مادربرد ایسوس p5ld2se
یا گیگا بیت 8i945 pgrh
یا گیگا بیت 945p_s3
با دلیل بگین
مرسی
Asus p5ld2se
giga 8i945 pg rh
giga 945p_s3
مادربرد ایسوس p5ld2se
یا گیگا بیت 8i945 pgrh
یا گیگا بیت 945p_s3
با دلیل بگین
مرسی
سلام دوست عزيز
از من ميشنوي Asus نگير اگه مشكل پيدا كنه بايد بندازيش دور چون خدماتش تو ايران صفره !!!
راستي پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديگه چيه كه نوشتي ؟!؟!؟!؟
Last edited by planetmercury; 10-11-2006 at 16:08.
گارانتي ايسوس
شركت الماس
سابقه بدي نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این ایسوس خوبه یا گیگا
گيگا بهترين هستش چون خودم انواع مادربورد رو امتحان كردم و اينكه مشتري ها هميشه راضي بودن مگه اينكه خيلي به ندرت ....
اين كه من گرفتم ماله MTC بود . .. مايكروتاپ كامپيوتر . . . اگه اشتباه نكنمنوشته شده توسط actros
فک کنم الماس بهتر باشه
شرکت الماس خوب هستش و معتبر...
در مینهایی که شما انتخاب کرده اید گیگا بهتر است مخصوصا سری اس چون دارای ٤ مشخصه مشهور این سری یعنی Silent-Pipe ،Speed، Smart،Safe که به کل این مین رو از بغیه متمایز میکنن این سری مینها اخرین سی پی یو ها رو ساپورت کرده و ddr2 800 رو مثل اب خوردن ساپورت میکنه بدونه هیچ گونه مشکلی رم رو تا 1150مگا هرتز پایدار نگه میداره و از نظر اوور کلاک کردن سی پی وی هم که دارای مشهوریت خاصی استنوشته شده توسط actros
البته Asus P5B Deluxe هم بدک نیست ولی اسمی ازش نیووردین
[QUOTE=hiwa_it]در مینهایی که شما انتخاب کرده اید گیگا بهتر است مخصوصا سری اس چون دارای ٤ مشخصه مشهور این سری یعنی Silent-Pipe ،Speed، Smart،Safe که به کل این مین رو از بغیه متمایز میکنن این سری مینها اخرین سی پی یو ها رو ساپورت کرده و ddr2 800 رو مثل اب خوردن ساپورت میکنه بدونه هیچ گونه مشکلی رم رو تا 1150مگا هرتز پایدار نگه میداره و از نظر اوور کلاک کردن سی پی وی هم که دارای مشهوریت خاصی است
البته Asus P5B Deluxe هم بدک نیست ولی اسمی ازش نیووردین[/QUOTE
مرسی دوست عزیز ولی asus p5b deluxe قیمتش 220 وامن هست
من تا 120 تومان میخوام
فکنم بیشتر از چیپست 945 نتونم بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)