟

فکر می کنم اون اکتیوکس رو خودت نوشتی که این قدر از پشتو بانی می کنی به حر حال زحمتی هست که کشیدی .
    آره. البته مدت زيادي نيست اكتيواكس نويسي كار مي كنم. قبلا هم چند تايي نوشتم كه توي سايت خودم هست و توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گذاشتم

خواهش ميكنم بجاي تعريف و تمجيد يه تاپيك بزنين و همين كمپوننت نويسي رو آموزش بدين تا ما مبتدي ها هم ياد بگيريم
    من خودم هم مبتدي هستم و كاراي زيادي بلد نيستم. فكر كنم اين كار رو آقاي تكنيك برتر بايد انجام بده. حالا شايد در آينده آموزشش رو بنويسم و توي سايتم بزارم البته هر چقدر كه بلد بشم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •