تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: انتقاد از آقای w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

13 انتقاد از آقای w810i

این مقاله خلاصه شده وبعضی مطالب سانسور شده توسط خود نویسنده !!!!!!!!!!!!!!!!
    با سلام

بعد از یک ماه کار کردن با w810i مالزی رم آبی دو کابله سری اول ....اجرا شدن تم Orbit بصورت کامل غیره ...دیروز با 30تومان ضرر دادیم به یکی دیگه......

در مورد امکانات مزایا که دوستان شاهنامه ای براش نوشتند حالا درست وغلط جای خود

معایب w810i به نظر بنده (شاید به نظر بعضی ها این معایب جزو مزایای گوشی باشد..اختلاف سلیقه ها )

1- (ALL)ظاهر: اون دگمه قرمز واکمن واقعا ضایع است نه با استیل گوشی ونه چیز دیگه همخوانی نداره فکر کنم بدترین رنگی که می شد برای این دگمه جهت متمایز کردنش از بقیه انتخاب کرد همین بود –کوچک بودن صفحه نمایش

2- (چینی ومالزی بقیه را خدا میداند)جنس: دگمه های اعداد بد نیست ولی بقیه اش خصوصا اون جهتها که بیشتر سرو کارآ دم با اونهاست واقعا افتضاح است لق شدن که نگو عرض یکماه شاید مال بعضی ها اینجوری نباشه ولی مال دوستم هم اینجوری شده بود lcd که دیگه بدتر صبح تا شب تمیزش میکردم خوب که کارمون.... با روغن نیست شیشه محافظ لنزش هم که صفر

3- (مربوط به ایران)سریال IMIE :810 w واقعا بد شانس ترین گوشی بود درستی موقعی وارد بازار شد که تعرفه گمرک با سریعترین موشک ساخته شده توسط بشر به فضا می رفت وباعث شد که اکثرشون قاچاقی وارد مملکت بشند و این عمده فروشان با وجدان که پول اصلا براشون مهم نیست ... !! یک سریال رجیستر شده را به روی هزار تا گوشی بریزند همین کافی بود تا از نعمت خدمات آنلاین سایت SE وبروز رسانی نرم افزار که حق قانونی خریدار است بهره مند نشیم و به امید اون روزی باشیم یکی بیاد این برنامه فار منجر واسه cid49 یا داوینچی رو هک کنه یا اینکه فریمور خامش پیدا کنیم بدیم بیرون با مبلغ 15000 تومان با باکس واستون فلش کنند ......تا بعضی ایراداش رفع شوند

4- Tone(ALL) - اول Wاین سری یعنی عمده ترین مشخصه این سری واکمن با قدرتشون است !!!!!!دیگه زیاد بحث شده عمده ترین مشکل همین W810 واکمن اون هست = صدای کم = کیفیت کم در مقابل ادعاها=عدم پشتیبانی کامل از فرمتهای رایج موزیک wma .wav =مصرف زیاد باطری(واکمن) در هر حالت شارژ درصد بالا... پایین.. فقط واکمن ..غیره ==عدم تغییر استیل واکمن واقعا آزار دهنده است همیشه نارنجی =کمبود امکانات وکنترل دگمه ها ی واکمن = یه توضیحی کوچولو در مورد کم بودن صداش می گویند با آپدیت کردن و ارتقا نرم افزار درست میشه که خودتون میبینید این وعده سر خرمن چقدر تاثیر داره صبر کنبد-----آدم این جمله یادش می آید شرکتهای سازنده گوشی هیچوقت گوشی تلفن کامل که صد در صد خریدار را راضی کنه تولید نمی کنند

5- (چینی و مالزی )هنگ کردن بی موقع البته با هر تم و بدون اینکه زیاد انگولک کنی--–سیو نکردن عکس در بعضی مواقع --- بر عکس ادعا نمی توان چند ساعت یکسره صحبت کرد حتی موقع فول شارژ---- قطع شدن بکدفعه تماس در صورت ضعیفی آنتن که گوشی های دیگه اینجوری عجله نمی کنند چندین بار قطع وصل میشند بعد end call میزنه w810 قانون دینامیت رااجرا میکنه یا همه یا هیچ ؟؟؟؟؟ سیا ه و سفید ......با خاکستری کاری نداره (یه خورده شاعرانه شد)----مشکل SMS

6- اصلا 300 تومان ارزش این همه ایراد گرفتن نداره ولی گفتن هم بد نیست

7- اصلا خرید این گوشی اگر هم ایراد های بالا رفع شده باشه ارزش نداره (تعصب)

8- سونی اریکسون فقط سری K و P والسلام(قانونی رجیستر شده باشه) فعلا کل سری W را بی خیال شید

9- واقعا ادم که فکر میکنه گوشیهای زیادی تو زمون خودشون خدایی کردن ولی خداییش دوداداش ناتنی جوات Nokia6600........SE K750i سالار همه گوشیها هستند حتی با این چی .............شدنشون

10- خوب اصل مطلب چی بگیرم مساله این است

نوکیا.... سونی اریکسون

سیمبیان.................جاوا
    Last edited by roozbeeh; 23-10-2006 at 09:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

12

من خودم w810 داشتم هیچ یک از این مشکلارو نداشتم
    بهتری گوشی از نظر قیافه و استیل بود
    البته بگم مالزی بود رجیستری بود هنگ یک بار هم نکرد فقط صفهش هر موقع باید پاک میکردی همین
    هالا w800 دارم که دیگه توپ
    مخصوصا صداششششششششششششششش

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوست عزيز شما كه داري بدجور ميزدي تو پروبال اين مدل !

ديگه با اين همه نقاط ضعفي كه شما گفتي حتي يه نكته مثبت نداشت ؟ (اونم سري W)

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

شما مطمئنی w810 داشتی؟؟

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

روزبه جان عضويت جديدت رو تبريك ميگم
    و اما جواب سوالات شما (كه بر اساس تعصب اصلا نيست بلكه تجربه و يه كمي اطلاعات)
    1- به نظر من بهترين رنگي كه ميشه با مشكي ست كرد رنگ نارجي و قرمز هست كه تو اين گوشي و گوشيهاي سري دبليو ازش استفاده كرده و البته كاملا سليقه اي كه شما زياد نميپسندي - در مورد صفحه نمايش هم كه نميشه بر اساس سايز گوشي يه ال سي دي 3 اينچي روش گذاشت يعني بر اساس سايز گوشي ال سي دي طراحي شده كه شما و از جمله خودم اين سايز ال سي دي برام كوچيكه اما اشكال توي گوشي نيست
    2- در مورد دكمه ها , شما اولين كسي هستي كه ميگي دكمه ها لق شده شايد مال شما اينطوري بوده و اينكه نوع ال سي دي بيشتر گوشيها به همين صورت هست كه اين ميتونه يه مشكل باشه يعني شركتها ميتونن ال سي دي رو يه جوري درست كنن كه با يكبار تميز كردن , ديگه جاي انگشت روش نمونه و كاملا با اين مشكل موافقم
    3- بله متاسفانه اين مشكل 95 درصد گوشيهاي موجود تو بازاره توي تمام برندها كه اميدوارم يه راه حل اساسي در مورد ورود قاچاق گوشي كه در تبع اون رجيستر شدن غير قانوني گوشي هست اعمال بشه و اين موضوع هم ربطي به دبليو 810 نداره (چون در مورد نوكيا, سامسونگ , موتورولا و ... صدق ميكنه)
    4- سوني اريكسون با فرمت Wave مشكل داره كه ميشه يه كمي بهش ايراد گرفت ولي هيچ چيز كيفيت و حجم MP3 رو نداره كه ميتوني با يه كانورتور اين مشكل رو به خوبي حل كني و اينكه دبليو 810 تو سري W از صداي كمتري به نسبت مدلهاي ديگه برخورداره كه اينو بايد از مدير شركت سوني اريكسون پرسيد كه چرا اينطوريه ؟!! در مورد رنگ واكمن كه بصورت نارنجي هست شخصا ازش لذت ميبرم و اين كامل سليقه اي هست و با اين جمله از شما هم (شرکتهای سازنده گوشی هیچوقت گوشی تلفن کامل که صد در صد خریدار را راضی کنه تولید نمی کنند) كاملا موافقم چون اگه يه گوشي كامل باشه بقيه مدلها اصلا فروش نميره و اين يه سياست هست
    5- مشخصه بارز سوني اريكسون سرعت بالاي گوشي و همچنين هنگ نكردن گوشي كه تقريبا نزديك به صفر هست گوشي شما مطمئنا مشكل داشته و با يه آپديت تمام اين مشكلات كه گفتي حل ميشه از جمله قطع شدن ارتباط , عدم آنتن دهي , سيو نكردن عكس ( كه ميتونه مشكل ديگه اي تو تنظيمات داشته باشه) و ....
    6- موافقم
    7- با توجه به گفته هاي بالا ارزشش رو داره
    8- با تمام سريهاش موافقم ولي متاسفانه چون مال شما مشكل داشته ديگه دلت رو زده
    9- كا 750 بله (جزو بهترين و پر فروشترين گوشيها تو تمام برندها) 6600 كه الآن ديگه كاملا همه چيزش مشخصه (البته تو زمان خودش يه غول بود و يكي از پرفروشها تو نوكيا بود)
    10 - و باز هم سوني اريكسون و جاوا
    اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم
    موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

پيش فرض

اقا مثله اینکه سلیقش nokia 6600 دیگه w810 رو قبول نداره

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

خب از این مشکلات نظیر لق شدن و... تو همه برند ها اتفاق میافته

مثلا ن91 یکی از دوستام مگه نبود که هاردش بکل سوخت و اقا 160 هزار تومن ژیاده شد
    یا ن70یکی دیگه که ال سی دیش سوخت
    یا حتی همین ک750 قبلی من که لنزش سوخت

ژس نمیشه این ایرادات رو تعمیم داد به همه گوشی ها

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

روزبه جون شما عادت داري 2 تا تاپيك يه جور بزني نه ؟

يه دونه تو كلوپ 810 يه دونه هم اينجا

شايد جواب من هم نديدي؟

نقل قول نوشته شده توسط roozbeeh
    این مقاله خلاصه شده وبعضی مطالب سانسور شده توسط خود نویسنده !!!!!!!!!!!!!!!!
    با سلام
    عليك سلام !!

شما كجا بودي تا حالا ....

بعد از یک ماه کار کردن با w810i مالزی رم آبی دو کابله سری اول ....اجرا شدن تم Orbit بصورت کامل غیره ...دیروز با 30تومان ضرر دادیم به یکی دیگه......
    اصولا" ضرر رو كه تمامه گوشيهاي دست دوم ميكنند فقط مختص به w810i نيست حالا خوبه فقط با 30 تومن ضرر دادي رفت اگه يه گوشي ديگه بود كمتر از 60-70 ضرر نميكردي ( اونم فقط به خاطره رو بورس بودنه اين گوشي ) ضرره زيادي متحمل نشدي

ظاهر: اون دگمه قرمز واکمن واقعا ضایع است نه با استیل گوشی ونه چیز دیگه همخوانی نداره فکر کنم بدترین رنگی که می شد برای این دگمه جهت متمایز کردنش از بقیه انتخاب کرد همین بود –کوچک بودن صفحه نمایش
    اتفاقا" تو يه جايه همه چي مشكي يه نقطه نارنجي خيلي قشنگ به نظر مياد ( اگه همه معايب ها رو هم 100% درست گفته باشي اين يكي رو اصلا" باهات موافق نيستم )
    در مورده صفحه نمايش هم نسبت به سايز گوشي صفحه نمايش مناسبي داره ( سايز رو از زيره صفحه نمايش حساب كن ببين اگه صفحه نمايش بزرگتر بود چقدر بي ريخت ميشد )

(چینی ومالزی بقیه را خدا میداند)جنس: دگمه های اعداد بد نیست ولی بقیه اش خصوصا اون جهتها که بیشتر سرو کارآ دم با اونهاست واقعا افتضاح است لق شدن که نگو عرض یکماه شاید مال بعضی ها اینجوری نباشه ولی مال دوستم هم اینجوری شده بود lcd که دیگه بدتر صبح تا شب تمیزش میکردم خوب که کارمون.... با روغن نیست شیشه محافظ لنزش هم که صفر
    در مورده جهت ها لق شدن كه من تا حالا تو هيچ كدومشون نديدم ولي ديدم كه رنگش بره

شما ميشه يه گوشي به من نشون بدي كه lcd اون احتياجي به تميز كردن نداشته باشه ؟ اين يه عادت شده ناخداگاه كه گوشي رو از جيبت مياري بيرون دستت اولين جايي كه ميره رو همين lcd است ( تو تمامه مدل ها )

محافظ لنزش درسته مثل كا750 و دبليو800 محافظ پلاستيكي نداره ولي همون شيشه اي كه رو لنز قرار داره به قدري محكمه كه گوشي من تا حالا 3 -4 دفعه بد جور افتاده زمين ولي لنزش اخ نگفته

