تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: getdate

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض getdate

تابع (getdate) رو برای یکی از فیلدای بانکم (sql server)قرار دادم ولی هر دفعه که داده بهش میدم
    کل فیلد رو تغییر میده و برای تمام رکوردها تاریخ فعلی رو برمیگردونه در صورتیکه مگه نباید با هر دفعه ورود اطلاعات تاریخ جاری خودش رو ذخیره کنه و به تاریخهای قبلی کاری نداشته باشه؟
    Last edited by sa_2077; 29-10-2006 at 15:20.

داره خودمونی میشه Reticent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض getdate

تصور نمی‌کنم سوال شما ربطی به قسمت net. داشته باشه، با این حال توضیح می‌دید که منظورتون از قرار دادن تابع getdate برای یکی از فیلدهای بانکتون چیه؟ یعنی شما هر بار هنگامی که دستور INSERT رو اجرا می‌کنید، تابع getdate رو به عنوان یکی از فیلدها بهش می‌فرستید؟
    می‌تونید ساختار جدول و query رو این جا بنویسید؟

ایلیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Reticent
    تصور نمی‌کنم سوال شما ربطی به قسمت net. داشته باشه، با این حال توضیح می‌دید که منظورتون از قرار دادن تابع getdate برای یکی از فیلدهای بانکتون چیه؟ یعنی شما هر بار هنگامی که دستور INSERT رو اجرا می‌کنید، تابع getdate رو به عنوان یکی از فیلدها بهش می‌فرستید؟
    می‌تونید ساختار جدول و query رو این جا بنویسید؟

ایلیا

ممنون اون مشکلم حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم
    Cast from type 'DBNull' to type 'Integer' is not valid.این ارور چطور رفع میشه؟
    زمانیکه پارامتر ورودیم رو nchar میدم این ارور رو میده?زمانیکه سام یه فیلد خاص رو با توجه به نامی که کاربر وارد میکنه به دست بیارم

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مقدار برگشتی از queryتون null هستش، به خاطر همین نمی‌تونید به عدد صحیح castاش کنید. می‌تونید قبل از cast کردن چک کنید ببینید مقدار برگشتی DBNull هست یا نه. اگه query و code قسمتی که توش exception می‌ده رو بذارید، بیشتر می‌تونم کمک کنم.

ایلیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Reticent
    مقدار برگشتی از queryتون null هستش، به خاطر همین نمی‌تونید به عدد صحیح castاش کنید. می‌تونید قبل از cast کردن چک کنید ببینید مقدار برگشتی DBNull هست یا نه. اگه query و code قسمتی که توش exception می‌ده رو بذارید، بیشتر می‌تونم کمک کنم.

ایلیا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

زمانیکه به جای فیلد دکتر از فیلد کد که int هست استفاده میکنم کار میکنه

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به خاطر این نیست که شما myparam رو گرفتید، directionاش رو هم درست تنظیم کردید، ولی موقعی که خواستید summ رو به command اضافه کنید، یه چیز دیگه اضافه کردید؟
    فکر می‌کنم کدتون باید به این شکل باشه:
    کد:
    و اون myparam هم توی کد شما اضافه است.

ایلیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از اینکه وقت میذارید جواب میدید ممنونم
    اون ارور رو نمیده ولی جواب هم نمیده
    ببینید من میخوام کاربرم نام هر پزشکی رو که از combobox انتخاب میکنه sumهمون رو ببینه
    این کارو با انتخاب کد پزشک توسط کاربر تونستم انجام بدم با همون کدی که دیدید ولی وقتی در query فیلد انتخابیم رو از کد پزشک با نوع int به نام پزشک با نوع nchar تغییر میدم اون ارور رو میده

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خواهش می‌کنم! فکر می‌کنم اشکال از encoding باشه چون حدس می‌زنم اسم پزشک‌ها فارسیه. نه؟
    این خط رو بعد از مقدار دادن به Direction اضافه کنید:
    کد:
    تصور می‌کنم با این حل بشه. اگر مشکل حل نشد، پیشنهاد می‌کنم از همون کد پزشک استفاده بکنید. می‌تونید برای هر گزینه‌ای که در ComboBox قرار می‌دید، Text رو نام پزشک و Value رو کد پزشک مقداردهی کنید و SelectedValue رو به StoredProcedure بفرستید.

ایلیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته نام پزشک فارسیه
    کد نهایی :

کد:
    زمانیکهinputoutput باشه این ارور رو میده :
    Formal parameter '@summ' was defined as OUTPUT but the actual parameter not declared OUTPUT.
    که با قرار دادن بصورت returnvalue درست میشه
    و در نهایت این ارور رو میده:
    Procedure 'paccount' expects parameter '@summ', which was not supplied.
    چرا؟

روحیه خوبی دارم ؟از رو نمیرم!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما دارید دو تا چیز رو با هم قاطی می‌کنید! وقتی یه چیزی رو با Return از توی Stored Procedure بر می‌گردونید، لازم نیست پارامتر باشه. Output Parameter یه چیز دیگه است. چطور من اصلا به این دقت نکردم؟ Summ رو از توی پارامترهاتون حذف کنید و توی Stored Procedure، به صورت متغیر (نه پارامتر) تعریفش کنید.
    توی کد هم Stored Procedure رو به صورت ExecuteScalar به جای ExecuteReader اجرا کنید و مقدار برگشتی از Stored Procedure رو از اون بگیرید.
    یا این که ExecuteNonQuery کنید و یه پارامتر از نوع ReturnValue بگیرید و بعدا مقدارش رو از طریق cmd1.Parameters["summ"].Value بگیرید. ExecuteReader برای موقعی خوبه که مقدار برگشتی مجموعه‌ای از سطرها باشه.

دلیلی هم نداره که از رو برید! من خوشحال می‌شم کمک کنم.

ایلیا

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •