تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: كدام بهتر است؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

14 كدام بهتر است؟؟؟

سلام دوستان.من يك سوال خدمت پيشكسوتان داشتم و اون اينكه بين دو كارت گرافيك X1650 و 7600GS کدوم یک بهتره.چون تو بنچ مارک های سایت تامزهاردوار X1650هم بصورت سینگل و هم بصورت کراس فایر رقیب خودش یعنی 7600gs رو شکست داده.اگه هرچه سریع تر جواب بدید ممنون می شم.البته باید گم که ماردبوردی که در نظر گرفتم P5W DH Deluxe هست.با توجه به این موضوع که این مادربورد از CF پشتیبانی میکنه و در آینده می تونم از این تکنولوژی استفاده بکنم نظر خودتون رو بگید.بالاخره بعد از یک صبر 4 ماهه می خوام سیستمم رو ببندم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amin_metal1370
    سلام دوستان.من يك سوال خدمت پيشكسوتان داشتم و اون اينكه بين دو كارت گرافيك X1650 و 7600GS کدوم یک بهتره.چون تو بنچ مارک های سایت تامزهاردوار X1650هم بصورت سینگل و هم بصورت کراس فایر رقیب خودش یعنی 7600gs رو شکست داده.اگه هرچه سریع تر جواب بدید ممنون می شم.البته باید گم که ماردبوردی که در نظر گرفتم P5W DH Deluxe هست.با توجه به این موضوع که این مادربورد از CF پشتیبانی میکنه و در آینده می تونم از این تکنولوژی استفاده بکنم نظر خودتون رو بگید.بالاخره بعد از یک صبر 4 ماهه می خوام سیستمم رو ببندم .
    X1650Pro اگه وارد بشه که هنوز نشده قابل قیاس با 7600GT هست...

ولی یه حساب سرانگشتی میگه 1650 خیلی دیر تر از اونی وارد میشه که 7600GT افت قیمت میکنه....

7600 الان رو 200 میچرخه..میرسه به 120-130..

اگه برای 4 ماه دیگه برنامه ریزی میکنی دم کریسمس کلا تحول قیمت همه معادلات رو بهم میریزه..
    7900GS با قیمت حدود 180-190 تومن تمام مید رنج ها رو اوت پرفورم میکنه...البته تو ایران..خارج از ایران X1950 هم خیلی انتخاب خوبیه ولی اینجا چون برای ATI تحریم محسوب میشه شاید 3-4 ماه تاخیر تو ورودش باشه...

همین الان X1900XT که حدود 300-350 تومنه رو اینجا میدن 450 ( تا هفته پیش 550 بود)

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

البته یادم رفت بگم X1300xt هم اگه بیاد 7600gs رو جا میزاره چه برسه به 1650..

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جمهوری اسلامی ایران(کشور امام عصر(عج))

پيش فرض

معلوم هستش كه جيفورس بهترين هستش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه worya_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

دوست عزیز مطمن باش که 1650 بهتره من خودم 1600xt دارم خیلی راضی هستم

اینم بنچ:

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط lovergod14paramourand
    معلوم هستش كه جيفورس بهترين هستش...
    دوست من اينجوري جواب نده.من هم مي دونم كه شركت انويديا از اي تي اي بهتره.ولي من منظورم اين دو مدل خاص از كارت گرافيك بود

داره خودمونی میشه lacoste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اي كاش ميفهميدم كه كجا كاشانه ي من است!

پيش فرض

سلام امين جان...
    آقا منم دقيقا مشكل شما رو دارم...از اول تير ميخوام سيستم ببندم نميتونم...بس كه اين بازار خراب شده ي ما بي حساب كتابه!
    دقيقا هم ميخواستم XFX- geforce 7600 GS بگيرم...اصلا به RADEON X1650 فكر نكرده بودم...البته من ميخوام رو پايه
    AMD Athlon X2 سيستممو جمع كنم...حدود قيمت RADEON X1650 چقدره و بردش مال چه كمپانييه؟
    راستي رم چه برندي ميخواي بگيري؟
    آهان يه چيزي ... اگه ميخواي سيستم جمع كني بذار بعد از ماه رمضان ...الان اصلا تو بازار جنس نيست و اگه هم باشه قيمتاشون كاذب گرونه . مثل اينكه قراره بار جديد بياد تو بازار...من خودمم منتظرم!
    اگه جواب سوالامو بدي ممنون ميشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

1

نقل قول نوشته شده توسط lacoste
    سلام امين جان...
    آقا منم دقيقا مشكل شما رو دارم...از اول تير ميخوام سيستم ببندم نميتونم...بس كه اين بازار خراب شده ي ما بي حساب كتابه!
    دقيقا هم ميخواستم XFX- geforce 7600 GS بگيرم...اصلا به RADEON X1650 فكر نكرده بودم...البته من ميخوام رو پايه
    AMD Athlon X2 سيستممو جمع كنم...حدود قيمت RADEON X1650 چقدره و بردش مال چه كمپانييه؟
    راستي رم چه برندي ميخواي بگيري؟
    آهان يه چيزي ... اگه ميخواي سيستم جمع كني بذار بعد از ماه رمضان ...الان اصلا تو بازار جنس نيست و اگه هم باشه قيمتاشون كاذب گرونه . مثل اينكه قراره بار جديد بياد تو بازار...من خودمم منتظرم!
    اگه جواب سوالامو بدي ممنون ميشم.
    من بعد از چهار ماه صبر كردن(يعني از تير تا حالا)مي خوام يك سيستم كوفتي ببندم ولي بقول شما وضعيت بازار ايران افتضاحه.بالاخره به نتيجه رسيدم كه قطعات رو از خارج بگيرم (يكي از آشناهامون اونجاست)كه هم گارانتي خود كمپاني رو داشته باشه و هم كيفيتش بالا باشه.سيستم من از اين قراره:
    CPU:Intel Core2Duo E6400 220$
    MainBoard:Asus P5W DH Deluxe 250$
    Graphic:7600GS ~120$ or X1650Pro ~ 150$
    RAM:2X512 Mb Bus 667Mhz,Kingston 110$
    Case&Power:Asus TA-882 65$
    بقیه قطعات(CD-Rom و...) رو هم خودم دارم.اما تو گرافیکم موندم که چی بخرم.در مورد برد گرافيك هم بايد بگم كه Sapphire هست که بهترین برد برای ای تی آی هست.رم هم فقط کینگ استون با چیپ اصل کینگ.البته اول می خواستم با باس 800 بگیرم دیدم خیلی گرونه برای همین گفتم همون 667 کارم رو راه می اندازه.
    Last edited by amin_metal1370; 23-10-2006 at 22:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

البته یه دوستی داره یه تعداد X1650Pro DDR2 Ice cube 3 وارد میکنه....قیمتشم مناسبه..ولی 1 ماه حداقل طول میکشه..سایر برند ها احتمالا تو بازار خواهند بود 1-2 ماه اینده..

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

البته هنوزم 7600gt یه گزینه خیلی خوبه..چون قیمتشم به 120-140 خواد رسید..مثال همین بنچی که دوستمون از تامس زدن:

میبینید 7600GT هنوز یکی بهترین گزینه هاست..البته در مقابل X1650 ..مثلا تو نهایت رزولوشن و فیلتر تو 06:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بطور کل تورنج قیما 150 دلار 7600GT بی رقیب میمونه..فرض که رقیبی هم پیدا کنه بازم G82-G83 با قیمت کمتر و کارای بالاتر جانشینش خواهند شد...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •