تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: تمام گوشي ها بين 300 فش 400 هزار تومان با شرايط زير...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض تمام گوشي ها بين 300 فش 400 هزار تومان با شرايط زير...

من 340 هزار تومان دارم نقدا ولي ميتونم تا 400 تومان يا حتي 500 هم برسونمش . ولي بعضي از اطرافيان ميگن بيشتر از 300 تومان پول دادن واسه گوشي حماقته ....( نظر شما چيه ؟ )

گوشي كه من ميخوام اين شرايط رو حتما بايد داشته باشه ... عكسبرداري عالي ( رنگبندي واقعي و وضوح خوب )
    كيفيت و بلندي صداي خوب ... ال سي دي با عمق رنگه 256 كيلوكالر و وضوح QVGA (حداقل)

اين شرايط رو ترجيحا داشته باشه ... سيمبين ( ميدونم داشتن همين يه دونه قيمت گوشي رو خيلي بالا ميبره ) ... فيلمبرداري خوب ... حافظه داخلي بالا ( حداقل 50 مگابايت ) ... دوربين مجهز به اتوفوكوس ... بلوتوث ورژن 2 ... نمايش فايلهاي pdf ... راديو اف ام

لطفا گوشي هاي پيشنهادي خودتون رو فقط معرفي كنيد و اگه خودتون داريد در موردش توضيح هم بديد . ممنون از لطف همگي ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Green_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این فقط به این بستگی داره استفاده شما از گوشی به چه منظور باشه و چه امکاناتی مد نظرت باشه و دیگه اینکه توان واقعی مالیت در چیه حدی باشه.براي همين اينكه ميگن پول دادن بالاي 300 تومان كار اشتباهيه خود اين حرف كاملا" اشتباه است
    با این امکاناتی که شما میگید اگه سیستم عامل سیمبیان و خوندن فایل های pdf براتون مهم نیست سونی اریکسون بهترین انتخابه چون ساير امكاناته مد نظرتون را داره
    ولي اگه سيمبيان براتون مهمه كه بايد سراغ نوكيا بريد(البته سري N )
    البته اگه شما لطف كنيد رنج دقيق قيمت را بگيد كه دقيقا" چقدر مي خواهيد سرمايه گذاري كنيد بهتر ميشه جواب داد

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

من بهت پيشنهاد مي كنم دبليو 900 بگير...البته الان قيمتش تو بازار پانصدو خوده اي هستش. ولي من مي تونم برات 420 جور كنم..

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستش من نظرم رو نوكيا E70 و نوكيا N73 بود اما هر كدوم از اينها ايرادات خودشون رو دارن مثلا E70 دوربينش خوب نيست و عكسهاي ماتي ميندازه . N73 هم گوشي خوبيه اما قيمت بالايي داره ..

استفاده من در درجه اول عكسبرداري و گوش دادن به آهنگ و همينطور استفاده از يه ال سي دي شفاف و با كيفيته ... و بقيه موارد رو هم اگه داشته باشه چه بهتر ( همونايي كه بالا نوشتم )

پولي كه من ميدم بين 300 تا 500 تومان . اينكه اختلاف زياده براي اينكه ميخوام ببينم مثلا با قيمت در حدود 300 400 تومان هم ميشه يه گوشي خوب خريد يا نه . اگه بگم 500 خوب شايد خيلي از گوشي هاي خوب با قيمت پايينتر جا بيفته ....

دبلیو 900 ؟ N73 بهتر نیست ؟ قیمتش همین حدوداس فکر کنم .

در ضمن نظرتون راجع به گوشی دست دوم چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Green_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط m_etallic_a
    راستش من نظرم رو نوكيا E70 و نوكيا N73 بود اما هر كدوم از اينها ايرادات خودشون رو دارن مثلا E70 دوربينش خوب نيست و عكسهاي ماتي ميندازه . N73 هم گوشي خوبيه اما قيمت بالايي داره ..

استفاده من در درجه اول عكسبرداري و گوش دادن به آهنگ و همينطور استفاده از يه ال سي دي شفاف و با كيفيته ... و بقيه موارد رو هم اگه داشته باشه چه بهتر ( همونايي كه بالا نوشتم )

پولي كه من ميدم بين 300 تا 500 تومان . اينكه اختلاف زياده براي اينكه ميخوام ببينم مثلا با قيمت در حدود 300 400 تومان هم ميشه يه گوشي خوب خريد يا نه . اگه بگم 500 خوب شايد خيلي از گوشي هاي خوب با قيمت پايينتر جا بيفته ....
    در ضمن نظرتون راجع به گوشی دست دوم چیه ؟
    با قيمت حدود 300 تومان ميتوني W800 يا W810 سوني اريكسون بگيري كه واقعا" مخصوص گوش كردن موسيقي و هم با دوربين 2 مگا پيكسليش انصافا" عكس هاي عالي مي گيره
    تو رنج 450 تومان ميتوني بگيري ك800 سو ني اريكسون بگيري انصافا" تو عكس گرفتن بيسته
    اگر هم دنبال سيمبيان هستي سراغ نوكيا كه بري اگه ميخواي از همه لحاظ عالي باشه N73 كه محشره(حدود 570 تومان) تو رنج پائين تر N71-n72 گوشي هاي خوب و كاملي هستن (حدود 370 تومان)

از من هم ميشنوي دنبال گوشي دست دوم نرو چون نمي دوني طرف چه بلائي سرش آورده كه مي خواد بفروشه
    به گوشي دست دوم هيچ اطميناني نيست

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

N73 گوِشيه خوبيه اما قيمتش بالاست . حدود 570 زياده...

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

در حال حاظر كه هيچ گوشي از نظر كيفيت فيلم برداري به پاي دبليو 900 نمي رسه... در تمام مواردي هم كه گفتي چيزاييه كه دبليو 900 توش خيلي پز مي ده و جزو مزيت هاي اصليشه..اگه يه مقدار در مورد اين گوشي تحقيق كني مي بيني همونيه كه مي خواي/..در مورد كيفيت و بلندي صدا اگه بهترين گوشي دنيا نباشه يكي از بهترين هاست ..در ضمن مي توني در حالي كه خاموشه 30 ساعت باهش موسقي گوش كني با هدفونش..........دو تا دوربين داره كه يكيش براي تماس تصويري است..اتو فكوس هم هست..470 مگابايت هم داخلش داره..رم هم ميخوره..و........ من بيشتر از اين توضيح نمي دم چون توضيح به حد كافي در موردش تو تاپيك ها هست... ~~~ در ضمن سوني اريكسون كجا نكيا كجا~~~

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اولا نوکیا نه نکیا
    دوما کیفیت فیلمبرداری دبلیو 900 کجاش خوبه ؟؟؟؟ همون دی 820 سامسونگ می خورش!!!!

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

ببخشيد آقا معلم...فكر كنم به اين مي گن اشكال تايپي... دفه بعد اگه خواستي يه گوشي رو با دبليو 900 مقايسه كني لطف كن يكي هم نسلش رو بيار نه دي 820 كه نسل سوم نيست ...و دوربينش هم 1.3 در صورتي كه مال سوني 2 هست. از نظر ذخيره ي باطري هم كه اصلا قابل مقايسه نيست. راديو اف ام هم كه نداره..بابا جون من اگه بخوام ايراداشو بنويسم بايد يه دو سه روزي تايپ كنم كه از توانمون خارجه و تازه قلط املامونم زياد ميشه...

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

اينم غلط...فردا به قلطه اشكال نگيري..

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •