سلام....
من برنامه اي مي خوام كه يك فايل exe را به htm تبديل كنه اينو يه جايي خوندم ولي لينك دانلود نداشت اصلا" چنين برنامه اي هست اگه هست واسم بزاريد يا اسمشو بگيد تا سرچ كنم.
بازم ممنون.
سلام....
من برنامه اي مي خوام كه يك فايل exe را به htm تبديل كنه اينو يه جايي خوندم ولي لينك دانلود نداشت اصلا" چنين برنامه اي هست اگه هست واسم بزاريد يا اسمشو بگيد تا سرچ كنم.
بازم ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فايل رو دانلود کنيد آنزيپ کنيد و بجای فايل temp.exe فايل سرور خودتون رو با همين اسم پيست کنيد (ترجيحا سرور کم حجم) بعد جفت فايلها رو تو يه فضای رايگان آپلود کنيد و ادرس اچ تی ام ال رو به بينوا بديد.(براي ورژن 5.5)
Last edited by MAXXX; 28-10-2006 at 10:29.
اقاي maxxxخيلي ممنون از راهنمايي تون اين نرم افزار به درد من هم خورد :d
خواهش ميكنم البته دو تا ديگه هم بود ولي چون من استفاده نكرده بودم نزاشتم
اقاي maxxx لطفا يه نرم افزار تروجان ساز هم اگه زحمتي نيست برام پيدا كن ممنون ميشم
ببخشيد ؟؟؟يا من متوجه نشدم يا شما منظورتونن رو درست نگفتيد.. تروجان رو معملا با زبان هاي برنامه سازي مينويسندمثل وي بي...نه با نرم افزار
سلام...
مرسي عزيز كه اينو گذاشتي برم ببينم چه جورياست .
بازم ممنون.
سلام...
اينو دانلود كردم بعدشم آنزيپ كردم و فايل سرور خودم را هم ساختم و با همون اسم جايگزين كردم و بعد هر دو را آپلود كرد ولي وقتي بازش مي كنم فايلم اجرا نميشه (آزمايش كردم ببينم كار ميكنه يا نه) راستي اين آدرس فايل سرورم را نبايد تو سورس يا جايي ديگه اي بنويسم .
ميشه راهنمايي كامل تري كنيد.
بازم ممنون.
سلام...
ورژن 6.00.2900.2180 هست .
راستي گفته بودي چندتا برنامه ديگه هم هست ميشه اسم اونا را بزاري ببينم گير ميارم يا نه؟
بازم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)