تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 50

نام تاپيک: بحث انتقادي درباره سبك موسيقي رپ و هیپ هاپ

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض بحث انتقادي درباره سبك موسيقي رپ و هیپ هاپ

رپ

ساده ترین سبک ممکن روی تاریخ
    که شما باید بیای و یک بیت فوق العاده ساده که شاید هر 5 ثانیه یکبار تکرار شه رو بسازی
    بعدش هم بیای یه شعر که ارزش مفهومیش واقعا در مسالی احمقانه همچنان پول .قدرت.سکس
    باشه

در تمامی کلیپ ها باید شما یه دسته اسکناس دستت باشه و اونو جلو دوربین مثل عقده ای ها بشمری و
    6تا دونه دختر ...بزاری پشت سرت برقصن و شما هم مثلا بی تفاوت به اونا مدل کفشتو نشون بدی

تو جایی دیگه تفنگ دستشون میگیرن و سیگار برگشون رو یه پک عمیق میکش و مثلا اینجوری وانمود میکنن
    گنگستر هستند!!!!!!!!!

یه مشت سیاه پوست بد بخت که از جهت مطالعات و نحوه نگرش به زندگی در پایین ترین سطح هستند
    میان جلو دور بین یه مشت حرف ...میزنن
    مدل ماشین و مارک کفش و تی شرتشونو نشون میدن
    10تا دختر پشت سرشون وایمی سونن و....
    و هم ادعای شاخیت بشه

نمیدونم ادم باید چقدر ساده و ابله ر باشه که باور کنه گروه جی یونیت (مخفف گنگستر یونیت)
    واقعا گنگستر هستند
    نمیدونم اگه اونا رو بشه گفت گنگستر به مافیا ایتالیا و یاکوزای ژاپن و القاعده خودمون باید چی گفت!!!!!!!!!!1

خلاصه پیغام من به تمامی کسایی که رپ گوش میدید اینکه الکی خودتون گول نزنید که فلانی چون پولداره و یا چون ماشینش ...حتما سبکش خفنه
    شعر هم کمترین ارزش مفهومی و محتوایی دارن اگر هم باور نمیکنید برید لیریک هاشونو بخونید!!!!
    اهنگ سازیشون هم که من خودم بعنوان کسی که از هنر موسیقی سر رشته داره از دید هنری نمره 0رو بهش میدم

حالا میدونم که الان رپ پر طرفدار ترین سبک دنیاست
    و دلیلش هم تو کف موندن طرفداراشون
    تو پول و ماشین و...بالاخص دخترای دنسر اونا هست!!!!!!!!!!!!!!!

خود دانید

پروفشنال M E T A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    رپ

ساده ترین سبک ممکن روی تاریخ
    که شما باید بیای و یک بیت فوق العاده ساده که شاید هر 5 ثانیه یکبار تکرار شه رو بسازی
    بعدش هم بیای یه شعر که ارزش مفهومیش واقعا در مسالی احمقانه همچنان پول .قدرت.سکس
    باشه

در تمامی کلیپ ها باید شما یه دسته اسکناس دستت باشه و اونو جلو دوربین مثل عقده ای ها بشمری و
    6تا دونه دختر ...بزاری پشت سرت برقصن و شما هم مثلا بی تفاوت به اونا مدل کفشتو نشون بدی

تو جایی دیگه تفنگ دستشون میگیرن و سیگار برگشون رو یه پک عمیق میکش و مثلا اینجوری وانمود میکنن
    گنگستر هستند!!!!!!!!!

یه مشت سیاه پوست بد بخت که از جهت مطالعات و نحوه نگرش به زندگی در پایین ترین سطح هستند
    میان جلو دور بین یه مشت حرف ...میزنن
    مدل ماشین و مارک کفش و تی شرتشونو نشون میدن
    10تا دختر پشت سرشون وایمی سونن و....
    و هم ادعای شاخیت بشه

نمیدونم ادم باید چقدر ساده و ابله ر باشه که باور کنه گروه جی یونیت (مخفف گنگستر یونیت)
    واقعا گنگستر هستند
    نمیدونم اگه اونا رو بشه گفت گنگستر به مافیا ایتالیا و یاکوزای ژاپن و القاعده خودمون باید چی گفت!!!!!!!!!!1

خلاصه پیغام من به تمامی کسایی که رپ گوش میدید اینکه الکی خودتون گول نزنید که فلانی چون پولداره و یا چون ماشینش ...حتما سبکش خفنه
    شعر هم کمترین ارزش مفهومی و محتوایی دارن اگر هم باور نمیکنید برید لیریک هاشونو بخونید!!!!
    اهنگ سازیشون هم که من خودم بعنوان کسی که از هنر موسیقی سر رشته داره از دید هنری نمره 0رو بهش میدم

حالا میدونم که الان رپ پر طرفدار ترین سبک دنیاست
    و دلیلش هم تو کف موندن طرفداراشون
    تو پول و ماشین و...بالاخص دخترای دنسر اونا هست!!!!!!!!!!!!!!!

خود دانید
    سلام دوست عزيز
    هر كس نسبت به هر چيزي عقيده خاصي دارد و بقيه هم بايد بهش احترام بزارن
    ولي چيزي كه مهمه اينه كه تو هر چيزي هم خوبي هست و هم بدي .
    كه متاسفانه تو بعضي چيزا بدي از خوبي بيشتره.
    يكيشم همين سبك رپه .
    من با پیغام شما موافقم فقط اينو ميگم كه بهتر بود بعضي آهنگهاي eminem رو هم گوش ميداديد و لیریک هاشو ميخونديد.
    اصلا اين سبك فقط به خاطر انتقادات و بيان مشكلات اجتماعي متولد شد ولي حالا بعضي ها خصوصا سياها اونو به طرف نشون دادن پول .قدرت.سکس و ... كشيدن.
    بنا بر اين نميشه گفت كه اين سبك از اول بي معني بوده.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

من هم منظورمو بد گفتم
    منظورم رپر هاس الان مثل همون جی یونیت .اسنوپ داگ و.....هستش

والا در میانشون کسایی هستند که از جنس لیریک ها لیریک هاس اجتماعی و غنی دارند

دیمورد متل هم میخام مطلب بنویسم

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

عقايد هركس برا خودش محترمه
    ولي منم كلا از سبك رپ الان خوشم نمياد(موسيقي فقط سنتي خودمون)
    من يه مقاله درباره رپ مي خوندم اصلا قضيش اين نبوده و حرف بقيه دوستانو تاييد مي كنم
    تو ايران هم داره يه چنين اتفاقي مي افته
    مثلا يه سري رپ داريم مثل مال زد بازي ، هيچكس ، فلاكت(جان من به اسما دقت كن) كه يا هي به دختره فحش مي دن يا به قول خودشون همديگرو ديس مي كنن(يعني به يه گروه ديگه فحش ميدن)
    ولي ما يه سري رپ داريم مثل شاهكار بينش پژوه كه مشكلات جامعس يا 0111 كه درباره انرژي هسته اي خونده
    كلا در اين باره بايد استاداش صحبت كنن من زياد از اين قضيه سر در نميارم فقط مي دونم جزو هيچ كدوم از دستگاه هاي موسيقي خودمون نيست!!!!!!!

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

بابا چه عجب يكي پيدا شد كه حرف دل ما رو بزنه
    اگه هم بزنيم ميگن : عقب مونده اي و .... از اين حرفا
    درسته هر كسي عقيده ي خاصي داره و هر مملكتي هم موسيقي خودشو اما دليلي نداره كه هر كار اونا ميكنن بخاطر غربي بودنشون ما هم گوش بديم يا از سبكشون تقليد كنيم .... !
    اينطور نيست ؟!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

من خودم بشخصه
    از 3تیپ کار که واقعا اسم هنر موسیقی رو میشه روش گذاشت می پسندم
    1 موسیقی ارکسترال (سمفونیک)‌ اروپایی
    2 موسیقی ژانر متال اون هم نه از اون تیپی که توش عربده میزننو فقط یه اکورد میگیرن و تق تق درامشون تو کله ادمه
    3 موسیقی کلاسیک یا سنتی و اصیل ایرانی که واقعا هم از نظر مفهومی و هم از نظر اهنگ سازی و خواندن میتونه از بهترین های دنیا حساب بشه

واقعا این 3 سبک که دوتاشون کلاسیک هستند
    روح ادم رو نوازش میدن و اسمش هنر هست
    اگر خواننده داشته باشند ملاک هاشون اصلا پول .سکس .شاخو شونه کشی.عشق بر پایه سکس و... و این مساییل بچگانه و عقب مونده نیست
    ملاک هایی هم که دارند در مورد عشق حقیقی و.....هست

در مورد ژانر متال هم عرض کنم متاسفانه گروه های بی هنری چون اسلیپ نات . دای سید.مرلین منسون و....
    با مخلوط کردن کار هاشون با خشونت و کار های خلاف شعور حیثیت این سبک موسیقی رو زیر سوال بردن
    که البته حتی چنین گروه های پست و منفوری ارزش کار هاشون از 80٪پاپ و رپ بیشتره !!!!!!!

و میشه از کار های چون گروه های پروگرسیو متال همچون گروه سمفونی ایکس . دریم تیاتر .اداجیو و...یاد کرد که واقعا از حیث هنر اهنگ سازی و معنی و مفهوم اشعار در سطح بسیار بالایی قرار دارند

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    به نظر من هم بيشتر ترنه هاي رپ از نظر محتوا خيلي ضعيف هستن و اين باعث شده كه رپ از هدف اصلي و اوليه اش دور بمونه و تنها حالت سرگرم كننده داشته باشه يه چيز تو مايه هاي فيلم هندي شده

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    من خودم بشخصه
    از 3تیپ کار که واقعا اسم هنر موسیقی رو میشه روش گذاشت می پسندم
    1 موسیقی ارکسترال (سمفونیک)‌ اروپایی
    2 موسیقی ژانر متال اون هم نه از اون تیپی که توش عربده میزننو فقط یه اکورد میگیرن و تق تق درامشون تو کله ادمه
    3 موسیقی کلاسیک یا سنتی و اصیل ایرانی که واقعا هم از نظر مفهومی و هم از نظر اهنگ سازی و خواندن میتونه از بهترین های دنیا حساب بشه

واقعا این 3 سبک که دوتاشون کلاسیک هستند
    روح ادم رو نوازش میدن و اسمش هنر هست
    اگر خواننده داشته باشند ملاک هاشون اصلا پول .سکس .شاخو شونه کشی.عشق بر پایه سکس و... و این مساییل بچگانه و عقب مونده نیست
    ملاک هایی هم که دارند در مورد عشق حقیقی و.....هست

در مورد ژانر متال هم عرض کنم متاسفانه گروه های بی هنری چون اسلیپ نات . دای سید.مرلین منسون و....
    با مخلوط کردن کار هاشون با خشونت و کار های خلاف شعور حیثیت این سبک موسیقی رو زیر سوال بردن
    که البته حتی چنین گروه های پست و منفوری ارزش کار هاشون از 80٪پاپ و رپ بیشتره !!!!!!!

و میشه از کار های چون گروه های پروگرسیو متال همچون گروه سمفونی ایکس . دریم تیاتر .اداجیو و...یاد کرد که واقعا از حیث هنر اهنگ سازی و معنی و مفهوم اشعار در سطح بسیار بالایی قرار دارند
    من هم حرف شما رو تائيد ميكنم
    متاسفانه توي سبك متال هم كسايي وارد شدن كه چهره اين سبكو خراب كردن .
    مرلین منسون هم يكي از همين افراده.
    به طوري كه هر جا اسم متال مياري همه بدشون مياد و ميگن متال چيزي نيست جز داد و بيداد و اربده كشي.
    در حالي كه اساس متال هم موضوعات اجتماعيه.

ولي در كل به عقيده من يك آدم مويسقي دان و يا موسيقي دوست كسي هستش كه بتونه با توجه به زمان و حالتي كه داره بهترين موسيقيو انتخاب و گوش كنه .
    البته اين موسيقي هم بايد از محتوا و ارزش موسيقي داشته باشه.

من خودم بيشترين آهنگ هايي كه گوش ميدم اينه:
    system of a down
    eminem(آهنگ هاي با محتواش نه ass like that)
    o-hum
    linkin park
    فرهاد
    فريدون فروغي
    شجريان
    شهرام ناظري
    pink floyd
    james blunt

كه اينا هيچكدوم به بقيه ربطي نداره ولي هر كدوم در جايي خاص به من آرامش ميده.

ولي مثلا آهنگ هاي مرلین منسون, snop dog , بنيامين و... رو خيلي كم گوش دادم اونم توي تاكسي يا تلوزيون.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط maxxx
    سلام
    به نظر من هم بيشتر ترنه هاي رپ از نظر محتوا خيلي ضعيف هستن و اين باعث شده كه رپ از هدف اصلي و اوليه اش دور بمونه و تنها حالت سرگرم كننده داشته باشه يه چيز تو مايه هاي فيلم هندي شده
    حرف جالبي زدي خيلي رپر ها خصوصا ايراني ها نيان خاطرات زندگيشون يا مهمونياشونو تعريف مي كنن.
    ولي رپراي ايراني حتي لياقت بحثم ندارن چون آهنگاشونم دزديه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

metal_militia عزیز خیلی برام جالبه بدونم سبک متالی که میگی چیه؟
    من یه زمانی فکر میکردم متال هم مثه بقیه ی -به اصطلاح موسیقی- ها ی زود گذر دیگه یه سبک چرنده که فقط برای جو گیر شدنه
    تو رفیقام اکثر کسانی که که ادعای متال و راک میکردن آدمای پوچ و در پیتی بودن ولی .....
    خلاصه بحث زیاده و منم تایپ فارسیم کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه یه تاپیک بزنی و متالی رو که میگی معرفی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •