در اين تاپيك به ياد ماندني ترين يا غيرمنتظره ترين صحنه ها و لحظه هايي كه تو بازيها ديدين پست كنين.
واسه من كه بازي فارنهايت اون صحنه اي كه شخصيت اول كه اسمش يادم نيس، جلوی در خونه اش با پلیسها درگیر
می شه
منتظر صحنه های انتخابی شما هستم.![]()
در اين تاپيك به ياد ماندني ترين يا غيرمنتظره ترين صحنه ها و لحظه هايي كه تو بازيها ديدين پست كنين.
واسه من كه بازي فارنهايت اون صحنه اي كه شخصيت اول كه اسمش يادم نيس، جلوی در خونه اش با پلیسها درگیر
می شه
منتظر صحنه های انتخابی شما هستم.![]()
2 تا صحنه فعلا يادم اومد.
1)صحنه هاي پاياني بازي مافيا (مرحله آخر به بعد) كه دفعه اول ديدم داشت گريم مي گرفت.(قشنگ ترين صحنه بازي است كه تا حالا ديدم).
2)صحنه پاياني و اتفاقات پايان بازي hitman:blood money كه اين هم قشنگ بود.
دقیقا منم همین صحنه به ذهنم رسید.اونجایی که تام داشت باغچه ی جلوی خونشون رو اب می داد.چقدر هم خونش خوشگل بود.نوشته شده توسط oghdeie
موفق باشید
![]()
یه صحنه توی prince of persia T2T اونجا که پرنس با اون دختره که تیرکمون داره با هم تو یه منطقه هستند بعد دشمن ها اونها رو محاصره میکنند بعد مردم میاند کمکشون مخصوصا وقتی اون پیرمرد خوبه دستور حمله رو میده و با دشمن میجنگند من اون صحنه رو خیلی دوست دارم
![]()
من صحنه هاي زيادي دارم يه چند تاشون
تو شيطان هم ميگريد اخرش كه دختره ميه كلمه شيطان هم ميگريد رو
تو خداي جنگ صفحه مباره با اون گاو بزرگ كه با خونسردي جلوش واستاده
تو ماست وانندت وقتي معلوم يشه دختره پليسه
تو تيكن كلمه ديول جين (بترس از خشم خدا)
تو و ....
الان كه نگاه مي كنم ميبين كه بازيا چه صحنه ها و لحظاتي برامون داشتن![]()
سلامنوشته شده توسط oghdeie
راست ميگي خيلي قشنگ بود
كلا با داستان مافيا خيلي حال كردم
-------------------------------------------
دموي پاياني Resident Evil 2 , 3 هم باحال بودن
بازي Devil may cry همو فيلمي كه برادرت تورو ميكشه و بعد تو تبديل به اژدها ميشي و مشتت ميره تو شمشير برادرت و ...
يكي هم آخر بازي Mafia خيلي باحاله
صحنه ي پاياني Residet evil 3 هم جالبه ...
تو بازي مكس پين اون جايي كه مي يادخونه مي بينه زن و بچه اش رو كشتن.![]()
![]()
![]()
بازي مكسپين 1 .
وقتي مكس وارد خونش ميشه و با جسد زن و بچه خردسالش مواجه ميشه .
اضافه شد : چه اتفاق نظري در يك زمان دو نظر مشابه
حسين جون عجب تصادفي، تو یه لحظه هردومون یه صحنه رو پست کردیم ببینم تو داداش دوقلوی من نیستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)