سلام دوستان يه كارت كپچر ميخاستم بخرم اگه تي داشته باشه بهتره تا 200000 تومان چي ماركي و چي مدلي بخرم خوبه
ممنون ميشم رهنماي كنيد
سلام دوستان يه كارت كپچر ميخاستم بخرم اگه تي داشته باشه بهتره تا 200000 تومان چي ماركي و چي مدلي بخرم خوبه
ممنون ميشم رهنماي كنيد
سلام دوست من ،
تو این قیمتا به نظر من بهترین انتخاب کارتهای اسنازی ( Snazzi ) هست ، مدلش رو بسته به کاری که میخوای انجام بدی میتونی تعیین کنی ، ولی این کارتها واقعا حرفه ای هستند و نتایجشون بسیار عالی هست.
اینم سایتش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
مرسي عزيز من براي خونه ميخام ميخام فيلم كه ميكس ميكنم با كيفيت باشه راستي ايني كه معرفي كردينوشته شده توسط McLarenF1
تي وي هم داره يا نه
سلام دوست من ،
اين طور كه از صحبتهاي شما مشخص هست تا به حال هيچ برخوردي با كارتهاي Snazzi نداشتيد ، در هر صورت دوست من اين كارتها در كيفيت نهايي بسيار عالي عمل ميكنند و معمولا براي كارهاي خيلي حرفه اي ازشون استفاده ميشه ...
مدلهاي بسيار مختلفي داره كه هر كدوم قابليتهاي خاص خودشون رو دارن ، اين سوالي كه پرسيديد رو يا من درست متوجه نشدم يا شما دقت نكرديد !
شما وقتي ميگيد كارت كپچر مسلما ورودي هاي مختلفي رو بايد در نظر داشته باشيد كه ساده ترينشون داراي ورودي آنتن يا همون TV هست ، حالا بسته به كار شما ميتونه ورودي هاي بيشتري نظير DVI و ... هم داشته باشن كه مسلما قيمتهاشون متفاوت ميشه ... اما مطمئن باشيد ارزان ترين و ساده ترين كارت كپچر هم ورودي TV رو داره ...
راستي اگر يك وقت تصميم گرفتي از هزينه كم كني و مثلا قطعه ديگه اي سيستمت رو ارتقا بدي ميتوني از كارتهاي Pinnacle هم استفاده كني ، نرم افزار Pinnacle Studio به خوبي با اين كارتها مچ ميشه و ميتوني با كمك افكتهاي برنامه هاليوود اف ايكس كه ميشه در پيناكل استفاده كرد ، كارهاي ميكس بسيار حرفه اي و قابل قبولي انجام بدي ...
كارتهاي پيناكل قيمت كمتري نسبت به اسنازي دارن ( البته يادت باشه هم پيناكل و هم اسنازي مدلهايي دارن كه قيمتشون به اندازه يك سيستم رايانه اي هست !!! بنابراين مدل مورد نظرت خيلي مهم هست كه چي رو انتخاب ميكني ) در كل ميتوني رو اين مورد هم فكر كني ...
سوالي بود در خدمتم.
موفق باشي.
McLarenF1
بتظر شما تا 150000 تومان چي بخرم خوبه
اگه زحمتي نيست مدلشو برام بگيد ممنون ميشم از شما
به شما دو كارت اكسترنال از پيناكل سفارش ميكنم .
1- pinnacle studio 500-usb با قيمت حدود 135000 تومان و با پورت DV كيفيت عالي
2- Pinnacle movi box Deluxe با قيمت حدود 220000 تومان و با پورت DV و ورودي و خروجي بر روي VHS
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)