تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: حرفه ای ها کمک کنندemergency

Banned hosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تو فکر

پيش فرض حرفه ای ها کمک کنندemergency

مي خواستم بدونم چرا بعضي از چيزايي كه در انجمن ها گفته ميشه رو سيستم من اجرا نميشه مثلا:
    براي نصب ويندوز از داس وقتي به بايوس ميرم اصلا گزينه Biosfeatres Setup وجود نداره تا بوتم رو از فلاپی به سی دی رام تغییر بدم
    یا مثلا در اکثر برنامه هام زبان فارسی تعریف نشده مثلا نمیتونم فایل های با نام فارسی رو با وینرار یا ریل پلیر یا نرو
    باز کنم
    یا اکثر دستور های داس رو نمیتونم اجرا کنم و وقتی Cmd رو تو ران میزنم از خود درایو سی نمیاد واز اکانتم میاد
    و حتی با دستور :c هم به درایو سی نمیره .
    در ضمن میخواستم ببینم چجوری میشه ویندوز رو طوری عوض کرد که هیچ اثری از برنامه هایی که قبلا تو هارد ریختیم تو رجیستری نمونهو بعد از نصب ویندوز مثل هارد نو بشه
    با تشکر H

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي نصب ويندوز از داس وقتي به بايوس ميرم اصلا گزينه Biosfeatres Setup وجود نداره تا بوتم رو از فلاپی به سی دی رام تغییر بدم
    سلام به شما دوست عزیز . ببینید این گزینه در مادربورد های مختلف بسته به نوعشون فرق می کنه . مثلا برای یکی Boot خالی هست . برای یکی Boot Priority ، Boot Option ، Boot Device Priority ، First Boot Device ............

دنبال این کلمه ی Boot بگرد . چون تقریبا تو همشون مشترک هست.

یا مثلا در اکثر برنامه هام زبان فارسی تعریف نشده مثلا نمیتونم فایل های با نام فارسی رو با وینرار یا ریل پلیر یا نرو
    باز کنم
    خوب من احتمال میدم دلیلش اینه که این برنامه ها فارسی رو ساپورت نمی کنن و یا دلایل دیگه که خوب من زیاد نمی دونم . اما من هم این مشکل رو دارم در بعضی برنامه ها که فارسی ساپورت نیستن .

یا اکثر دستور های داس رو نمیتونم اجرا کنم و وقتی Cmd رو تو ران میزنم از خود درایو سی نمیاد واز اکانتم میاد
    میشه بگی چه برنامه هایی رو می خوای تحت داس اجرا کنی؟ ( فراموش نکن داس تنها برنامه های 16 بیتی رو ساپورت می کنه )
    در مورد این که cmd از اکانت شما شروع میشه ، باید بگم برای همه همین طور هست و این جزو تنظیمات پیش فرض ویندوز هست . چاره ی اون هم اینه که وقتی cmd رو زدی و اومد ، توش تایپ کنی :
    \cd

نه :C .

در ضمن میخواستم ببینم چجوری میشه ویندوز رو طوری عوض کرد که هیچ اثری از برنامه هایی که قبلا تو هارد ریختیم تو رجیستری نمونهو بعد از نصب ویندوز مثل هارد نو بشه
    راستش درست متوجه نشدم . خوب وقتی درایو ویندوز رو فرمت کنی و بعد ویندوز نصب کنی کاملا نو هست دیگه ....
    اگه درست متوجه نشدم یه توضیح بده .

ممنون.

تا بعد.....

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    1-مادر بوردها از هم متفاوت هستن.ولي به احتمال زياد گزينه دوم بايوس تنظيمات مربوط به بوت هستش.تو مادر بوردهاي گيگا بايت همون گزينه هست كه شما نوشتيد.
    2-خوب مشخصه كه اين برنامه ها با فارسي سازگاري ندارن.اسم كليپ ها و موزيكها رو فارسي نكنيد.RealPlayer پوشه هاي فارسي نام رو هم نميخونه.
    3-دستور CMD در ويندوز براي همه همينجوري باز ميشه.يعني Documents and settings\Your account
    با :C به حالت اول برنميگرده. از دستور \CD استفاده كن تا به ريشه برگرده يا از ..CD استفاده كن تا يه دايركتوري به عقب بره.
    4-براي نصب يه ويندوز كامل بايد درايو مربوطه رو كامل فرمت كني و بعد ويندوز روش نصب كني.!!!

Banned hosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تو فکر

پيش فرض

ممنون از راهنماييتnightmare جان
    درمورد نصب ويندوز بايد بگم كه من يه بار ويندوز رو عوض كردم و درايو سي رو هم فرمت كردم ولي بعد از نصب متوجه شدم كه يكي از فايل هاي برنامه چليپا در c\windows مانده ونكته مهمتر اينكه بعد از نصب دوباره بعضي از يرنامه ها علي الخصوص بازي ها ان بازي به درستي نصب نميشه يعني بعد از انيستال كردن قبلي يك سري فايل ها را از خودش در رجيستري به جا گذاشته كه در نصب دوم يا سوم برنامه به درستي نصب نشه و حتي با عوض كردن ويندوز و فرمت هارد هم ان فايل ها حذف نميشه.
    يه چيزه ديگه اينكه براي نصب ويندوز از داس بوت رو به سي دي رام تغيير ميديم وبعدش چجوري ميريم تو محيط داس تا ويندوز رو انيستال كنيم و فقط داس بمونه. وبعد ويندوز رو بريزيم.
    با تشكر دوبارهh

Banned hosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تو فکر

پيش فرض

مرسي بتمن جان اگه ميشه يه كم درمورد نصب ويندوز از داس منو راهنمايي كن.
    ضمنا مادر بورد من گيگاست و وقتي به بايوس ميرم گزينه First Boot Device را دارد.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا اینکه میگی بعد از فرمت کردن هم آثار برنامه ها توی ویندوز میمونه یکم عجیبه ، من این مورد رو تا بحال ندیدم مگر در شرایطی که برنامه ها آلوده به ویروس باشن و بلافاصله بعد از نصب مجدد خودشون رو در رجیستری کپی کنن. ( یعنی در درایو های دیگه باشن و وارد اونها بشیم )

اگر cd شما قابلیت بوت شدن داشته باشه ( Bootable ) که خودش بهتون پیغام میده یکی از کلید ها رو برای وارد شدن به محیط نصب بزنید . ( Press any key to continue .... ) بعد شما Enter میزنی و وارد مرحله داس در نصب ویندوز میشی .
    اما اگر سیدی بوت نباشه باید از طریق سیدی یا فلاپی بوت تحت داس ( مثل سیدی بوت ویندوز 98) کامپیوتر رو بیاری بالا و از طریق فرمان های داس وارد محل سورس ویندوز بشی ، بعد فلدر I386 و بعد Setup و اینتر. ..

البته اگه بخوام کاملتر بگم که خیلی میشه . اما الان دیگه همه ی سیدی های ویندوز Xp معمولا Bootable هستن و میتونی از اونها استفاده کنی.

تا بعد....

Banned hosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تو فکر

پيش فرض

ضمنا برنامه تايمرت هم خيلي توپه .
    ايول

Banned hosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تو فکر

پيش فرض

سي دي من بوت ايبله ولي خودش اوتوماتيك نصب ميكنه و وارد داس نميشه

Banned hosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تو فکر

پيش فرض

منظورت از داس چه محيطيه.همون كه چند تا گزينه ريپير و ديليت و نصب توش هست؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین یه چیزی ، توی سیدی های Bootable به اون محیط آبی رنگ ، داس یا Text Base میگن . بعد از اون هم وارد محیط گرافیکی میشیم که موس ظاهر میشه . ( GUI )

محیط Text ase (آبی) میاد دیگه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •