سلام.
من چند روز پيش كه اومدم اين SMSهاي عاشقانه بود كه!!
حالا چي شد كه پاكش كردن!!
![]()
![]()
![]()
سلام.
من چند روز پيش كه اومدم اين SMSهاي عاشقانه بود كه!!
حالا چي شد كه پاكش كردن!!
![]()
![]()
![]()
اصلاح میشه بر می گرده
اين خبر خوشي بيد .... مرسي ...![]()
از دوستان تقاضا مندم وقتي تاپيك برگشت :
1- از نوشتن sms هايي كه فكر ميكنن مورد اخلاقي داره خداييش خودداري كنيد(البته اگه اين تاپيك رو دوست داريد !)
2- اگه يه خورده احتمال ميديد كه sms يي كه ميخواين بنوسين تكراريه با يه جستجوي ساده مطمئن شيد sms تون تكراري نبيد ...همين !![]()
ممنون![]()
به موارد مهمی اشاره کردینوشته شده توسط WooKMaN
![]()
مافیا منتظریم.یه خاطره : دوستام برای زیداشون ببخشید خانوماشون همه از این تاپیک استفاده می کنن!البته از طریق من چون تو خونه دانشجویی فقط منم که اینترنت وصل می شم.
نوشته شده توسط WooKMaN
درسته.این 2 مورد یگه رعایت بشن که حرف نداره. اما این باز به خاطر مورد دیگه ای تاپیک فعلا از دید خارج شده. یکی از دوستان تعداد بسیاز زیادی اسپم داده بودن(و کسی هم نبود که جلوی کار این دوستمون رو بگیره) که باعث سر گرفتن یه بحث بین بقیه اعضا با ایشون شده بود که تاپیک رو کاملا برده بود خاکی. البته این بحث ها هم لازم بود چون در غیر اینصورت ایشون میتونستن به کار خودشون ادلمه بدن بدون هیچ مشکلی!!!!!!!!!
خيلي ممنون Mafia جان. اخه گفتم اون كه تاپيك جوك نبود كه چيزه بدي داشته باشه!!!!
ما منتظريم!!
باي.
بنظر من بهتره دوستاني كه sms واسه نوشتن تو اين تاپيك دارن همه رو تو يه پست و با فاصله بنويسن !نوشته شده توسط Kolang
![]()
نه اينكه به فاصله زماني 1 دقيقه از هم تو پست هاي جداگانه بنويسن !![]()
اگه اين يه قانون شه ديگه اسپم و اسپمر تعطيل ميشه !![]()
بله رامبد جان من هم با نظر شما موافقم
ما هنوز منتظر بازگشت این تاپیک هستیم،اون تاپیک sms های دیگه هم اگه باز بشه و از حالت آرشیو دربیاد خیلی خوب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)