سلام
آیا با یک پارتیشن بندی غلط مقداری از فضای دیسک سخت بدون استفاده می مونه ؟ در این صورت از کجا بدونم پارتیشن های من داره از تموم فضای دیسک سخت استفاده می کنه ؟؟
[/COLOR]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آیا با یک پارتیشن بندی غلط مقداری از فضای دیسک سخت بدون استفاده می مونه ؟ در این صورت از کجا بدونم پارتیشن های من داره از تموم فضای دیسک سخت استفاده می کنه ؟؟
[/COLOR]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از پارتيشن مجيك اين قضيه مشخص مي شه . چه طور :
در پارتيشن مجيك در ميان ليست درايو ها درايوي بدون اسم و با عنوان انتخاب نشده قرار داره .
در هنگام نصب ويندوز هم در بين ليست درايوها همين نام به چشم مي خوره .
سوال ديگه اي هست بفرمائيد در خدمتم.
Mohammad Hosseyn جان نظرت راجع به پارتيشن بندي كه 8 مگابايت ظرفيت را بي استفاده بگذاره چي ؟
مشكلي نيست - اون 8 مگا بايت همه جا خالي مي مونه - يه علتي هم داشت منتها يادم نيست !!
با سلام خدمت دوستان ...
بابا 8 مگابايت فداي سرت . باسه ي اين 8 مگ نيازي نيست كاري كني كه ممكنه بزنه تمام هاردت رو بهم بريزه . بزار همون 8 مگ يه استراحتي بكنه.![]()
با سلامي دوباره ...!نوشته شده توسط Gabana
Gabana جان اين 8 مگابايت با اون 8 مگابايت فرق داره .اون 8 مگابايت براي همه ي هارد ها بستگي به فضاشون داره كم مي شه .اون هم به اين دليل هست كه وقتي شركت مي گه مثلا هارد 200 گيگ . اون اين طور در نظر گرفته كه هر گيگ 1000 مگابايت هست در صورتي كه هر گيگ 1024 مگابايت هستش . معمولا هر چي فضا بيشتر باشه خطا بالاتر مي ره و فضاي بيشتري كم مي شه .
اما اين 8 مگابايتي كه دوستمون مي گه بخاطر اينه كه به اشتباه خودش وقتي پارتيشن بندي مي كرده اين فضا از دستش در رفته .
با تشكر
نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
![]()
سلام
دوست عزیز ، این چه نتیجه گیریه!!! این واحدها همه استاندارد هستند ، و در تمام دنیا ، و همه افراد و سازمانها
یکسان از اون استفاده میکنند ، اون هم شرکتهای بزرگ سخت افزاری، هر گیگ در همه جا و تمام محاسبات 1024 مگابایت است.
اون مقدار فضایی که شما در هاردها نمی بینید ، بدلایل ساخت تکنولوژی اون شرکت برای اون مدل خاص است، بعلاوه
یکسری مسائل فنی و امنیتی هارد ، که از طرف کارخانه سازنده برای هارد در نظر گرفتند.
مثلآ شما اگه یه هارد 40 گیگ مکستور داشته باشید ، تقریبآ حدود نیم گیگ رو در اختیار ندارید ، در حالیکه اگه یه هارد
40 گیگ وسترن دیجیتال داشته باشید (یعنی با همون ظرفیت ،منتها ساخت کارخونه دیگه ) حدود 3 یا 4 گیگ رو شما
در اختیار ندارید.
توی ظرفیتهای بالا هم این قانون برای امنیت بیشتر و در نظر گرفتن یه سری مسائل فنی بیشتر میشه.
بازهم هاردهایی که با یک ظرفیت هستند ، ولی از سازندگان مختلف ، در اختصاص دادند این فضا ، با هم تفاوت دارند.
یعنی ظرفیتی رو که کارخونه مکستور ، وسترن یا سیگیت کم میکنند ، هر کدوم متفاوت است.
موارد فنی و امنیتی اون هم به مسائل پارتیشن تیبل ، کلاسترها و بد سکتور و ...خیلی موارد دیگه رو در نظر داره.
برای دونستن بیشتر مطالب فنی به قسمت سخت افزار سر بزنید ، یا خود سایتهای سازنده.
موفق باشید
.
Last edited by matrix1000; 21-10-2006 at 01:10.
با سلام .نوشته شده توسط matrix1000
ببخشيد من اين حرف رو از خودم كه در نياوردم . از يك منبع خيلي مطمئن اين رو شنيدم و درارم اينجا مي گم . حالا حرف شما هم منطقي هست . اين هم جاي تحقيق داره . خيلي ممنون كه گفتيد . من هم سعي مي كنم اطلاعاتم رو كامل كنم .
با تشكر
نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
سلام
خدمت شما دوست عزيز ، نگفتم كه شما از خودتون حرف در آورديد ، اصلآ هم قصد جسارت نیست ، اون منبع هم صد در صد اشتباه داره،
ببینید ، مثل اینکه یکی بگه هر مگابایت بیشتر 1024 کیلو بایته ، یا کمتر است.این مقادیر ومبناها ، از توی ریاضی به الکترونیک و بعد
کامپیوتر اومده ، واستاندار و مشخصه ، سازمان یا شخصی نمیتونه و نمیشه ،بدلخواه اون رو تغییر بده ، کم یا زیاد کنه.
1Byte = 8 Bit
1KB = 1024 Byte
1MB = 1024 KB
1GB = 1024 MB
1TB = 1024 GB
و...
.
.
.
اگه شما روی یه CD معمولی ( مثلآ TDK یا سونی و یا ...) ، به ظرفیت 700 مگابایت ، 900 مگابایت رایت کردید ،به این
دلیل نیست که ،شرکت سازنده اون CD ، ظرفیت مگابایتش بیشتره ! یا اینکه CD بیشتر از 700 مگا بایت ظرفیت داره،
فقط یه سری برنامه های خاص (مثل فیلم و ...) رو اون هم بیشتر وقتها به روشهای خاص میشه روی CD تا حد امکان
رایت و کپی کرد ، نه اینکه ظرفیت خود CD بیشتره یا تغییر داره ، برای هارد هم عکس این قضیه .
کارخانه سازنده هارد ، مقداری از فضای هارد رو در اختیار مستقیم کاربر معمولی نمیگذارد.برای موارد زیاد ، فنی ، امنیتی و ...
بعضی از برنامه ها از فضایی ، که کاربر به اونها دسترسی نداره و از اونها اطلاع هم نداره استفاده میکنند.
به عنوان مثال ، اگه شما دو تا هارد نو و دست اول از بازار بخرید، اولی رو روی سیستم نصب کنید ،یعنی فقط کابل
برق و دیتای اون وصل باشه ، یکبار بوت شوید و بلافاصله سيستم رو شات دان و خاموش كنيد ،یعنی هیچ کاری
اصلا و ابدا انجام ندادید و فقط یکبار اون رو به سیستم وصل و بعد قطع کنید، این هارد اول رو با اون هارد دوم( که کاملآ نو هست
و فقط از آکبندی در آوردید ، ولی هارد دوم رو هنوز به هیچ سیستمی نصب نکردید) ،
به یک نفر که کمی آشنایی با این مسائل داره ، تحویل بدید ، براحتی به شما میگه ، که کدوم هارد قبلآ روی سیستم
نصب بوده ، و کدوم هارد کاملآ دست اول هست ، به همین راحتی .
بخاطر اینکه ، یک گوشه اون هارد قبلآ مارک خورده ( یعنی علامت خورده ،توسط سیستم و...) و مشخص میشه که
این هارد قبلآ ، روی سیستم دیگه ای نصب شده...
در رابطه با جزئیات بیشتر ،و نکات و مسائل فنی ، به قسمت سخت افزاری همین فروم ، یا سایت سازندگان هارد مراجعه فرمایید.
در ضمن اینکه فرمودید " اين هم جاي تحقيق داره " متوجه نشدم ، چی جای تحقیق داره.
موفق باشید
.
خيلي ممنون دوست عزيز .شما اختيار داريد . من هم اينجا قصد دارم ياد بدم و ياد بگيرم . نه اينكه دعوا كنم .نوشته شده توسط matrix1000
منظورم از لون جمله اين بود كه در مورد نظر شما و نظر من كه چرا فضاي هارد كم مي آد بايد تحققيق كنم و بفهمم كه كدوم درسته . كه معلومه براي شما منطقي تره .
با تشكري دوباره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)