سلام دوستان به نظرتون كدوم مرورگر اينترنتي بهتره !!!!
از هر لحاظ !!!!
سرعت-محيط-نمايش صفحه و ....
سلام دوستان به نظرتون كدوم مرورگر اينترنتي بهتره !!!!
از هر لحاظ !!!!
سرعت-محيط-نمايش صفحه و ....
Last edited by Feli; 27-10-2006 at 22:48.
حتما راي بديد
فكر كنم تكليف خيلي ها رو براي استفاده از يك مرورگر خوب معلوم مي كنه!!!
يادتون نره!!!!
استاندارد ترين فاير فوكس و پر سرعت ترين اپرا. من مرورگرهاي IE و اپرا و Firefox 2 و Avant رو باهم نصب كردم و از همشون استفاده ميكنم . مثلا براي گشت و گذار ار اپرا و براي آپديت سايت و كارهاي حرفه اي تر از فاير استفاده ميكنم
آقايون استاد اين تاپيك رو رونق بديد تو رو خدا!!!
من ابرا رو بخاطر ژشتيباني از ايميل و دانلود منجره خوبي كه داره مي خوام و اينكه در اژرا مشكل تايب حروف فارسيرو هم ندارم ولي ئر مرورگر هاي ديگه مشكل دارم مثل همين الان كه دارم از aol openride استفاده می کنم و مشکل دارم با تایب چند حرف ولی این هم بروزرش خیلی عالیه واقعا سرعتش محشره و خیلی هم زیباست ولی نمی تونم باهاش ایمیل جی میل رو چک کنم اگه میشده شاید قید ابرا رو هم میزدم
من قبلا با اپرا کار می کردم
اما تقریبا 2 ساله که به فایرفاکس رو اوردم
واقعا از هر نظر عالیه هم سرعت هم زیبایی هم امنیت
پس فقط فایرفاکس
طرف داران اپرا راي بدند كه مرورگر مورد علاقهشون عقب موند!!!!
هیچ کدوم فایرفاکس نمیشه. به خصوص الان که ورژن 2 فایرفاکس به بازار عرضه شده، مطمئنن روی همه مرورگرا رو کم می کنه. تنها چیزی که اپرا داره ولی فایرفاکس ازش بی بهره هست، سیستم دریافت فایلهای عرضه شده در شبکه torrent هست که امیدوارم هرچه زودتر واسه اونم یه فکری بکنن. هم سرعت داره، هم امنیت
فایر فاکس میتونه ایمیل ها رو به کامپیوتر وارد کنه؟
اگه همچین امکانی رو داره ممنون میشم توضیح بدین چو ن من هرچی سرچ کردم پیداش نکردم و فقط ایمل رو چک میکنه و میگه ایمیل جدید رسیده ولی خودش ایمیل ها رو دریافت نمی کنه و باید خودمون به وارد ایمل بشیم و اونار وبخونیم که خیلی سخته
اگه این امکان رو مثل اپرا داشته باشه اون وقت میشه مقایسش کرد
از نظر راحتی هم اپرا خیلی راحت تر و جمع و جور تره مثلا واسه تنظیم استفاده از ------ در اپرا فقط یه بار به قسمت تنظیماتش وارد میشی و دفعه ی بعد اگه بخواس از پراکسی استفاده کنی یا استفاده نکنی خیلی راحت تو قسمت تولزش پراکسی رو فعال با غیر فعال میکنی ولی تو فایر فاکس من همش باید میرفتم تو قسمت تنظیمات و انو فعال یا غیر فعال میکردم که دیوانه وار بود
شاید من زیاد به فایرفاکس وارد نیستم و این مشکلات رو شما دارین . اگه راه حیلی براش دارین توضیح بدین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)