يه سري اطلاعات كلي در مورد اين گوشي ميخوام
لطفا اگه ميشه به همه مسائل فني اين گوشي اشاره بشه از جمله :
كيفيت صدا
بلندي صدا
كيفيت نمايشگر
كيفيت عكسبرداري در حالت 3 مگا پيكسل
كيفيت فيلمبرداري
كار با صفحه كليد
و غيره . . .
ممنون ميشم![]()
يه سري اطلاعات كلي در مورد اين گوشي ميخوام
لطفا اگه ميشه به همه مسائل فني اين گوشي اشاره بشه از جمله :
كيفيت صدا
بلندي صدا
كيفيت نمايشگر
كيفيت عكسبرداري در حالت 3 مگا پيكسل
كيفيت فيلمبرداري
كار با صفحه كليد
و غيره . . .
ممنون ميشم![]()
اندك مطالبي در مورد N93 :
صفحه تصویر N93 را باز كرده و بگردانید. با این عمل گوشی آماده گرفتن عكس ها و كلیپ های ویدئویی با كیفیت خواهد بود. به علاوه، این مدل يك شاسی مخصوص شاتر، زوم كردن، و فلاش زنی دارد و لحظه های به یاد ماندنی را ثبت می نماید. همچنین دارای ضبط ویدئویی با فناوری MPEG-4VGA بوده، تا 30 فریم در ثانیه ضبط می كند و قابلیت ضبط صوتی استریو آن از فناوري با ثبات سازی دیجیتال بهره مند است. در واقع مدل N93 كلیپ های ویدیوئی با كیفیت می گیرد.
به علاوه، این مدل دارای یك دوربین 3/2 مگا پیكسلی با لنز كارل زایس (Carl Zeiss)، قابلیت زوم اپتیك 3X و زوم دیجیتال 20X، فوكوس اتوماتیك و كلوز آپ با شفافیت و دقت حیرت آور است.
این مدل حافظه داخلی تا 50 مگا بایت دارد. البته با استفاده از یك كارت mini SD، حافظه آن تا 2 گیگا بایت افزایش یافته و كاربران را قادر می سازد تا حداكثر 90 دقیقه توانایی ضبط با كیفیت ویدئویی داشته باشند یا تا سقف 2500 عكس با كیفیت بگیرند.
---------------------
این مدل یك دوربین 2/3 مگا پیكسلی، اپتیك كارل زایس (Carl Zeiss)، قابلیت زوم 3Xو ضبط ویدئویی DVD مانند را داراست و گزینه های ویراستاری پیشرفته ای دارد. شما می توانید N93 را به طور مستقيم به تلویزیون همساز خود وصل كرده و فیلم را روی یك صفحه بزرك مشاهده كنید. همچنین تصاویر خود را بارگذاری نموده و حتی فیلم هایی با كیفیت خانگی تولید كنید و با نرم افزار نسخه دوم "آدوب پرمیر" (Adobe Premiere) آنها را به صورت DVD در آورید.
---------------------
مقایسه این دومدل تنها بدلیل موجود بودن هر دو گوشی در دسترس است و نه بدلیل اینکه این دو رقیب یکدیگرند . رقیب سونی اریکسون K800 مدل قبلی نوکیا N73 است .
فقط در نظر داشته باشید که زوم اپتیکال همیشه بمعنی بهتر بودن کیفیت نیست . در این گونه زوم رنج وسیع تری از زوم در اختیار کاربر است .
نوکیا N93 دارای ساختار پیچیده ایی است . این مدل قادر است به فرمهای مختلفی بسته به نیاز شما برای مصرف قرار بگیرد . محور چرخان اجازه چرخیدن صفحه نمایش در جهات مختلف را می دهد . البته حالت اصلی این مدل تاشو است .
لنز دوربین Carl Zeiss Vario-Tessar و دارای زوم سه برابر اپتیکال و فوکوس خودکار می باشد . قبل از این مدل فقط شرکت شارپ گوشیهایی با امکان زوم اپتیکال ارائه کرده بود البته با دوربین 2 مگاپیکسل . این مدل واقعا یک مدل بزرگ است . این مدل از N90 هم بزرگتر است .
از مقایسه عکسهای گرفته شده توسط هر دو مدل مشاهده می کنید که رزولوشن هر دودوربین تقریبا یکسان است . تنها تفاوت انها در نویز عکسها در زوم 200 درصد است که در N93 قابل توجه است .
در عکسهای Closeup فوکوس سونی اریکسون بهتر است و پردازش رنگها در دو مدل متفاوت است . عکسها در سونی اریکسون گرمتر و در N93 خنکتر است .البته رنگ واقعی عکس بین دو رنگ است .
در مورد حاشیه ارغوانی که اطراف بسیاری از عکسها دیده می شود N93 برنده است و در عکسها نشانه ایی از این نقص دیده نمی شود .
یکی از دلایل اصلی فروش زیاد مدل N93 نوکیا ضبط فیلم با کیفیت مشابه DVDاست . البته ضبط فیلم با دوربین VGA در 30 فریم در ثانیه در دنیای موبایل بی نظیر و شایسته تقدیر است . کیفیت فیلمهای این مدل در مقایسه با دوربینهای فیلمبرداری کنن مانند مدل A620 کمی پایین تر است .
---------------------------
قابلیت های تفریحی
با یك كارت حافظه 2 گیگا بایتی miniSD كه جداگانه عرضه می شود، تا 1500 آهنگ را ذخیره و با استفاده از دستگاه پخش موسیقی دیجیتالی، به آهنگ های مورد علاقه تان گوش كنید. شما حتی می توانید فهرستی از آهنگ ها را بوجود آورده و كلكسیونی از آنها را با استفاده از نرم افزار مدیریت موسیقی نوكیا به مدل N93 منتقل نمایید. به علاوه قادر خواهید بود كه به آهنگ های ضبط شده يا رادیوی موج FM استریوی مدل N93 با استفاده از بلند گوهای دستگاه یا هدست ا ستریوی همساز گوش كنید. به منظور آنكه تجربه تفریحی خودرا تكمیل نمایید، می توانید از بازی های با كیفیت سه بعدی كه با استفاده از نرم افزار نصب شده N-Gage Franchise System – Rush: Evolution فعال شده اند، بهره ببرید.
این دستگاه موبایل نقطه عطفی در ضبط كلیپ های ویدئویی به شمار آمده كه برپایه نرم افزار نسخه سوم S60 استوار است. تحویل مدل N93 به بازارهای جهانی از جمله بازارهای اروپا، خاورمیانه، آسیا، اقیانوسیه، چین و قاره آمریكا آغاز شده است. در بازارهای فوق، شبكه های 3G یا GSM, EDGE موجودند.
فيلم برداريش خداس. هيچ رقيبي نداره . زوم اپتيكال داره خفن . ولي تو عكاسي به n73 و k800 نميرسه
كسي درمورد صداش اطلاعاتي نداره
بلندتره و 900 هست
پائين تر از 3250 است
چطورياست
گوشي توپي همه چيش عاليه فيلمبرداريش هموني كه دوستمون گفتند زوم اپتيكل
کسی با مشکل خاصی در N93 بر خورد کرده؟؟
صداش رو نگفتید در چه حدی به 3250 می رسه؟
این گوشی خداس
میتونم بگم یه گوشی کامل
امکان اجرای تمام بازیهای Ngage
3x زوم اپتیکال به همراه اوتو فوکوس
کیفیت بسیار بالای دوربین فیلمبرداری (3333 KB/s Bitrate و 30FPS)
خروجی تلویزیون
CPU عالی (333 MHz)
میشه گفت شاهکاره
اما....
بزرگترین عیب این گوشی
180 گرم!!!!!!!!!!!!!!
میدونین یعنی چی؟
این برای یه گوشی وحشتناکه!
ولی امکانات این گوشی هم وحشتناکه.
دیگه این شمایین که باید ببینین میتونین این وشی رو توی جیبتون جا بدین یا نه. اگه بتونین بهترین گوشیه ولی اگه نتونین...
Last edited by Kolang; 26-10-2006 at 00:23.
نوشته شده توسط mehrdad_kh_2006
مهرداد جان!
من نیم ساعته دارم نظرات مردم رو در مورد این گوشی میخونم
به جز سایز بزرگ و وزن زیاد هیچ ایرادی از گوشی نگرفته بودن
البته یه چیزی بود. و اونم اینکه...
طبق معمول کیفیت عکسش نسبت یه N80 کتره(یکی که N80 داشته و رفته اینو خریده میگفت) ولی کیفیت فیلمبرداریش واقعا محشره
منم یکیشو دارم جزو اولین کسایی بودم که آوردمش ایران چون دوست دارم وسایلی که دارم تک باشه و دست کسی نباشه و بزنه به چشم حرف حدود 9-10 ماه پیشه با ریجیسترش 1200 پام در اومد ولی الان 700 تومن هست یکی از مشکلاتش که تو بیشترشون هست اینه که هر یک ماهو نیم دوربینش قات میزنه و باید فلشش کنی الان هم حدود 1 ماهه n95 دارم که واقعا عالی اصلا قابل مقایسه با اینا نیست محشر با دوربین 5 و فیلمبرداری زیر آب و صدای وحشتناکش ولی اگه پول داری و حوصله برو n93 رو بخر فقط هر یک و نیم ماه یک بار باید 20 تومن خرجش کنی یا خودت مثل من پکیج فلش بخری از 200 تومن هست به بالا من که خریدم 460 تومن اگه سوالی هم دربارش داری برام پیغام خصوصی بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)