حتما ميدونيد سيم كارتهاي جديد كه واگذار ميشه رو شبكه Ir-mci كار ميكنن ولي سيم كارتهاي قديمي رو Ir-tci
من دو تا سيم كارت تو دستمه كه يكيش قديميه و يكيش جديد . حالا كدوم رو انتخاب كنم ؟ كيفيت شبكه كدوم بالاتره ؟ كلا كدوم بهتره ؟
حتما ميدونيد سيم كارتهاي جديد كه واگذار ميشه رو شبكه Ir-mci كار ميكنن ولي سيم كارتهاي قديمي رو Ir-tci
من دو تا سيم كارت تو دستمه كه يكيش قديميه و يكيش جديد . حالا كدوم رو انتخاب كنم ؟ كيفيت شبكه كدوم بالاتره ؟ كلا كدوم بهتره ؟
آي آر تي سي آي خيلي بهتره
دوست عزیز با دلیل نظر بده !
اين كه دليل لازم نداره برادرنوشته شده توسط vahid114
بابا تبرك مي گم Ir-mci هم اومد تو بازار.
پس از فردا رسم مي شه ميگن هركي Ir-mci داره خز و خيل چون تازه موبايل خريده؛ مي گن هركي IR-TCi داره با كلاسه چون از قديم موبايل داشته![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
يعني من سيم كارت قديمي رو بگيرم ؟
يه سوال ديگه . يكي از خدماتي كه مخابرات براي سيم كارتها ارائه ميكنه خدمات ديتاست.
يعني ميشه با موبايل از اينترنت استفاده كرد ؟ يا منظور از ديتا يه چيز ديگس؟
بنظر من چون Ir-tci مشترك هاش بيشتر بيده آنت دهي ضعيف تر نسبت به شبكه Ir-mci داره !
آره ديتا ميده ولي به قيمت خونشون....![]()
![]()
![]()
فكر كنم 10تومن براي وصل مي خواد بعد هرچي مصرف كني روي بيل سر ماه اضافه مي شه.
من رفتم چند سال پيش وصل كنم ؛اون خانومي كه تو امور مشتركين بود گفت اين كارو نكن چون هركي فعال ميكنه بعد از 1ماه كه بيل سر ماه رو مي بينه مياد با فوش و فوشكاري قعطش ميكنه![]()
![]()
![]()
حالا خودت از كسايي كه فعال كردن بپرشببين چجوريه ؛شايد الان ارزون شده باشه.
فكر نكنم نويد جان :چون هر دو از يه سنتو براي ارتباط استفاده مي كنن.نوشته شده توسط WooKMaN
حالا من كه نميدونمشما كه استفاده مي كني بهتر مي دوني
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)