سلام دوستان
يك سروو موتور دارم تعداد كلافاش 8 تاست
درايورش رو دارين
ساختار كار سرو چگونه است اگر هم سايتي دارين ممنون مي شم معرفي كنيد
سلام دوستان
يك سروو موتور دارم تعداد كلافاش 8 تاست
درايورش رو دارين
ساختار كار سرو چگونه است اگر هم سايتي دارين ممنون مي شم معرفي كنيد
من هم همین سوال رو داشتم! نمی دونم موتور معمولی چه فرقی با سروو موتور داره ... فرقش در گیربکسی هست که سروو داره یا چیز دیگه ای؟
نه
موتوري با روتور و استاتور سيم پيچي كه با فركانس كنترل ميشه و هتمن داراي فيدبك است
کسی چیز بیشتری نمی دونه؟
من در سایت سولاربوتیک چند نمونه از این موتور دیدم که درونشون آرمیچر معمولی با یک گیربگس و یک مدار برای کنترل وجود داشت!
دوستان کسی میتونه من رو هم راهنمائی کنه .
من میخوام اطلاعات کاملی از سروو موتور و نحوه کارکردن وکنترل کردنش بدونم . ترجیحا لطف کنید و مقاله ای در این رابطه (ترجیحا فارسی ) به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستین. با تشکر .
سلام ! کمی درباره سرو موتور ميدانم و حدودا ۱۸۰ درجه چرخش داره که ميشود با سيگنال آن را کنترل کرد و در همان درجه دلخواه ثابت بماند که بستگی به قدرت خود موتور دارد که نتوان آن را به چپ يا راست چرخاند . بدین معنا که موتور با سیگنال داده شده توسط ما در یک زاویه حاص ثابت می ماند . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
با تشکر از تمام دوستان
اطلاعت جدیدی دارم امیدوارم برای علاقمند مفید باشه
ساختار داخلی مثل یک موتور معمولی
دارای انکودر داخلی که دقت موتور با ان در ارتباته
دقت بسته به نوع تا کمتر از یک صدم درجه
معمولا موتور با درایورش است
یک قیمت هم که گرفتم مارک دلتا 1.5kw موتور حدود 650 تومان و دراور ان حدود 750 تومان بود
دقت 0.01 درجه بود
کاربرد ساده ان ر ا میتوان هد ویدیو گفت
اطلاعات دیگری هم دارم که بعد میگم
عزیز این موتورها رو از کجا بخریم؟ آدرس مغازه ای چیزی؟ در ضمن من در مسابقات روبوکاپ سال پیش یک شرکت رو دیدم که نمونه های تجاری و مناسب ساخت روبات رو وارد کرده بود. آدرسشون نزدیک خیابان حجاب بود ولی من مغازه شون رو پیدا نکردم!
مقايسه Servo motor و Stepper motor
سروو موتور يک سيستم کنترل بسته ( Close loop ) است در حالی که Stepper motor يک سيستم حلقه باز است ( open loop ) يعنی سيستم بدون فيد بک ، بنابر اين احتمال خطا در آن زياد است ولی در سروو موتور مدارات فيد بک بکار رفته در آن تشکيل يک سيستم حلقه بسته می دهد . فيد بک سروو موتور يک انکدر نوری است که محور آن به سقف موتور کوبل شده است . هر انکدر در ازای دوری مشخص قطار پالس توليد می کند برای مثال يک انکدر ۲۵۰۰ پالس در ازای گردش يک دور محور آن پالس۲۵۰۰ توليد می کند که درايو سروو موتور اين پالس را دريافت می کند و شمارش تعداد آن موقعيت محوری موتور را تشخيص می دهد .
عدم وجود انکدر در Stepper motor باعث می شود که کنترل خط به سيم فرمان بدهد و درک عينی از موقعيت محوری موتور نداشته باشد . امروزه در اکثر سيستم های خطی استفاده ازسروو موتور به جای Stepper motor رايج تر شده و کاربرد بيشتری دارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)