سلام ... (اول به خاطر طولانی بودن و یه ذره سخت بودن معذرت می خوام ...)
من بالاخره با هر بد بختی ای بود سیستمم رو جمع کردم ...
انتظار داشتم Asus بهتر از اینا باشه ولی ...
اولین چیزی که رو Main نظرم رو جلب کرد این بود : Asus P5B Deluxe: PCB MADE IN CHINA
دومین چیزی که ناراحتم کرد کارت گرافیکی Asus EAX1900XT/512Mb بود وقتی که دیدم روش هم نوشته Made in TAIWAN و هم Made In CHINA !!! ...
تا این جا هم مساله ی خاصی نبود ...
تا این که سیستم رو بستم و ...
وقتی خواستم Control Panel مانیتور رو Run کنم گفت با این سیستم مشکل داره و یه لیست از کارت گرافیکی هایی که Support میکرد رو لینکشو بهم داد ...(SAMSUNG 960B که دکمه ی تنظیم روش نداره !)
توی اون لیست ATi Radeon X1900 XT هم بود ... مگه مال منم همین نیست ؟ ...
اولین چیزی که یادم اومد 3DMark06 بود که با ADSL حدود 2.5 ساعته DL کرده بودم ...
ریختم و دیدم GFX: Asus X1900 Series در صورتی که انتظار داشتم بنویسه ATI Radeon X1900 XT ...
این شد که Details رو زدم و دیدم بله ....!
این گرافیک مشکل داره ...
Core Clock رو عوض 625Mhz می داد 375Mhz و Memory Clock رو اصلا Detect نمی کرد ...
این شد که دنبال یه برنامه ی قوی گشتم و PC Wizard رو پیدا کردم مال CPUID که CPU-Z رو می زنه ...
اونم این جوری بود : Graphic Processor: Asus X1900 Series (0x7249
Core Clock: 499Mhz Init.500MHz
Memory Clock : 594Mhz Init.600Mhz
در صورتی که این دو عدد به ترتیب باید 625 و 725 باشن ...

(البته Main گویا درسته ... اونم البته خدا می دونه...

)
من فکر میکنم این گند رو Asus زده و این GPU همون X800 که رمش یه ذره بهتر شده و اسمش Remark شده ...
سرتون رو درد نیارم ... الآن گرافیک دست اماس است !
دیروز بردم ... امروز زنگ زده میگه آقای محترم گرافیک شما سالمه ...! گفتم ا...! راس میگی ! شروع کردم همه ی اینا رو براش توضیح دادم ... می گفت چرا Asus خریدی! ... گفتم مطمءن باش دیگه نمی خرم ! ...بازم شاخ بود!... گفتم عزیز من تو چی فکر کردی من 100 ساله تو کاره PC ام !! از Trident 4Mb ای و 3Dfx Voodoo 3 3000 گرفته تا ... همه ی گرافیک ها رو یا داشتم یا کامل میشناختم چرا هیچ کدو اسم GPU شون اسم برند 3rd Party شون نبوده ... این دفه گفت فردا بزنگ ...
حالا نمی دونم این گوسفند ها رو چه جوری خر فهم کنم ...! (Sorry 4 strong language!!!!)
شما من رو راهنمایی کنید ... اگه اشتباه می کنم بگید .... اگه راه حلی می دونید خواهش می کنم بگید ...
با تشکر
حامد