با سلام خدمت دوستان.
مي خواستم بدونم از كجا مي تونم با دستورات سيستمي مثل MouseENTER . FINDWINDOw . MouseLeave . SetWindowText و .... بيشتر آشنا بشم ؟
با سلام خدمت دوستان.
مي خواستم بدونم از كجا مي تونم با دستورات سيستمي مثل MouseENTER . FINDWINDOw . MouseLeave . SetWindowText و .... بيشتر آشنا بشم ؟
يعني واقعا كسي نيست كه جواب اين تاپيك رو بده و يكمنبع معرفي كنه.آهااااااااااااااااااا اااي كاربران فعال انجمن Help Me لطفا.
مرسي
سلام
بجاي منتظر شدن تو ياهو دنبال كلمات مورد نظر خودتون بگرديد . مثلا دنبال :
SetWindowText+delphi
حداقل اينطوري 4 تا مثال پيدا خواهيد كرد.
فکر کنم بهترین راه استفاده از سرچ دلفیه! مگه نه؟!؟نوشته شده توسط soltanmahdi
![]()
شما درست مي گين كه بايد توي دلفي سرچ كنم ولي دنبال چي بگردم مگر دلفي فارسي حاليش مي شه (شايد تو ورژن هاي جديدش) كه بگم دستورات سيستمي را به من ياد بده؟
لطف كنيد شما ها كه اينقدر خشن هستيد بگين دنبال چي بگردم البته اگر ناراحت نمي شين!
مرسي
سلام بچه ها
من هم از دلفی خوشممی یاد یه چندوقتی یه که دارمکار میکنم
اما متاسفانه هلپ دلفی که کمکم کنه نصب نیست
چه کار کنم
من سی دی دلفی رو کامل نصب کردم
سلام
هلپ دلفي كه نياز به نصب نداره.
فقط اينطوري عمل كن .
Help -> Find
و بعد فرمی واسه نصب کردنش میاد.
بعد چند تا Next و Finish بزن. و کمی صبر کن.
حالا میتونی اونجا سرچ کنی.
در مورد اینها :
هم باید بگم که به زودی توضیح کامل میدم. سرچ کردن هم راه خوبیه . اما بعضی جاها کاربرد داره.MouseENTER . FINDWINDOw . MouseLeave . SetWindowText
اما گفتم که. به زودی کامل توضیح میدم.
موفق باشی. بای
مهدي جان
من فكر مي كردم انگليسي بلديد براي همين گفتم سرچ كنيد چون بهترين راهه
خدانگهدار
سلام
انگليسي هم كه سرچ كنه. ممكنه چيزي پيدا نكنه.
چون خودم چند چيز ميخواستم و ميخواهم كه خيلي براشون سرچ كردم.
پيدا نكردم. هنوز هم ميگردم پيدا نميكنم. اما من خودم به زودي توضيح ميدم در مورد اين چيزا
باي
سلام به تمام دوستان.
ببخشيد كه وقتتون رو مي گيرم. ولي مثل اين كه منظوره من رو متوجه نشديد. من چند تا مثال زدم كه بگم دنبال چي هستم نه اينكه به دنبال اين چند تا مورد هستم. ميخواهم كه با دستوراتي بيشتر در اين مورد را آشنا بشم. شما ها از كجا با اين دستورات آشنا شديد به من هم بگوييد.
مرسي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)