اقا من میخوام بدونم yahoo group اساسا چی هست و به چه دردی میخوره
اقا من میخوام بدونم yahoo group اساسا چی هست و به چه دردی میخوره
من خودم تو يكيش عضوم.
جاييه كه هر چند نفر با هم درباره يه موضوع خاص به هم نامه ميزنند. حالا مي خوا بحث سر مراحل يه بازي باشه يا سر بزرگترين مسائل فيزيك.
يه جور گفتمان اينترنتي كه نامه هاي اعضا به صندوق تك تك اعضا ارسال ميشه و همه نامه يا نظر اون شخص رو مي خونن.
من تا اين حد مي دونم. اميدوارم به دردتون خورده باشه.
گروپ یاهو بیشتر مانند خبر نامه عمل می کنه که به اینصورت هر کسی می تونه تو هر گروهی که خواست عضو بشه و ایمیل های گروه رو دریافت کنه .هر گروه یه مدیریت اصلی داره و می تونه چند مدیریت فرعی داشته باشه که اینا مجازن برای اعضای گروه نامه بفرستن كه البته تنظيمات ديگه هاي هم داره كه بنا به صلاحديد مديريت مي شه تعريف كرد با ساخت گروپ بيست مگ فضا هم براي ارسال فايل در اختيار شما قرار داده مي شه به همراه سي مگ فضا براي ارسال عكس . گروه های یاهو تو دسته های مختلف دسته بندی شدن که می تونید از آدرس groups.yahoo.com به كليه گروه هاي موجود در ياهو دسترسي پيدا كنيد .
به طور كلي بخوايم بگيم به قول دوست خوبمون چيز خوبيه !
از معروف ترين گروپ هاي ايراني هم مي شه به گروه مارشال مدرن (با بيش از صدو سي هزار عضو !) و روزنه و .. اشاره كرد .
اگه يه نمونه گروپ دم دستي هم خواستي گروپ من تو امضام هست !!!
اقا می خواستم بدونم من هم میتونم یه گروه واسه خودم درست کنم البته مجانی
آره بايد بري توي ياهو گروپ بهعد از اونجا يك گروه جديد درست كني
قبول دارم گروپ های مسخره توش زیاده ولی کل قضیه مسخره نیست خیلی هم جدیه ! و گروپ های مفید زیادی توش پیدا می شه .اقاقبول داریدکه چیزمسخره ایه؟؟؟
ببینم شرکتهای دیگه ای مثل google هم این سرویس رو ارائه میکنن؟
لطفا اگه میشه چندتا گروه باحال رو معرفی کنین تا ما هم عضوش بشیم.
یه سوال دیگه هم داشتم چقدر جا به هر گروهی میدن (توی سرویسهای مجانیش)
بله گوگل هم اين سرويس رو ارائه مي كنه كه البته به بزرگي و گستردگي ياهو نيست (چون مال گوگل يكي دو ساله راه افتاده ) در مورد فضا هم من قبلا گفتم بيست مگ براي فرستادن فايل و سي مگ براي عكس !
در مورد معرفي گروه هم من كه بزرگترين گروپ ايراني رو قبلا معرفي كردم ... اينم آدرسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد باحالي هم بستگي داره شما به چي بگي با حال !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)