سيستم عامل Mac بهتره يا ويندوز . . . ؟!![]()
سيستم عامل Mac بهتره يا ويندوز . . . ؟!![]()
به نظر من اگه ويندوزه اصل باشه مسلما ويندوز خيلي بهتره.
مكينتاش مال كامپیوتر های اپل هستش.ولی کلا اگه بخواهیم مقایسه شون کنیم باید بگم که ویندوز بیشتر به درد ما میخوره چون نرم افزارهایی که واسش ساخته شده بیشتر و متنوع تره.
من آرزوم داشتن سيستم عامل مك هستش مي گن خيلي قويه سه بعديه و ...(علت كمتر مصرف شدنش قيمتشه)![]()
سلام
چند نوع استاندارد ساخت سیستم داریم، ( منظورم اصلآ سیستم عامل نیست ) یعنی خود قطعات کامپیوتری
ساختمان و الگوی و مدل آنها برای تشکیل یک کامپیوتر نهایی ، مثل PC ها. معرفترین این استانداردها رو شرکت IBM
و شرکت اپل داره ، بقیه سازندگان هم هستند.
کامپیوتر های شخصی که بیشتر ما داریم( البته IBM اصل نیستند ) ولی بر اساس استانداردهای شرکت IBM پایه گذاری
شدند ، که به اونها IBM Compatible یا دستگاههای سازگار با IBM میگویند. IBM اصل رو خود کمپانی یا نمایندگی های اون با قیمت بالا میفروشند.
هر سیستمی چه اصل از خود شرکت ، چه اسمبل شده توسط دیگران بر پایه استاندارد اون شرکت، حالا چه IBM باشه ، و چه اپل
یا هر شرکت دیگه، سیستم عامل های مخصوص خودش رو داره.
این سیستم عامل ها رو یا برنامه نویسان خود اون شرکت ( مثل IBM و یا اپل مکینتاش ) درست کردند ، یا این شرکتها
به شرکتها برنامه نویس دیگه ( مثلآ مایکروسافت ) سفارش دادند ، و اون شرکت برنامه ساز بر اساس الگو و استاندارد
شرکت سازنده ( مثلآ IBM یا اپل ) سیستم عامل مورد نظر اونها رو ساخته.
در بعضی موارد هم شرکت نرم افزاری به سفارش دیگران ، و یا برای فروش مستقیم توسط خودش به مردم ، سیستم عاملی رو ساخته.
الآن سیستم عامل ویندوز ، مخصوص کامپیوترهای اپل مکینتاش هم داریم.
کامپیوترها و سیستم عاملهای آنها ، هر کدوم برای مسائل و موارد خاصی طراحی و ساخته شدند ، که هر کدوم از اونها قابلیتهای خودشون رو دارند.
کامپیوترهای اپل مکینتاش از بهترین کامپیوترهای دنیا ، در زمینه مسائل گرافیکی هستند ، قیمتهای بالا دارند.
بهترین چاپخانه ها ، همیشه از اپل استفاده میکنند.
نمیدونم مدل اسمبل شده هم داره یا نه ، من که تا حالا ندیدم ،باید اون رو از نمایندگی ها اصلی بخرید.
در ضمن نرم افزارهای اونها ، ( بخاطر تفاوت سیستم و سیستم عامل اونها ) مخصوص خودشون است.
موفق باشید
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)