تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: محاجرت

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

8 محاجرت

سلام خدمت اساتید
    من هیچ اطلاعاتی در مورد شرایط خروج ندارم
    زبانم در حدی که منظور طرفو بگیرم و منظورمو بهش برسونم خصوصا تو حیطه کاری خودم تغریبا خوبه
    حده اکثر 300 بتونم جور کنم اونم با فروش وسایل مغازم که دیگه قابل برگشت نیست یعنی پل پشت سر خراب + روی قرض کردن نمیتونم حساب کنم
    چقدر هزینه ویزا - بلیط و... میشه ؟!
    اصل مشکل : اگه برم میتونم با این اندک پول یه کاری سریع واسه خودم جور کنم حالا حتی شستن توالت با خیابون خوابی هم کنار میام اگه مشکلی نباشه و طولانی نشه (چون دیگه نمیتونم برگردم مگر اینکه برگشتم بزنن )

مشکل خدمت هم ندارم

میشه مستقیم برم مثلا یه کشور اروپایی با پرواز هوایی چون مشکل قانونی ندارم ؟

آیا روی تخصصام میشه حساب کنم که زودتر به زندگی غیر عادی (همین که الان هست ) برسم یعنی یه نقطه ثبات ؟(برننامه نویسی و الکترونیک در حده صنعتی و حرفه ای با مدارک فنی و حرفه ای در رابطه با الکترونیک در حد حرفه ای و یه لیسانس نرم افزار ؟ از گشنگی که نمیمیرم ؟

مهمتر از همه من کلی قرص و داروی افسردگی مصرف میکنم که قطعش واسم غیر ممکنه برام طبق مدارک پزشکی میتونم دارو بگیرم با تجویز دکتر ؟

تا حالا تحمل کردم والا دیگه اینترنتو نمیشه تحمل کرد پس فردا از دنیا هم عقب می افتم دیگه تخصصام رو هم باید بکنم تو جیبم

لطف میکنین جواب بدین فک کنم سوال خیلیا باشه
    Last edited by Reza Azimy_RW; 17-01-2026 at 14:00.

2. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

................
    Last edited by Cinema2Cinema; 19-01-2026 at 20:44.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حاجی نصف وسایلو بفروش استارلینک بگیر
    این راه بهتریه برات

5. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببین بهترین راه اینه با همسایه ها یه دونه استارلینک بخری به صورت اشتراکی

7. 2 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ببین بهترین راه اینه با همسایه ها یه دونه استارلینک بخری به صورت اشتراکی
    استارلینک رو باید تنها خرید و یا ته تهش با یه دوست خیلی مطمئن. ریسکش بالاست با هرکسی نمیشه هم کاسه شد.

9. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه navidmay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2023
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

از اینجا تا استانبول را می تونی با اوتوبوس از تهران بری حدود 5 تومن میشه. ترکیه برای 3 ماه پول ویزا نداره و می تونی بمونی و اگر ریسکش را قبول میکنی کار سیاه بکنی اما ممکنه بگیرنت و دیپورت بشی بخوای بری کشور اروپایی هم باید ویزای اون کشور را داشته باشی که یک پروسه طولانی است و باید هزینه کنی اگر بخوای غیر قانونی هم بری اروپا به پول بیشتری نیاز داری. ترکیه می تونی بری کارهای خیاطی و در رستوران را انجام بدی حدلقل دستمزد الان 95 میلیون تومن است اگر بتونی یک کار با جای خواب پیدا کنی می تونی پولت را سیو کنی اما اونجا از صبح تا شب فقط باید کار کنی و کار کنی و وقت آزاد ت کمه

11. این کاربر از navidmay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

خیلی بیشتراز اینا هزینه میخواد مهاجرت قانونی و مشکل هزینه که هیچی. دیگه اروپا خیلی ضد مهاجرت هست این روزها و حتی قایقهای غیرقانونی را هم غرق میکنن و درمورد باکار برنامه نویسی هم بگم که توی تقریبا همه ی کشورها الان به خاطر هوش مصنویی خیلی ها از مردم خودشون دارن بیکار میشن و کارنیست که البته شنیدم بعضی شرکت ها (معمولا امریکایی که ایرانی نمیگیرن) نیروی خارجی چون حقوق خیلی کمترمیدن بهشون استخدام میکنن

تنها چیزی که به فکرمن میرسه روسیه توی جنگ زیاد مرد کشته داره میده و شاید نیاز به کارکن باشه.

13. این کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

نمیخوام نا امیدت کنم اما با سیصدتومن نهایت بتونی سفر تفریحی بری و برگردی تازه اگه یکم صرفه جویی کنی که بتونی برگردی

