سلام
كساني كه گوشي n73 دارن لطفا در مورد عيبهاي گوشي بگن
مثلا درسته كه مي گن صداي دوربين هنگام عكس گرفتن قطع نمي شه يا اگر رم بيش از 1 گيگ بندازيم هنگ مي كنه و مهمتر اينكه نمي شه عكسها و موزيكها را پوشه بندي كرد
سلام
كساني كه گوشي n73 دارن لطفا در مورد عيبهاي گوشي بگن
مثلا درسته كه مي گن صداي دوربين هنگام عكس گرفتن قطع نمي شه يا اگر رم بيش از 1 گيگ بندازيم هنگ مي كنه و مهمتر اينكه نمي شه عكسها و موزيكها را پوشه بندي كرد
حقیقتش منت خودم این مدل گوشی رو علاقه زیادی بهش دارم
ولی شنیدم که تومموری بیشتر از 512مگ اذیت میکنهو همچنین بعضی وقتها دوربینو نمیشناسه و گوشی باید مجدد فلش شه
همچنین عکساش انچنان طبیعی نست
در مورد هر 3مطلب از کسانش که ن73 داشتن شنیدم
راست و دورغش هم ژای خودشون
سلام آقا متا این گوشی از بس عیب داشته خود نوکیا اعتراف کرده بهش اما گوشیه کاملیه منم پیشنهاد میکنم صبر کنید مدل موزیکالش با فریم ور جدید بیاد بعد برید بگیرید اگر الان بگیریرید خیلی ضرر کردید
در مورد رمش من پرسيدم ميگن اگر شما رم خوب بندازيد هيچ مشگلي پيش نمي ياد
مدل موزيكالش كي به بازار مي ياد
یکی دوماه دیگه فکر کنم بیاد اما آقا متال تو بازارند بهتر میدونند
كسي قيمت فعلي N73 را ميدونه؟؟؟ البته بدون گارانتي..
من از اين گوشي دارم و تنها چيزي كه منو از خريدن اين گوشي پشيمون كرده اينه كه نميتوني رو عكس ها مديريت كني.
مثلا وفتي عكسهاي تو گالري رو دسته بندي ميكني و تو البوم يا پوشه ديگري ميريزي ميخواي كه عكسهاي تو گالري رو
پاك كني تمام عكسها نيز كه تو جاي ديگه ريختي هم پاك ميشه.
در يك كلام شما نميتوانيد چيزي رو تو اين گوشي مخفي كني و هر كي تلفن دستش بيافته با فشار دادن يك دگمه همه
اطلاعات تو گوشيتو ميتونه ببينه.
یعنی رمز یا پسوردی نداره؟نمیشه گذاشت.نوشته شده توسط .behzad
![]()
![]()
این گوشی مشکلات بزرگتری هم داره که شما بعدا متوجه میشی که بزرگترینش هنگ کردن پیاپی هستنوشته شده توسط .behzad
اما برای مدیریت عکس شما میتونی برنامه fexplorer مخصوص sumbian 9,1 دانلود کنی که همه چی رو باهاش میشه سازمان دهی کرد و یا میتونی برای گوشیت password بزاری تا کسی اطلاعاتت رو نبینه
در مورد قیمت هم من نمیدونم n73 چنده خودمم دنبال قیمتشم اما آقا متال تو بازارند حتما خبر دارند![]()
هنگ كه از محاسن سيمبينه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قيمتش هم هول هوش 520 تومنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)