سلام
براي طراحي سايت در حد همين سايت خودمون بايد مسلط به چه نرم افزارهائي بود من اطلاعات زيادي ندارم براي شروع بايد چه برنامه هائي را ياد بگيرم خيلي ممنون مي شوم كه منو به طور كامل راهنمائي كنيد
با تشكر
سلام
براي طراحي سايت در حد همين سايت خودمون بايد مسلط به چه نرم افزارهائي بود من اطلاعات زيادي ندارم براي شروع بايد چه برنامه هائي را ياد بگيرم خيلي ممنون مي شوم كه منو به طور كامل راهنمائي كنيد
با تشكر
منظورت از سایت خودمون چیه؟
اگه این فرومه که Vbulletin هست و باید نصب بشه و زیاد ربطی به طراحی نداره!
اما اگه می خوای طراحی صفحات وب رو یاد بگیری اول باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و CSS یاد بگیری.
بعد باید یه خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاد بگیری
دست آخر هم اگه می خوای حرفه ای ادامه بدی بهتره بری سراغ PHP و MySQL
می تونی با برنامه هایی مثل Front Page کار کنی ولی زیاد به اونا تکیه نکن
بهتره فقط برای یادگیری از اونا کمک بگیری
حسين جان شما بايد مباني كد دهي با اچ تي ام ال و نحوه بكارگيريه تگ ها رو ياد بگيري از جاوا اسكريپت هم همين طريقه قرار دادن كدها در اچ تي ام ال واست كفايت ميكنه از فرانت پيج واسه كاراي مربوط به تايپ فارسي بيشتر استفاده كن
ولي با همه اينها دريم ويور رو بچسب و بدونكه اگه ياد بگيريش هرگز ازش جدا نخواهي شد
خوب تا اينجا مطالب مربوط به صفحات استاتيك بود و براي اينكه بخواي طراحي پويا داشته باشي همونطور كه نئوي عزيز گفت بايد با زبانهاي زيبايي مثل پي اچ پي و... دست و پنجه نرم كني كه البته اونا هم كلي سورس آماده و اديتورها و ابزارهاي كمكي خاص خودشون رو دارن...
ولي راه تا بدانجا بسيار است
موفق باشی...
ضمن تاييد صحبتاي دوستان
اچ تي ام ال رو كه بايد يادبگيري
هيچ
بعد برو سراغ اسكريژت نويسي كلاينت
در همين حين بابرنامه هاي طراحي هم كار كن
اسكريپت رو از وي بي كه سادس شروع كن تا يه خورده دركت بيشتر بشه
طول نميگشه
يه هفته
بعد بر سراغ جاوا اسكريپت
حالا كه اچ تي ... رو كامل و طراحي رو نسبي درك كردي
برو سراغ ايكس ام ال كه زبون پايه نسل آيندس
ايكس ام ال و جاوا اسكريژت رو ول نكن
بانك اطلاعاتي بقط و فقط زبون اس كيو ال رو ياد بگير
اين سه چيز رو بلد باشي تو يه طراح نسل آينده اي
البته خيلي سخته
دو سالي طول ميكشه
از همه دوستان که من را راهنمائی کردن تشکر می کنم
دوست عزیز بهترین نرم افزار برای ویرایش و ساخت انواع (html/dhtml/css/javascript/xml/php/asp/,......)کد نرم افزار Macromedia Dreamweaver هست.
نوشته شده توسط mojtaba_6485
آره برنامه خوبیه
حداقل از فرانت پیج که خیلی سره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)