15. 2 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

از اینجا تا استانبول را می تونی با اوتوبوس از تهران بری حدود 5 تومن میشه. ترکیه برای 3 ماه پول ویزا نداره و می تونی بمونی و اگر ریسکش را قبول میکنی کار سیاه بکنی اما ممکنه بگیرنت و دیپورت بشی بخوای بری کشور اروپایی هم باید ویزای اون کشور را داشته باشی که یک پروسه طولانی است و باید هزینه کنی اگر بخوای غیر قانونی هم بری اروپا به پول بیشتری نیاز داری. ترکیه می تونی بری کارهای خیاطی و در رستوران را انجام بدی حدلقل دستمزد الان 95 میلیون تومن است اگر بتونی یک کار با جای خواب پیدا کنی می تونی پولت را سیو کنی اما اونجا از صبح تا شب فقط باید کار کنی و کار کنی و وقت آزاد ت کمه
    نمیخوام نا امیدت کنم اما با سیصدتومن نهایت بتونی سفر تفریحی بری و برگردی تازه اگه یکم صرفه جویی کنی که بتونی برگردی
    خوب منم میدونم که میگم دیگه نمیتونم برگردم میخام ببینم میشه به عنوان یه سفر مسافرتی یه بلیط گرفت و پرید ؟ :دئ
    منظور از قانونی اونی نیست که شما فک میکنین اونو میدونم به کلاس من نمیخوره :دئ
    فقط مسیرو قانونی و بی خطر طی کنم تا برسم جایی
    چون شنیدم اگه پات به خاک کانادا رسید خاستی پناهنده بشی نمیتونن دیپورتت کنن/ قانونشون اینجوریه ؟!
    بری اونجا انگل اجتماع شی بگی من که پول برگشتن ندارم یا نگهم میدارین یا خودتون برام بلیط بگیرین خخخ

اینترنت که میدونم برمیگرده غیر ممکنه این وضعیت ولی دیگه زندگی داره غیر ممکن میشه
    فقط روزی دو بار خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم که ازدواج نکردم من موندم واقعا ملت چجوری خرج خونواده میدن

در مورد برنامه نویسی کی گفته داره تقاضا کم میشه ؟
    شاید واسه برنامه های کوچیک دیگه نیاز به برنامه نویس حرفه ای نباشه ولی حتی واسه یه برنامه کوچیک هم با وجود هوش مصنوعی باید خودتو سرویس کنی تا به مرحله اجرایی برسه و دقیقا چیزی که میخای باشه . چت جی پی تی دقیقا مثل کد نوشتن رو کاغذه که معلما تو دانشگاه بلدن ؛ولی معلم واقعا معرکه ایه . در هر حال باید یه برنامه نویس باشه که مدیریت منابع و هزار کار تخصصی دیگه انجام بده برنامه نویسی که فقط دو تا if و or نیست
    شما یه برنامه بازیابی اطلاعات بنویس ؟ به من بگو میخای چیکاار کنی و اثن از کجا شروع کنی ؟ تو ایران فقط یه ماشین حساب نوشتن رو یاد میگیرن میگن من برنامه نویسم !
    برنامه نویسی خالق هوش مصنوعیه به هر حال در کارای تخصصی نیاز به کار انسانیه البته نیاز به نیرو به دلیل با لا رفتن سرعت کار شاید بیاد پایین
    Last edited by Reza Azimy_RW; 18-01-2026 at 15:29.

17. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خوب منم میدونم که میگم دیگه نمیتونم برگردم میخام ببینم میشه به عنوان یه سفر مسافرتی یه بلیط گرفت و پرید ؟ :دئ
    منظور از قانونی اونی نیست که شما فک میکنین اونو میدونم به کلاس من نمیخوره :دئ
    فقط مسیرو قانونی و بی خطر طی کنم تا برسم جایی
    چون شنیدم اگه پات به خاک کانادا رسید خاستی پناهنده بشی نمیتونن دیپورتت کنن/ قانونشون اینجوریه ؟!
    بری اونجا انگل اجتماع شی بگی من که پول برگشتن ندارم یا نگهم میدارین یا خودتون برام بلیط بگیرین خخخ

اینترنت که میدونم برمیگرده غیر ممکنه این وضعیت ولی دیگه زندگی داره غیر ممکن میشه
    فقط روزی دو بار خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم که ازدواج نکردم من موندم واقعا ملت چجوری خرج خونواده میدن

در مورد برنامه نویسی کی گفته داره تقاضا کم میشه ؟
    شاید واسه برنامه های کوچیک دیگه نیاز به برنامه نویس حرفه ای نباشه ولی حتی واسه یه برنامه کوچیک هم با وجود هوش مصنوعی باید خودتو سرویس کنی تا به مرحله اجرایی برسه و دقیقا چیزی که میخای باشه . چت جی پی تی دقیقا مثل کد نوشتن رو کاغذه که معلما تو دانشگاه بلدن ؛ولی معلم واقعا معرکه ایه . در هر حال باید یه برنامه نویس باشه که مدیریت منابع و هزار کار تخصصی دیگه انجام بده برنامه نویسی که فقط دو تا if و or نیست
    شما یه برنامه بازیابی اطلاعات بنویس ؟ به من بگو میخای چیکاار کنی و اثن از کجا شروع کنی ؟ تو ایران فقط یه ماشین حساب نوشتن رو یاد میگیرن میگن من برنامه نویسم !
    برنامه نویسی خالق هوش مصنوعیه به هر حال در کارای تخصصی نیاز به کار انسانیه البته نیاز به نیرو به دلیل با لا رفتن سرعت کار شاید بیاد پایین
    در مورد شغل برنامه نویسی یه نکته بگم. اینجور نیست که هوش مصنوعی کار یه شخص رو انجام بده و نیاز به برنامه نویس نباشه.. اینجوری فکر کن یه شرکت ده تا برنامه نویس داشته که اینا المان های مختلف رو مینوشتن، حالا با وجود هوش مصنوعی به نیروی انسانی کمتری نیازه. مثلا اون ده نفر میشن سه چهار تا نهایتش.
    الان دوست من برنامه نویسه انگلیس هست باورش یکم سخته چندین ماه بود دنبال شرکت میگشت!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •