تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: نقد و بررسی تعدادی از خدمات دهندگان

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض نقد و بررسی تعدادی از خدمات دهندگان

سلام خدمت اساتید
    من کلا 4 بار اینترنتمو عوض کردم ولی چیزای خوبی دستگیرم شد
    اصل ماجرا :
    _ بهترین شرکت بدون شک شاتل هست . شاید نگاه اول گرون به نظر بیاد ولی وقتی خریدی میفهمی چقــــَـــَـد ازت سو استفاده و دزدی شده .
    _ من ابتدا شاتل داشتم همیشه هم فیسبوک بودم حده اعقل در ماه 1 دهم کمتر نصبت به بقیه اپراتورها پول اینترنت میدادم هر ماه هم چپ و راست به مناسبتای مختلف هدیه واقعی میدادن بعضی وقتا اصلا لازم نمیشد اون ماه گیگ بخری !
    خر تبلیغات صبانت شدم (تازه اومده بود با قیمتای عجیب ارزون) و یکهفته اینترنتم قطع بود تا وصل شدم به صبانت ولی ... 2 روز یه بار باید یه بسته 5 گیگی میگرفتم هرچی هم با نرم افزارا اندازه میگرفتم مصرف عادی بود با چیزی که تو سایت میزد ! (ولی دائم که نمیشد کنترل کنی)
    از شانس ما خوردیم کرونا گفتن 100 گیگ رایگان من فعالش کردم همون شب یکم فیسبوک گشتم فردا پس فرداشم مصافرت بودم وقتی برگشتم دیدم تموم شده با اینکه مودم هم خاموش بوده ! عاغا رفتم تو رریز حسابا بالاخره مدرکی که میخاستم رو ازشون پیدا کردم ! تو ریز حسابها یهویی 9 و خورده ای گم شده بود ! یهو پریده بود از 100 به 0 تاریخ مصرف و اینا هم جور در نمیومد یعنی واضح دزدیشون رو شکار کردم !

عکس و مدارک رو آماده کردم و شکایت کردم گفتم دهنشونو سرویس میکنم مثه خارجکیا قرامت میگیرم
    چند روز بعد از شکایت که کاملا اسناد واضح دزدی رو نشون میداد هنوز هم تو کنترل پنلم تغییر نکرده بود و میشد مستقیم ثابت کرد ،
    نتیجه خیلی جالب بود ! ابلاغیه اومد :
    اقای فلانی که فلان شدی ما خودمون شرکتا رو کنترل میکنیم و زیر دست خودمونه و اصلا همچین چیزی نمیشه که دزدی کنن هواست باشه تهمت نزنی فلان شده (تهش شوخی بود)
    خلاصه دزد واقعی پیدا شد ولی گردنش کلف بود
    منم بیخود ادامه ندادم
    اومدم مخابرات سیاحچاله ای بزرگتر ! ، بازم همین وضع بود همینجوری گیگ میخورد .
    دلو زدم به دریا اومدم شاتل الان 7-8 ساله واقعا عالیه هم سرعت هم قیمت و مهمتر اینکه الکی نمیپره مثلا من سه گیگ میگرفتم واسه 6 روز میشد اونوقت مخابرات 50 گیگ میگرفتم روز سوم تموم ! اونایی که تجربه کردن میفهمن چی میگم
    ولی مثل قبلنا بابت هر مناسبتی هدیه نمیده یه بار واسه عیدی
    خلاصه کلوم Just SHATEL
    Last edited by Reza Azimy_RW; امروز at 14:57.

2. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •