خوب منم میدونم که میگم دیگه نمیتونم برگردم میخام ببینم میشه به عنوان یه سفر مسافرتی یه بلیط گرفت و پرید ؟ :دئ
منظور از قانونی اونی نیست که شما فک میکنین اونو میدونم به کلاس من نمیخوره :دئ
فقط مسیرو قانونی و بی خطر طی کنم تا برسم جایی
چون شنیدم اگه پات به خاک کانادا رسید خاستی پناهنده بشی نمیتونن دیپورتت کنن/ قانونشون اینجوریه ؟!
بری اونجا انگل اجتماع شی بگی من که پول برگشتن ندارم یا نگهم میدارین یا خودتون برام بلیط بگیرین خخخ
اینترنت که میدونم برمیگرده غیر ممکنه این وضعیت ولی دیگه زندگی داره غیر ممکن میشه
فقط روزی دو بار خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم که ازدواج نکردم من موندم واقعا ملت چجوری خرج خونواده میدن
در مورد برنامه نویسی کی گفته داره تقاضا کم میشه ؟
شاید واسه برنامه های کوچیک دیگه نیاز به برنامه نویس حرفه ای نباشه ولی حتی واسه یه برنامه کوچیک هم با وجود هوش مصنوعی باید خودتو سرویس کنی تا به مرحله اجرایی برسه و دقیقا چیزی که میخای باشه . چت جی پی تی دقیقا مثل کد نوشتن رو کاغذه که معلما تو دانشگاه بلدن ؛ولی معلم واقعا معرکه ایه . در هر حال باید یه برنامه نویس باشه که مدیریت منابع و هزار کار تخصصی دیگه انجام بده برنامه نویسی که فقط دو تا if و or نیست
شما یه برنامه بازیابی اطلاعات بنویس ؟ به من بگو میخای چیکاار کنی و اثن از کجا شروع کنی ؟ تو ایران فقط یه ماشین حساب نوشتن رو یاد میگیرن میگن من برنامه نویسم !
برنامه نویسی خالق هوش مصنوعیه به هر حال در کارای تخصصی نیاز به کار انسانیه البته نیاز به نیرو به دلیل با لا رفتن سرعت کار شاید بیاد پایین