تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: راهنمای در مورد شکایت از همسایه

داره خودمونی میشه OldOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    Hell

7 راهنمای در مورد شکایت از همسایه

سلام
    من یه همسایه نفهم دارم تو حیاطش مرغ و خروس نگه میداره
    چندین بار بهش تذکر دادم گوش نداده، سرو صدا اعصاب برام نزاشته
    من چطور باید این موضوع رو پیگیری کنم؟
    شهرداری؟ بهداشت؟ 110؟ دفتر خدمات قضایی؟ کلانتری؟
    چطور اقدام کنم که واقعا نتیجه بده؟ کسی اگر تجربه کرده ممنون میشم راهنماییم کنه.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    سلام

◼️ سلبِ آسایش یک جُرم هست و در صورت اثباتش و محکوم شدنِ متهم ، مجازات داره یعنی پرونده ش کیفری هست

ابتدا تماس با پلیس ۱۱۰ و گفتن موضوع

◼️ یا پلیس می‌فرستند برای تهیه‌ی صورتجلسه از جرمِ اون شخص و سپس ارجاع داده میشه به کلانتری و احضار میشه برای توضیح و پاسخگوئی .

و در صورتِ صحتِ شکایتِ شاکی و در صورت عدم حلِ موضوع در کلانتری و مصالحه ، پرونده ارجاع داده میشه با دادسرا .

و یا پلیس ۱۱۰ میگه باید مراجعه بشه به دفتر قضایی و شکایت از اون شخص.

و برای اون شخص احضاریه فرستاده میشه توسط سامانه الکترونیکی ثنا (اگر عضو ثنا باشه ) و یا احضاریه کتبی براش ارسال میشه تا بره کلانتری برای پاسخگوئی و تعیین تکلیف که یا رفع مزاحمت و سلب آسایش هست و مصالحه و یا ارجاع پرونده به دادسرا .

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    درود ابتدا با پلیس تماس بگیر بیان صورت جلسه کنن بعدش شکایت میکنی دفتر خدمات قضایی اگه بلد نیستی عریضه نویس نزدیکش هست مینویسه بعد میرید دادسرا اونجا دستور تحقیقات محلی میدن اگه بتونی همسایه ها حتی یکی رو راضی کنی تحقیقات محلی رو امضا کنه یا قبل شکایت استشهاد محلی داشته باشی خیلی خوبه ب نفعته ,هم تو عریضه بنویس سروصدا و هم از نظر بهداشتی مخل شده

داره خودمونی میشه Yuri Gagarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

من باشم یه مقدار سم می گیرم می ریزم تو حیاط مرغ ها بخورند به دیار باقی بشتابند

........... پلیس برا دو تا مرغ و خروس کاری نمی کنه که

بعد یارو گفت چرا مرغ های منو کشتی بگو خودت هم می کشم بابا حوصله ندارم

6. این کاربر از Yuri Gagarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه navidmay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2023
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من باشم یه مقدار سم می گیرم می ریزم تو حیاط مرغ ها بخورند به دیار باقی بشتابند

........... پلیس برا دو تا مرغ و خروس کاری نمی کنه که

بعد یارو گفت چرا مرغ های منو کشتی بگو خودت هم می کشم بابا حوصله ندارم
    این با همسایه مشکل داره همسایش نمی فهمه مرغ بیچاره چه گناهی داره که این کارو بکنه یک موجود زنده را جونش را بگیره نمی خواد از این راه ها بدی

8. 5 کاربر از navidmay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Yuri Gagarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

اون که صد درصد من اگر می شد خود همسایه رو می کشتم به جای مرغ چون اون آدمه باید بفهمه نمی فهمه
    ولی چی کار کنیم که سیستم قضایی همه ادم ها رو با هم برابر فرض می کنه
    منتهی مراتباون کسی که صدای حیوان اسایش و ارامش رو گرفته هم هم اعصابش تا یه جایی کشش داره
    اگر مرغ گناه داره آدمی که می خاد بخوابه صبح بره سر کار گناه نداره ؟
    من خودمون یه هسایه داریم یه سگ داره تو حیاطش 24 ساعته داره وق وق می کنه تا حالا بار ها می خواستم سگه رو بکشم دقیقا به همین خاطر که گفتم حیوانه گناهی نداره این کار رو نکردم
    اگر یه راهی می تونستم پیدا کنم که اینجور افراد رو ( خود شخص رو ) ادم ها رو بشه جونشونو گرفت بدون اینکه کسی متوجه بشه جونشونو به جان افرین تسلیم می کردم که حیوان بد بخت هم آسیبی نبینه
    مثلا سمی چیزی بریزه ادم تو غذاشون تدریجا بده بخورند در طول 2-3 سال بیمار شه طرف و سقط شه کسی هم شک نکنه

اینهایی که نوشتم منظورم همسایه و این ها نبود ها اقا نوید گل گلاب دارم به در می گم که دیوار بشنوه
    ..............

10. این کاربر از Yuri Gagarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اون که صد درصد من اگر می شد خود همسایه رو می کشتم به جای مرغ چون اون آدمه باید بفهمه نمی فهمه
    ولی چی کار کنیم که سیستم قضایی همه ادم ها رو با هم برابر فرض می کنه
    منتهی مراتباون کسی که صدای حیوان اسایش و ارامش رو گرفته هم هم اعصابش تا یه جایی کشش داره
    اگر مرغ گناه داره آدمی که می خاد بخوابه صبح بره سر کار گناه نداره ؟
    من خودمون یه هسایه داریم یه سگ داره تو حیاطش 24 ساعته داره وق وق می کنه تا حالا بار ها می خواستم سگه رو بکشم دقیقا به همین خاطر که گفتم حیوانه گناهی نداره این کار رو نکردم
    اگر یه راهی می تونستم پیدا کنم که اینجور افراد رو ( خود شخص رو ) ادم ها رو بشه جونشونو گرفت بدون اینکه کسی متوجه بشه جونشونو به جان افرین تسلیم می کردم که حیوان بد بخت هم آسیبی نبینه
    مثلا سمی چیزی بریزه ادم تو غذاشون تدریجا بده بخورند در طول 2-3 سال بیمار شه طرف و سقط شه کسی هم شک نکنه

اینهایی که نوشتم منظورم همسایه و این ها نبود ها اقا نوید گل گلاب دارم به در می گم که دیوار بشنوه
    ..............
    به جای اینکه واستی 3 سال دیگه طرف بمیره قانونی اقدام کن بلدم نیستی یه ویزیت بده ب وکیل راهنماییت کنه

12. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Afshin405's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

با سلام به همه بچه ها

من نمیدونم این چیه مد شده به خصوص تو فضاهایی مثل اینستاگرام که آییییییی سگ ها فرشته هستن(تاکیدم رو سگ

هستش)و جاشون تو خونه تو رختخواب ماست و با زدن 4تا واکسن بیماری مشترکی هم منتقل نمیشه!!!

آقای عزیز خانوم محترم تو صدای پارس سگ وسط صلات ظهر رو دوس داری من دوست ندارم به کی بگم؟؟؟؟؟؟؟

اگرم شکایت کنی تا ابد با آدم لج میوفتن باید یه فکر اساسی تو این مملکت واسه این قضایا بشه چون من و ما تو خونه آرامش

میخایم حالا چه صدای سگ و گربه چه صدای مرغ و خروس به امید اون روز ///

14. 2 کاربر از Afshin405 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

با سلام به همه بچه ها

من نمیدونم این چیه مد شده به خصوص تو فضاهایی مثل اینستاگرام که آییییییی سگ ها فرشته هستن(تاکیدم رو سگ

هستش)و جاشون تو خونه تو رختخواب ماست و با زدن 4تا واکسن بیماری مشترکی هم منتقل نمیشه!!!

آقای عزیز خانوم محترم تو صدای پارس سگ وسط صلات ظهر رو دوس داری من دوست ندارم به کی بگم؟؟؟؟؟؟؟

اگرم شکایت کنی تا ابد با آدم لج میوفتن باید یه فکر اساسی تو این مملکت واسه این قضایا بشه چون من و ما تو خونه آرامش

میخایم حالا چه صدای سگ و گربه چه صدای مرغ و خروس به امید اون روز ///

واقعیتش اینک فکر اساسی باید هر ادم اول از خودش شروع بشه صدای سگ اگر اذیتتون میکنه بخاطر ساخت ساز اشتباه ، و بساز بنداز دزدی کننده از خونتونه ک داغونه ن خونه شما خیلی جاهای دیگ همینطوریه . ی بنده خدایی گوشیش بالا ویبره میخورد پایین میشد شنید مصالح و عایق خوب نباشه پنجره اوکی نباشه باید هم اذیتت کنه والا بمب هم بترکه نباید صدایی بشنوید اذیت بشین

سیستم صوتی ماشین مردم اذیتتون نمیکنه مدرسه؟ دریل ؟ ساخت ساز های اطراف خونه ؟ یا صدای اگزوز لامبورگینی طوری ک ی جوون رو پراید حلبیش بسته میگازه میاد میره یا کم از عقده هاش کم بشه چطور؟
    صدای پرواز هواپیما ؟ یا صدای موزیک محسن لرستانی همسایه ها ؟

اصلا اوکی اوکی به قول شما صدای سگ شبگرد ول رو چی ک تو خیابونه نصف شب پارس میکنه چی؟ فقط صدای سگه همسایه اس ک اذیتتون میکنه ؟

سگ بهترین دوست انسانه از خیلی ادمهایی ک این روزها انسانیت رو به گور بردن معرفت و ... بیشتری داره ! وفاداری خودشو سالیان ساله این حیون به انسان ها ثابت کرده ؟ اما انسان به انسان چی؟

واینک شما نداشتید نباید هم راجع فرشته بودن یا نبودنش نظر بدید. این اخلاق خود اظهار نظری راجع همه چیز رو از ذهنتون پاک کنید ایرانی ، همین باعث 80 درصد بدبختی های تو کشوره و هر ایرانی راجع همه چیز نظر میده . و بازم اینک سگ ولگرد بدبخت رو با سگ خونگی ک هرماه حموم میره غذا درست میخوره مقایسه نکنید همینطور با مرغ خروسی ک جاش تو سوله اس یا حتی روستا

تو خونه هم اگ سگ باشه رعایت بشه موردی نداره شعور داره میره تو جاش دستشویشو میکنه صابش هر ماه باید قرص ضد انگل بده واکسن ها خورده بشه تا 99 درصد اون حیون بیمار نمیشه و خطری برای انسان نداره (هرچند خود منم تو پارکینگ خونه نگهداری میکنمش تو فضای داخل خونه بقول شما رخت خواب نمیاد خدمم مخالفم بخاطر ریزش مو ک طبیعیتشونه و 1 درصد شاید بیماری)

سه ساله منم دارم هیچ بیماری نگرفتیم ! چون رسیدگی شده والا حیون مغز نداره ادم ک داره . کسی هم ک میخره باید تو خودش ببینه میتونه نگهداری کنه یا ن چون باید روزی براش یکساعت وقت گذاشت خیرو برکت هم بنظرم بیشتر اومده با اومدنش و خیلی اتفاقات خوبی افتاده .

انسان ها هم گونه ای از حیواناتن . به امید اون روزی ک انسان اینو بفهمه ک زمین برای خودش تنها نیست اگر اینطور بود خدا فقط انسان خلق میکرد .....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

واقعیتش اینک فکر اساسی باید هر ادم اول از خودش شروع بشه صدای سگ اگر اذیتتون میکنه بخاطر ساخت ساز اشتباه ، و بساز بنداز دزدی کننده از خونتونه ک داغونه ن خونه شما خیلی جاهای دیگ همینطوریه . ی بنده خدایی گوشیش بالا ویبره میخورد پایین میشد شنید مصالح و عایق خوب نباشه پنجره اوکی نباشه باید هم اذیتت کنه والا بمب هم بترکه نباید صدایی بشنوید اذیت بشین

سیستم صوتی ماشین مردم اذیتتون نمیکنه مدرسه؟ دریل ؟ ساخت ساز های اطراف خونه ؟ یا صدای اگزوز لامبورگینی طوری ک ی جوون رو پراید حلبیش بسته میگازه میاد میره یا کم از عقده هاش کم بشه چطور؟
    صدای پرواز هواپیما ؟ یا صدای موزیک محسن لرستانی همسایه ها ؟

اصلا اوکی اوکی به قول شما صدای سگ شبگرد ول رو چی ک تو خیابونه نصف شب پارس میکنه چی؟ فقط صدای سگه همسایه اس ک اذیتتون میکنه ؟

سگ بهترین دوست انسانه از خیلی ادمهایی ک این روزها انسانیت رو به گور بردن معرفت و ... بیشتری داره ! وفاداری خودشو سالیان ساله این حیون به انسان ها ثابت کرده ؟ اما انسان به انسان چی؟

واینک شما نداشتید نباید هم راجع فرشته بودن یا نبودنش نظر بدید. این اخلاق خود اظهار نظری راجع همه چیز رو از ذهنتون پاک کنید ایرانی ، همین باعث 80 درصد بدبختی های تو کشوره و هر ایرانی راجع همه چیز نظر میده . و بازم اینک سگ ولگرد بدبخت رو با سگ خونگی ک هرماه حموم میره غذا درست میخوره مقایسه نکنید همینطور با مرغ خروسی ک جاش تو سوله اس یا حتی روستا

تو خونه هم اگ سگ باشه رعایت بشه موردی نداره شعور داره میره تو جاش دستشویشو میکنه صابش هر ماه باید قرص ضد انگل بده واکسن ها خورده بشه تا 99 درصد اون حیون بیمار نمیشه و خطری برای انسان نداره (هرچند خود منم تو پارکینگ خونه نگهداری میکنمش تو فضای داخل خونه بقول شما رخت خواب نمیاد خدمم مخالفم بخاطر ریزش مو ک طبیعیتشونه و 1 درصد شاید بیماری)

سه ساله منم دارم هیچ بیماری نگرفتیم ! چون رسیدگی شده والا حیون مغز نداره ادم ک داره . کسی هم ک میخره باید تو خودش ببینه میتونه نگهداری کنه یا ن چون باید روزی براش یکساعت وقت گذاشت خیرو برکت هم بنظرم بیشتر اومده با اومدنش و خیلی اتفاقات خوبی افتاده .

انسان ها هم گونه ای از حیواناتن . به امید اون روزی ک انسان اینو بفهمه ک زمین برای خودش تنها نیست اگر اینطور بود خدا فقط انسان خلق میکرد .....
    کی به شما حق داده بیای بگی در مورد همه چی نظرنده آخرشم یه ایرانی ببندی ب خیک بقیه یعنی من خیلی با کلاسم؟انسان در مورد همه چیز اگه دخالت نباشه جز موارد شخصی میتونه نظر بده سگ، محسن لرستانی صدای بچه صدای بلند همسایه ها و امثالش مزاحمه مزاحمت طبق کلی ماده و تبصره جرمه چون ماشین عبوری آهنگ بلند میزاره سگ شما حق داره با صداش برای بقیه مزاحمت درست کنه و هیچکس نباید حرف بزنه؟سگ فرشته دیو هرچی واسه تو عزیزه برای خیلیا ممکنه نباشه چون برات عزیزه دلیل نداره(توی نوعی هرکسی) مزاحمت ایجاد کنه بعد بگی ساختمونت نازکه جاشونو اشغال کردی اگه اینطوره چرا خونتونو تخلیه نمیکنی سگا بیان توش؟همین امثال تو هستن با این تفکرات مسخره از اون ور بوم افتادن اینقدر غذا دهی بی حساب شده جمعیت سگهای ولگرد روز به روز بالا میره نتیجش چی شده هر روز این موجودات بی گناه دارن کشته میشن یا میبرنشون پناهگاه بخاطر ترحم مردم پول میدن میره ب جیب صاحبای متقلب اون حیوون زجرکش میشه ،حیوان خانگی هم فقط رسیدگی نیست ببشترین شکایت همسایه ها شده مزاحمت بخاطر حیوان خانگی دلیلش چیه ب امثال تو یاد ندادن آرامش مردمو بهم نزنی که آخرش چوبشو همون حیوون زبون بسته میخوره بعله حیوون مغز نداره انسان که داره

17. 3 کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •