تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: Legion Y540

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض Legion Y540

سلام دوستان

لپ تاپم مشکل گرافیک داره یعنی در حالت عادی وقتی روشن میشه گرافیک انویدیا شناسایی نمیشه و ارور 43 رو در دیوایس منیجر با علامت مثلث زرد میده

یه راهی براش پیدا کردم و اون هم فشار دادن هیت سینک لپتاپِ که باعث میشه چیپ انویدیا شناسایی بشه (احتمال زیاد مشکلش بخاطر قطع بودن یکی از قلع های زیر چیپ گرافیکِ که با فشار دادن باعث اتصال دوباره میشه)

برای اینکار یه تیکه ابر سفت بین هیت سینک و سینی لپ تاپ گذاشتم که باعث فشار به هیت سینک میشه. اوایل بدون هیچ مشکلی حتی با جابه جایی و تکان دادن لپ تاپ مشکلی پیش نمی آمد و هر دفعه که لپ تاپ را

روشن می کردم گرافیک هم شناسایی می شد و بالا می اومد. اما این اواخر باید قبل از روشن کردن دوباره خودم با دست, فشاری به سینی کف لپ تاپ بدم و بعد روشن کنم تا شناسایی بشه.

خلاصه مشکل اصلی که براش این تاپیک رو زدم :

صدای لپ تاپ یه مدتی هست قطع شده به صورت ناگهانی و در روی آیکون بلندگو صدا (کنار ساعت گوشه سمت راست ) علامت ضربدر با دایره قرمز روی بلندگو افتاده و در بخش تنظیمات صدا و اسپیکر, اسپیکر لپ تاپ شناسایی

نمیشه! که احتمال زیاد چیپ صدا سوخته! حالا میخواستم بدونم بغیر از این کارت صداهای اکسترنال یو اس بی که یکبار مصرف هستند و بلافاصله بعد از چند هفته می سوزن آیا میشه از هندزفری با کابل تایپ سی استفاده کرد؟

چون لپ تاپ درگاه تایپ سی رو داره, اما مطمئن نیستم که تایپ سی هم مثل جک 3.5 میلی لپ تاپ, قابلیت انتقال صدا رو داره یا تنها برای شارژ کردنِ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پورت تایپ سی صدا انتقال نمیده صرفا خط دیتا و ولتاژ رو پشتیبانی میکنه، هندزفری های تایپ سی که توی بازار هم میبینید داخل شون یه دیکودر دیجیتال به آنالوگ کار شده که داده رو به صدا تبدیل میکنه. فکر کنم بتونید از همچین چیزی استفاده کنید فقط باید Device پخش رو تغییر بدید، از بلوتوث هم میتونید استفاده کنید. از این ماژول های بلوتوثی XY BT Mini یا کلی نمونه مشابه میتونید بگیرید و اسپیکر یا هندزفری سیمی 3.5 میلیمتری اگر دارید استفاده کنید.

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

پورت تایپ سی صدا انتقال نمیده صرفا خط دیتا و ولتاژ رو پشتیبانی میکنه، هندزفری های تایپ سی که توی بازار هم میبینید داخل شون یه دیکودر دیجیتال به آنالوگ کار شده که داده رو به صدا تبدیل میکنه. فکر کنم بتونید از همچین چیزی استفاده کنید فقط باید Device پخش رو تغییر بدید، از بلوتوث هم میتونید استفاده کنید. از این ماژول های بلوتوثی XY BT Mini یا کلی نمونه مشابه میتونید بگیرید و اسپیکر یا هندزفری سیمی 3.5 میلیمتری اگر دارید استفاده کنید.
    ممنون برای راهنمایی

دیوایس پخش منظورتون تو همون بخش تنظیمات اسپیکر است؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون برای راهنمایی

دیوایس پخش منظورتون تو همون بخش تنظیمات اسپیکر است؟
    بله کانال خروجی صدا که روی آیکون ولوم کلیک میکنید، تئوری باید هندزفری های تایپ سی روی لپ تاپ هم کار بکنند نباید مشکلی داشته باشه

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •