تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: لپ تاب جديدMacBook pro

داره خودمونی میشه DADASHI...payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم...آسمان مال من است

پيش فرض لپ تاب جديدMacBook pro

اولین لپ تاپ اپل، بعد از اینکه این شرکت پردازشگرهای خود را به اینتل تغییر داد، MacBook 15.4 اینچی با دو پردازشگر است که این محصول را باید آغازی دوباره برای اپل محسوب کرد.
    با جایگزینی این لپ تاپ به جای PowerBook 15 اینچی، اپل حالت محبوب تری از لپ تاپ را برای کاربرانش عرضه کرد. از زمانی که مشارکت اینتل این توانایی را به اپل داد که توانایی اجرای برنامه های تحت ویندوز را داشته باشد، MacBook نشانه هایی از تلاش اپل را برای رسیدن به پلات فرم جدید نشان داد. از اپل انتظار میرود که دیگر لپ تاپ هایش را هم به پردازشگر اینتل مجهز کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر شما از برنامه هایی مثل Adobe PhotoShop یا دیگر برنامه هایی که با مکینتاش سازگار نیستند استفاده میکنید، چاره ای جز استفاده از Rosetta ندارید. اما در یک اقدام مثبت اپل اخیراً ابزار جدیدی را به نام Boot Camp ارائه کرده است که به شما اجازه میدهد که Windows XP را بر روی MacBook اجرا کنید. بنابراین اگر شما برنامه ای مثل فتوشاپ PC Version یا دیگر برنامه های ناسازگار با مکینتاش داشته باشید، حالا میتوانید آن را بر روی کامپیوتر اپل خود نصب و از آن بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در طراحی MacBook، اپل چیزی کاملاً متفاوت از PowerBook طراحی نکرده است؛ بلکه میتوان گفت تنها اصلاحاتی را روی PowerBook انجام داده است. بدنه براق آلومینیومی MacBook Pro خیلی شبیه PowerBook 15 اینچی است که برای دستیابی به دید بهتر کمی عرض صفحه نمایش آن زیاد شده و البته قطر آن نازک تر از PowerBook است. نکته جالب توجه وزن کم و و در عین حال کارایی بالای این لپ تاپ است. MacBook Pro با 5/5 پاوند وزن (یک اونس کمتر از PowerBook) در شاخه لپ تاپ های thin-and-light قرار میگیرد. آداپتور MacBook Pro با اینکه 3 اونس سنگینتر از آداپتور PowerBook است، با اینحال با لپ تاپ مجموعه ای 6.2 پاوندی را تشکیل میدهند. آداپتور MacBook به صورت مغناطیسی به لپ تاپ متصل میشود، بنابراین اگر سیم برق به طور اتفاقی قطع شود برای لپ تاپ مشکلی پیش نمی آید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •