به دلیل سوالات مختلف در مورد کارت ATI9600XT این تایپک را گذاشتم تا دوستان راحتر تصمیم به خرید بگیرن این مطلب را هم اضافه کنم که این کارت در OVERCLOCKING معروف هستش و به راحتی میشه قدرتش را تا دوبرابر افزایش داد .
![]()
به دلیل سوالات مختلف در مورد کارت ATI9600XT این تایپک را گذاشتم تا دوستان راحتر تصمیم به خرید بگیرن این مطلب را هم اضافه کنم که این کارت در OVERCLOCKING معروف هستش و به راحتی میشه قدرتش را تا دوبرابر افزایش داد .
![]()
ممنون جالب بيد ... ولي خداييش جي فورس رو عشق است ...![]()
دوست عزیز من این مطلب را به این خاطر گذاشتم چون در مورد بهترین خرید تا سقف 100000 هزار تومان خیلی صحبت شده بود
من چندین بار این کارت را معرفی کردم که قیمتش تو بازار ایران 80000 تومان هستش ولی اکثر دوستان نظرشون روی کارت 6600
بود که قیمتش تقریبا 100000 تومان می باشد که توی این مقاسه ها دقیقا پشت سر ati 9600xt هستش این رو هم اضا فه کنم
که با نصب درایور جدید این کارت و overclock تمام benchmark هاش 2 برابر میشه در بهترین حالت overclock که کارتهم زیاد تحت
نباشه به راحتی میشه از 3dmark05 امتیاز 3800 را گرفت که به نظر من امتیاز بسیار مناسبی برای یه کارت در این قیمت هستش
ولی تا اونجایی که من می دونم افکتهایی که 6600 ساپورت می کنه عمرآ سری 9600 ati ساپورت کنه.![]()
ضمنآ geforce 6600 256mb 128bit xfx sparkle msi pci-expres الان 90 تومانه نه 100 تومان .![]()
مثل فناوریهای : cine fx 3 - ultra shadows2 -digital vibrance control 3-NVIDIA® PureVideo™ Technology بازم بگم.![]()
اخه همه کارت گرافیک که performance نیست . یه کم هم به quality هم توجه کنید.![]()
دوست گرامی میشه چندتا از این افکتهای برتر را اسم ببرید .....
من اشاره میکنم به چندتا از افکتهای برتر ati9600xt:
1- افکت باران بازی need for speed mw که به زیبایی روی این کارت فعال هستش ولی 6600 فعال نیست
2- اجرای بسیار روان بازی fifa 2006 بدون سایه که طرفدارهای زیادی داره و روی رزولیشن 1024*768 خیلی خوب اجرا میشه در حالی که روی 6600 در هنگام پخش تصاویر اهسته تصاویر را بسیار کند همراه با گیر نشون میده.
3- اجرای بازی doom3 nv در سطح خوب که با توجه به نمودار بالا بازهم از 660 بالاتر بوده از لحاظ qulity هم اگه دوست دارین یه سر به این ادرس معروف بزنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبنید بازهم ati9600xt برتر بوده.
من نمیخوام بگم geforce بده ولی توی این قیمت و برای استفاده game این مدل مناسبتره چون من هر دو مدل را test کردم.
اینهم بازی riddick که بهترین بازی برای تست از لحاظ qulity و افکتهای جدید هستش :
![]()
ماكه هي طرف Ati هستیم
حرفهای سید مهدی و نوید گل گلاب رو تایید میکنم....جیفورس رو عشق است....
چند تا سوال کوچیک من بپرسم لطف میکنید جواب بدید:نوشته شده توسط worya_sh
1. این اور کلاکینگ خارق العاده که صحبتشو میکنید کجاست..یه مدرکی نشون بدید..
2.یه بازی مبتنی بر PS3 نشون بدید و اونجا قدرت 9600 رو تحلیل کنید..( همه تست هاتون PS2 بودند..)
3.اگه قراربه خرید کارت PS2 هست 9800پرو رو میشه 100 تومن خرید..چرا باید 9600 خرید؟
با تشکر..
با سلام
من از کاربر worya_sh سوال داشتم شما گفتین (تو بازی )ATI9600XT بهتر از 6600 هست مگر کارت گرافیک بدرد چیزی غیر از بازی هم میخوره؟
اگر میشه core clock و memory clock و چند بیت بودن دو کارت ATI9600XT و 6600 رو بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)