سلام من وقتی در نرم افزار vs code کد نویسی پایتون می کنم و میخوام خروجی بگیرم اصلا بهم خروجی نمیده لطفا من رو راهنمایی کنید.
سلام من وقتی در نرم افزار vs code کد نویسی پایتون می کنم و میخوام خروجی بگیرم اصلا بهم خروجی نمیده لطفا من رو راهنمایی کنید.
با سلامواقعا نمیتونم با هیچ زبونی بگم که شما چقدر توپید اگه میتونید آموزش نرم افزار فتوشاپ cs6 و بسازید . فتوشاپ cs5 که حرف نداشت.ایوللطفا زود بسازید ممنون میشم بای
م! مشکل خروجی نگرفتن در VS Code هنگام کدنویسی پایتون ممکن است به چند دلیل ایجاد شود. برای حل این مشکل، مراحل زیر را امتحان کنید :
نصب افزونه Python:ابتدا مطمئن شوید که افزونه Python در VS Code نصب شده است. برای نصب افزونه Python :
روی آیکون Extensions در نوار کناری VS Code کلیک کنید
عبارت "Python" را جستجو کنید و افزونه Microsoft Python را نصب کنید
پیکربندی محیط اجرایی (Interpreter):مطمئن شوید که محیط اجرایی (Interpreter) درست پیکربندی شده است :
کلیدهای Ctrl + Shift + P را فشار دهید تا Command Palette باز شود
عبارت Python: Select Interpreter را تایپ و انتخاب کنید
محیط اجرایی (Interpreter) مورد نظر خود را انتخاب کنید
ایجاد و اجرای یک فایل پایتون:مطمئن شوید که فایل پایتون خود را با پسوند .py ذخیره کردهاید
یک فایل جدید ایجاد کنید و آن را با پسوند .py ذخیره کنید
کد پایتون خود را در این فایل بنویسید
برای اجرای کد، کلیدهای Ctrl + Shift + P را فشار دهید تا Command Palette باز شود
عبارت Python: Run Python File in Terminal را تایپ و انتخاب کنید
بررسی خطاها:اگر هنوز خروجی نمیگیرید، مطمئن شوید که کد شما خطایی ندارد. خطاهای موجود در کد میتواند مانع از اجرای آن شود
این مراحل را امتحان کنید و اگر همچنان مشکلی داشتید، لطفاً جزئیات بیشتری از خطا یا مشکلی که با آن مواجه هستید را ارائه دهید تا بهتر بتوانم کمک کنم
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت انجمن پرکار پرستاشاپ کشورپیشنهادی داشتم در خصوص همگام سازی انجمن با نرم افزار مدیریت مطالب انجمن "Tapatalk" ، و اینکه اکثر انجمن ها اقدام به همگام سازی کرده اند اگر شما هم بکنید عالی میشود پشتیبانی شما بسیار عالی است در خصوص مشکلات پرستا پس ممنون میشم جهت اقدام با Tapatalk برای تبلت و موبایل نیز اقدام کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)