نظرتان درباره c چیه؟
فکر می کنید برای شروع برنامه نویسی مناسبه؟![]()
منتظر پیشنهاد شمام!
نظرتان درباره c چیه؟
فکر می کنید برای شروع برنامه نویسی مناسبه؟![]()
منتظر پیشنهاد شمام!
Last edited by shadli_m7; 11-10-2006 at 10:15.
سلام
برای شروع به نظر من پاسکال بهتره. سی پلاس پلاس خوبه ولی برای شروع زیادی سخته!!
البته شرایط زیادی میتونه تعیین کننده باشه.
مثلاً اینکه می خواهید کلاس برین یا نه؟ برای چه کاری میخواهید برنامه نویسی یاد بگیریر (هدفتون چیه ؟) و ......
ولی به هر حال برای شروع پاسکال خوبه بعد هم میتونی بری سراغ دلفی.
موفق باشید.
از پاسختون ممنون![]()
دانشجوي ترم اول آي تي هستم و بايد زبان برنامه نويسي رو ياد بگيرم.
حالا چه پيشنهادي داريد؟![]()
دوست عزيز ميشه گفت بهترين زبان برنامه نويسي براي شروع زبان سی هست البته اگه میخواین مستقیم شی گریی رو یاد بگیرین از سی پلاس پلاس استفاده کنین ولی با توجه به رشتتون به نظر من اگه سی پلاس پلاس بخونین بد جاوا رو بخونین براتون بهتر باشه
مگه انتخاب زبان براتون انتخابیه ؟!از پاسختون ممنون
دانشجوي ترم اول آي تي هستم و بايد زبان برنامه نويسي رو ياد بگيرم.
در بیشتر دانشگاه ها بچه های رشته کامپیـوتر اول پاسکال رو میخونن بعد سی پلاس پلاس بعد اسمبلی و.......
موفق باشید.
يا وي بي رو شروع كن يا دلفي رو.دنبال يه چيزي برو كه به درد بخوره.پاسكال كه به درد نمي خوره سي هم دردسر داره.من خودم از وي بي شروع كردم و حالا هم دارم ميرم دنبال بقيه زبانها.اين كه ميگن مثلا اول از پاسكال شروع كني بهتره و ... همش الكيه.هر چي رو شروع كني ياد ميگيري و بعد اگه بخواي زبان برنامه نويسي خودت رو عوض كني مشكلي نداري.فقط كافيه شروع كني و اصول برنامه نويسي رو ياد بگيري.اگه خواستي وي بي رو شروع كني مي توني به فروم ما سر بزني و آموزشهاي گام به گام رو دنبال كني.آموزش وي بي 6 از صفر شروع شده.اينم آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همگي
كدوم يكي كاربردي تر است؟![]()
سخت نيست همه ي زبان ها رو ياد بگيريم؟![]()
Last edited by shadli_m7; 14-10-2006 at 10:47.
يكي رو ياد بگيري ديگه بقيه كاري نداره.فقط يه خورده دستورات متفاوت هست.شما فقط بايد اصول برنامه نويسي رو ياد بگيريد
از نظر كابرد ميخواي خوب #c از همه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)