سلام دوستان خوبين چرا مادربرد هاي جديد ام اس آي يدونه آي دي داره
من الان 1 رايتر 1 سي دي رام و 1 دي وي دي رام دارم
اينجوري كه آدم كم مياره يعني چي ولي عوضش 6 تا ساتا ميخوره
خوب من چيكار بايد بكنم كمكم ميكنيد![]()
سلام دوستان خوبين چرا مادربرد هاي جديد ام اس آي يدونه آي دي داره
من الان 1 رايتر 1 سي دي رام و 1 دي وي دي رام دارم
اينجوري كه آدم كم مياره يعني چي ولي عوضش 6 تا ساتا ميخوره
خوب من چيكار بايد بكنم كمكم ميكنيد![]()
مادربردهاي جديد ايسوز هم همين مشكل رو دارن شنيدم كه تو بازار يه كابلهاي Ide يك به سه هست كه ميتوني ازش استفاده كني ولي فكر ميكنم به نظر من به مادربرد فشار مياد
تمام مادربوردها به این سمت میرن چون داره فناوریهایی مثل ساتا فایر ویر و ... فراگیر میشه
مادربردها با چيپست 965 به علت استفاده از ICH8R داراي يك IDE هستند. شما مي تونيد از مادربردهايي كه چيپست 975 هستند استفاده كنيد.
البته الان در بازار قطعه كوچكي موجود هست براي تبديل IDE به sata . ( قيمت 8500 تومان )
اينم اطلاعاتي مفيدي در مورد ICH8R :
Intel ICH8 Family Datasheet is the best source of ICH8. ICH8 family includes four flavours:
ICH8 Base or ICH8
ICH8 RAID or ICH8R
ICH8 Digital Home or ICH8DH
ICH8 Digital Office or ICH8DO
Moreover
Mobile ICH8 or ICH8-M
Mobile ICH8 Digital Home or ICH8-M DH
Mobile ICH8 Digital Office or ICH8-M DO
will be added in January 2007, when the mobile Santa Rosa platform (Mobile Core 2 Duo processors for Socket P, Moblie
Intel 965 Express chipset family etc.) will be officially released.
From Section 1.1 Overview (pp. 44-48)
Serial ATA (SATA) Controller
ICH8: 4 SATA ports
ICH8R, ICH8DH, ICH8DO: 6 SATA ports
Advanced Host Controller Interface (AHCI) (ICH8R, ICH8DH, ICH8DO Only)
No master/slave designation for SATA devices
Hardware-assisted NCQ
Hot-Plug
Intel Matrix Storage Technology (ICH8R, ICH8DH, ICH8DO Only)
The industry-leading RAID capability provides high-performance RAID 0, 1, 5, and 10 functionality on up to 6 SATA ports
of ICH8.
Intel Quick Resume Technology (QRT) (ICH8DH Only)
Intel QRT provides the capability to design a PC with a single power button that reliably and instantly (user's perception)
turns the PC On and Off.
Intel Quick Resume Technology Driver (QRTD) allows the Intel Viiv technology-based PC to behave like a consumer
electronic device with instant on/off (after initial boot, when activated) capability.
Intel Active Management Technology with System Defense (ICH8DO only)
Intel Active Management Technology is the next generation of client manageability via the wired network...
Last edited by R£ɀД; 13-10-2006 at 09:32.
رضا جان ميشه اين تبديل IDE به Sata رو براي سي دي رام يا رايتر و يا هر قطعه اي كه كابل IDE ميخوره استفاده كرد يا اينكه قطعه هاي خاصي رو ميشه ازشون استفاده كرد؟نوشته شده توسط Reza_S
ممنون![]()
خوب پس با اين حال سي دي رام ام داره از رده خارج ميشه
مدل مادربرد من اينه k9n ultra msi با چيپست 570
ولي يدونه آي دي داره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هاي ملت من چيكار بايد بكنم با يدونه آي دي كارم را نمي افته
Last edited by pesar_tanha; 13-10-2006 at 15:30.
بله مهدي جان. مي تونيد هر وسيله اي كه از طريق IDE به مادربرد متصل ميشه را به ساتا تبديل كرد.نوشته شده توسط Mehdi_MaX
البته اين قطعه دو طرفه هست يعني مي تونين ساتا رو به IDE و IDE رو به ساتا تبديل كنيد. من خودم براي هارد به هارد كردن از اين قطعه استفاده كردم كه هارد IDE قبلي ام رو به درگاه ساتا مادربرد جديدم متصل كردم.
pesar_tanha عزيز با اين قطعه بسيار كوچك كار شما راه مي افته.
يواش يواش DVD/CD ROM-DVD/CD RW ها هم به ساتا متصل خواهند شد. شنيدم الان DVD RW كه مستقيم به ساتا متصل ميشه هم وجود داره.
Last edited by R£ɀД; 13-10-2006 at 15:39.
رضا جان ممنون از اطلاعاتت مطمئنا اگه بقيه قطعات هم به ساتا تبديل بشن سرعت انتقال هم خيلي بيشتر ميشهنوشته شده توسط Reza_S
بازم ممنون![]()
pesar_tanha عزيز با اين قطعه بسيار كوچك كار شما راه مي افته.
يواش يواش DVD/CD ROM-DVD/CD RW ها هم به ساتا متصل خواهند شد. شنيدم الان DVD RW كه مستقيم به ساتا متصل ميشه هم وجود داره.[/QUOTE]
جدي ميگي يعني ميشه ساتا را تبديل كرد به آي دي
بابا دمت خيز![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)