تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مدير ثبت دامنه هاي اينترنتي : 2 هزار و 471 دامنه فارسي به ثبت رسيده است

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

5 مدير ثبت دامنه هاي اينترنتي : 2 هزار و 471 دامنه فارسي به ثبت رسيده است

سياوش شهشهاني گفت : تاكنون تعداد 2 هزار و 471 دامنه فارسي به ثبت رسيده است كه به نسبت يك ماه گذشته، جنب و جوش بسياري را در اين حوزه شاهد هستيم.

با توجه به ايجاد انگيزه‌‏هايي از سوي پژوهشگاه دانش‌‏هاي بنيادي براي كاربران از اول مهرماه ثبت دامنه‌‏هاي فارسي نسبت به گذشته پيشرفت نسبي داشته است.
    دكتر سياوش شهشهاني ،مدير ثبت دامنه‌‏هاي اينترنتي، با بيان اين مطلب ، اظهارداشت: تاكنون تعداد 2 هزار و 471 دامنه فارسي به ثبت رسيده است كه به نسبت يك ماه گذشته، جنب و جوش بسياري را در اين حوزه شاهد هستيم.
    وي ، ايجاد انگيزه از سوي اين مركز را از جمله عواملي دانست كه در ثبت دامنه‌‏هاي دات ايران بسيار موثر بوده است و گفت: در صورتي كه كاربران با دامنه فارسي خود بخواهند به سايتي با دامنه ديگر لينك شوند مي‌‏توانند از طريق اين مركز اقدام كنند.
    دكتر شهشهاني ، همچنين از ارائه دامنه انگليسي رايگان همراه با ثبت دامنه فارسي به كاربران خبرداد و يادآور شد: تبديل كلمه فارسي به انگليسي در دامنه‌‏هايي فارسي براي مدت يك سال با الگوريتم خاص و دقيقي از طريق اين مركز انجام مي‌‏گيرد تا به اين وسيله و با ايجاد انگيزه بتوانيم كاربران را به سمت استفاده از دامنه‌‏هاي فارسي حركت دهيم.
    وي ، در خصوص قيمت ثبت دامنه‌‏هاي فارسي ، گفت: قيمت ثبت اين دامنه‌‏ها هم اندازه ثبت دامنه‌‏هاي لاتين است ، اما رشد دامنه‌‏هاي لاتين قابل مقايسه با دامنه‌‏هاي فارسي نيست و نمي‌‏توان عدم رشد دامنه‌‏هاي فارسي را مرتبط با قيمت آن دانست.
    مدير ثبت دامنه‌‏هاي اينترنتي از ورود اينترنت اكسپلورر 7 به بازار خبرداد و تصريح كرد: اينترنت اكسپلورر 7 فارسي را پشتيباني مي كند و اين امر مي‌‏تواند اثر بسيار بزرگي در استفاده كاربران از دامنه‌‏هاي اينترنتي فارسي داشته باشد.

داره خودمونی میشه TAMIZI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از اطلاع رسانی شما
    ای کاش چند نمونه از این دامین های فارسی که تا حالا ثبت شده اند رو هم می گذاشتید تا بلکن درس عبرتی شود
    من که خیلی دوست دارم چند نمونه از سایت هایی که از این دامین ها استفاده می کنند را ببینم
    باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

عزيز تعدادشون كمه در ضمن من خودم دنبال اين سايتها مي گردم خيلي جالبه فكر كنم اين شكلي باشن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فكرشو بكن !

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

یعنی به نظرتون ! ما که الان دامینیمون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ?
    یا اینکه برای این امر باید هزینه ای داد !! !؟
    آخه من جایی توی سایتش اینطوریش رو نیدده بودم !
    و فکر می کنم با این کار باید قید جهانی شدن و یا فراگیر شدن دامین طرف رو بزنه !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

من خوب نمي دونم جريان چيه ولي اگر اين طور باشه بله غير ايراني ها به زور مي تونن بيان تو اين جور سايتها !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •