سلام به همه دوستان خوبم.
من یک آتوران با فلش ساختم. میخوام کاری کنم که یک فایل رو چک کنه اگر اون تو سی دی بود اجرا بشه در غیر این صورت بسته بشه. این کا رو می خوام واسه این بکنم که اگر اتوران رو ک÷ی کردن رو هارد اجرا نشه. دوستان کمک کنن .
سلام به همه دوستان خوبم.
من یک آتوران با فلش ساختم. میخوام کاری کنم که یک فایل رو چک کنه اگر اون تو سی دی بود اجرا بشه در غیر این صورت بسته بشه. این کا رو می خوام واسه این بکنم که اگر اتوران رو ک÷ی کردن رو هارد اجرا نشه. دوستان کمک کنن .
ميخواستم تشكر كنم از همه دوستاني كه اينقدر لطف داشتن و جواب هاي خوبي دادن واقعا لطف كردين دوستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
سلام
ببخشيد دير شد !
يعني شما ميخواي قفل بزاري رو cd كه اگه
رو هارد كپي كردن اجرا نشه ؟!
اگه اينه كه نميشه!
ولي اگه ميخواي يه فليلو چك كنه اگه بود اجرا شه
اون فايل بايد swf باشه تا بشع اين كارو كرد
حالا اگه دقيقا بگين چي ميخواين بهتر ميتونم كمكتون كنم!
سلام. من می خوام فایل فلشی که ساختم یه فایل رو سی دی چک کنه بعد اجرا بشه. مثلا فلش وقتی می خواد اجرا بشه چك كنه فایل مسیر
CD rom\Internet\DP\A.exe
رو مي تونه پيدا كنه يا نه. اگر پيدا كرد بره به فريم بعد و اتوران روال عادي اجراش طي بشه وگرنه exit كنه. خوب با اين كار اگر اتوران تنها رو روي هارد كپي كنن وقتي خواست اجرا بشه. اون فايل رو نمي تونه پيدا كنه و از اتوران خارج ميشه.
ممنون مي شم اگر بزرگواري كنين و جواب بدين.
سلام دوست عزيز تا اونجايي كه من اطلاع دارم نميشه تنها با flash چنين كاري كرد !
بازم ميپرسم اگر شد حتما ميگم بهتون
مرسي !
دوست عزیز شما نیاز به یه دستور دارید که قبل از اجرا شدن ریجستر رو چک کنه
اگه اشتباه نکنم
ولی تا حالا من همچین دستوری ندیدم بعید میدونم فلش همچین قدرتی داشته باشه
یکم صبر کنید الفین جان بیان ایشون تو کار فلش از من قوی ترن
عرض كنم كه من ديدم فلشي كه اين كار رو مي كنه. از فرمال LoadVariable استفاده كرده ولي نمي دونم چطوري. واسه همين مطمئنم كه ميشه.
شما میتونید از دستورات شرطی استفاده کنید که اگر این فایل رو بخونه فریم پلی بشه و اگر فایل رو پیدا نکرد exit() بشه زیاد سخت نیست باید یکم همت کنی و اکشن بیشتر بدونی
if(exec.m.exe) bod
playe(); ejra beshe
else(); dar gheyre in sorat
Exit(); ejra mishe
end if
براي اينكه اين كارو انجام بدي يه فايل TXT باز ميكني اسمي رو كه به متن ديناميكت دادي رو تو خط اول مينويسي بعد يه= ميذاري حالا هرچيكه دوست داري مينويسي بعد اونو از طريق loadvariable به يه متغير نصبت ميدي بعد يه شرط ميذاري كه اگه متغير مثلا b با متن مثلا فلان با اون متغير برابر بود اون موقع بره به فريم بعد حالا فايل exe رو نميدونم چطوري بايد لود كرد تو فلاش برام اتفاق نيفتاده فك نكنم بشه
Last edited by blacksword; 04-01-2007 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)