(مربوط به ایران)سریال IMIE :810 w واقعا بد شانس ترین گوشی بود درستی موقعی وارد بازار شد که تعرفه گمرک با سریعترین موشک ساخته شده توسط بشر به فضا می رفت وباعث شد که اکثرشون قاچاقی وارد مملکت بشند و این عمده فروشان با وجدان که پول اصلا براشون مهم نیست ... !! یک سریال رجیستر شده را به روی هزار تا گوشی بریزند همین کافی بود تا از نعمت خدمات آنلاین سایت SE وبروز رسانی نرم افزار که حق قانونی خریدار است بهره مند نشیم و به امید اون روزی باشیم یکی بیاد این برنامه فار منجر واسه cid49 یا داوینچی رو هک کنه یا اینکه فریمور خامش پیدا کنیم بدیم بیرون با مبلغ 15000 تومان با باکس واستون فلش کنند ......تا بعضی ایراداش رفع شوند
    موافقم

-اW اول این سری یعنی عمده ترین مشخصه این سری واکمن با قدرتشون است !!!!!!دیگه زیاد بحث شده عمده ترین مشکل همین W810 واکمن اون هست = صدای کم = کیفیت کم در مقابل ادعاها=عدم پشتیبانی کامل از فرمتهای رایج موزیک wma .wav =مصرف زیاد باطری(واکمن) در هر حالت شارژ درصد بالا... پایین.. فقط واکمن ..غیره ==عدم تغییر استیل واکمن واقعا آزار دهنده است همیشه نارنجی =کمبود امکانات وکنترل دگمه ها ی واکمن = یه توضیحی کوچولو در مورد کم بودن صداش می گویند با آپدیت کردن و ارتقا نرم افزار درست میشه که خودتون میبینید این وعده سر خرمن چقدر تاثیر داره صبر کنبد
    فرمت wma تو كامپيوتر رايج است نه موبايل در ضمن براي سيستم سيمبين هم اين برنامه تازه نوشته شده كه فرمت wma رو ساپورت ميكنه
    wav هم من به شخصه اسمش رو فرمت نميزارم به خاطر اينكه اگه كيفيت بالا بخواي حجمش 2 تا 3 برابره mp3 ميشه

در مورده صدا هم : دليل داشته كه اين قفل رو جلوي راهه اسپيكر گذاشتن

و گرنه بلندگو W810 هم از 800 و هم از كا750 قويتره ( از لحاظ اهم و امپدانس ) ولي اگه تو اون دو تا گوشي يه مدت با صداي زياد آهنگ گوش بدي بعد از چند وقت فقط بايد صداي خش گوش بدي به خاطره خراب شدن بلندگو و نويز افتادن تو اون

(چینی و مالزی )هنگ کردن بی موقع البته با هر تم و بدون اینکه زیاد انگولک کنی--–سیو نکردن عکس در بعضی مواقع --- بر عکس ادعا نمی توان چند ساعت یکسره صحبت کرد حتی موقع فول شارژ---- قطع شدن بکدفعه تماس در صورت ضعیفی آنتن که گوشی های دیگه اینجوری عجله نمی کنند چندین بار قطع وصل میشند بعد end call میزنه w810 قانون دینامیت رااجرا میکنه یا همه یا هیچ ؟؟؟؟؟ سیا ه و سفید ......با خاکستری کاری نداره (یه خورده شاعرانه شد)----مشکل SMS
    موافقم

اصلا 300 تومان ارزش این همه ایراد گرفتن نداره ولی گفتن هم بد نیست
    موقعي كه 380 تومن بود ارزش داشت ؟

اصلا خرید این گوشی اگر هم ایراد های بالا رفع شده باشه ارزش نداره (تعصب)
    ميشه جايگزينشو معرفي كني ؟

سونی اریکسون فقط سری K و P والسلام(قانونی رجیستر شده باشه) فعلا کل سری W را بی خیال شید
    (تعصب) يادت رفت

واقعا ادم که فکر میکنه گوشیهای زیادی تو زمون خودشون خدایی کردن ولی خداییش دوداداش ناتنی جوات Nokia6600........SE K750i سالار همه گوشیها هستند حتی با این چی .............شدنشون
    ديگه وقتي شما به اين دو تا گوشي ميگي سالار من نميتونم چيزه ديگه اي بگم

خوب اصل مطلب چی بگیرم مساله این است

نوکیا.... سونی اریکسون

سیمبیان.................جاوا
    در اين مورد بحث زياد شده من اظهار نظر نميكنم

راستی boys_won نکنه شما یکی از وارد کنندگان w810 هستید ....شوخی
    نه بابا وقتي اين گوشي اومد من خوشم اومد رفتم گرفتم

ميشه بگي جايگزينه w810i كه فروختي چي خريدي ؟

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

روزبه جان شما , من و ايمان جان هر كدوممون يه تومار نوشتيم حالا اينارو بخون تا به نتيجه برسيم يه تاپيك نزن برو به امان خدا

پروفشنال 3dmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر من w810 بهترین گوشی موجود است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •