تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: سوال در مورد نصب ويندوز Xp

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض سوال در مورد نصب ويندوز Xp

سلام؛
    اميدوارم حالتون خوب باشه
    راستش يه سي دي ايكس پي داشتم كه حتي اگه هاردت هيچي توش نبود ميزاشتم تو سي دي رام خودش از تو داس ستاپ رو اجرا مي كرد .الان سي دي توي سي دي رام شيكست
    شانس اوردم 1ساعت قبل رايتش كردم حالا هر كار مي كنم مثل سي دي اصلي از توي داس اجرا نمي شه ميزارمش تو سي دي رام و رستارت كه مي كنم اتورانش اجرا نميشه كه ستاپ ويندوز رو اجرا كنه.

موندم چيكار كنم بايد ويندوز 98بريزم بعد اينو از روي 98 ستاپ كنم؟؟ يعني بد بخت شدم رفت؟؟

داره خودمونی میشه metax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

لازم به نصب 98 نیست.یه سی دی ایکس پی دیگه که bootable باشه بگیرکارتوردیف میکنه

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

چرا از dos اجرش ميکنی راحت بزار تو cd rom و ازش بوت شو

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزيز cd boot ربطي به پر بودن يا خالي بودن هارد نداره

چون كامل توضيح ندادي و نگفتي چند تا درايو cd داري 2 تا احتمال (كه خيلي بعيده واقعيت داشته باشه) وجود داره

يكي اينكه first boot بايوس را روي cdrom معرفي نكردي

يكي اينكه جامپر cdrom يا رايتر (اگه داري) روي master معرفي نكردي

در ضمن با چه برنامه اي اون cd را رايتش كردي ؟

آيا به صورت زنده رايتش كردي يا از هارد ؟

ولي من پيشنهاد ميكنم با 500 تومن cd را بخري و خودت را راحت كني

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

نقل قول نوشته شده توسط shahabmusic
    سلام؛
    اميدوارم حالتون خوب باشه
    راستش يه سي دي ايكس پي داشتم كه حتي اگه هاردت هيچي توش نبود ميزاشتم تو سي دي رام خودش از تو داس ستاپ رو اجرا مي كرد .الان سي دي توي سي دي رام شيكست
    شانس اوردم 1ساعت قبل رايتش كردم حالا هر كار مي كنم مثل سي دي اصلي از توي داس اجرا نمي شه ميزارمش تو سي دي رام و رستارت كه مي كنم اتورانش اجرا نميشه كه ستاپ ويندوز رو اجرا كنه.

موندم چيكار كنم بايد ويندوز 98بريزم بعد اينو از روي 98 ستاپ كنم؟؟ يعني بد بخت شدم رفت؟؟
    سلام ...
    چند نکته :
    CD رو چطور رایت کردی ؟
    در صورتی که برای رایت از برنامه ی Nero کمک گرفتی ، اگر از گزینه ای غیر از Copy Entire Disc استفاده کردی ، باید عرض کنم که بهتره بری و از بازار CD نصب ویندوز XP رو خریداری کنی .
    پس از اینکه مطمئن شدیم که CD رو درست رایت زدی ببین CD ROM ت خراب نشده !
    بعد از اینکه مطمئن شدی CD ROM ت سالمه ، برو توی Setup مادربوردت و مطمئن شو که بوت اولیه بر روی CD ROM تنظیم شده باشه .
    حالا CD رو بذار توی CD ROM و سعی کن سیستم رو با اون بوت کنی .
    اگه بوت شد که مشکل حله ، اگه نشد CD رو از CD ROM در بیار و بذار توی Writer ت و مجددا سعی کن که سیستم رو با اون بوت کنی ...
    اگه بوت شد که مشکل حله و به این نتیجه می رسیم که CD ROM دچار مشکل شده !
    اگه بوت نشد باید به این سوال جواب بدی :
    اصلا تا حالا ویندوز XP رو اینجوری نصب کردی ؟
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

دوستان مرسي از اينكه راهنمايي كردين.
    يكي يكي سوال هارو جواب ميدم بعد دوباره راهنمايي كنيد ببينم چه خاكي تو سرم بريزم...
    بابا اونقد هم بي سواد نيستم كه روي Master يا Slave بودن برام مشكل ايجاد كنه(اگه اسماشو درست نوشته باشم).
    500تومن كه اينجا نيست ؛شما بگو 50هزار تومن ؛بخدا من هاضرم 50هزار تومن CD بخرم ولي مهم اينجاس كه CD ايكس پي 360دلاره تازه Home edition ؛اگه بخوام Professional بخرم كه ديگه بايد كلي پول بدم.

آقايون CD اصلي Autorun بود ولي وقتي رايتش كردم ديگه Autorun نيست و حتما بايد از ويندوز اجراش كنم.
    من CD اصلي رو با خود ويندوز كپي كردم توي يكي از درايو ها بعد با Nero رايتش كردم روي DVD بعد اتورانش كار نكرد ؛دوباره از روي هارد رايتش كردم روي CD بازم اتورانش كار نكرد.
    در ضمن براي رايت CD و DVD از دو گزينه Make Data CD و Make Data DVD استفاده كردم.

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

دوستان مرسي از اينكه راهنمايي كردين.
    يكي يكي سوال هارو جواب ميدم بعد دوباره راهنمايي كنيد ببينم چه خاكي تو سرم بريزم...
    بابا اونقد هم بي سواد نيستم كه روي Master يا Slave بودن برام مشكل ايجاد كنه(اگه اسماشو درست نوشته باشم).
    500تومن كه اينجا نيست ؛شما بگو 50هزار تومن ؛بخدا من هاضرم 50هزار تومن CD بخرم ولي مهم اينجاس كه CD ايكس پي 360دلاره تازه Home edition ؛اگه بخوام Professional بخرم كه ديگه بايد كلي پول بدم.

آقايون CD اصلي Autorun بود ولي وقتي رايتش كردم ديگه Autorun نيست و حتما بايد از ويندوز اجراش كنم.
    من CD اصلي رو با خود ويندوز كپي كردم توي يكي از درايو ها بعد با Nero رايتش كردم روي DVD بعد اتورانش كار نكرد ؛دوباره از روي هارد رايتش كردم روي CD بازم اتورانش كار نكرد.
    در ضمن براي رايت CD و DVD از دو گزينه Make Data CD و Make Data DVD استفاده كردم.
    سلام ...
    حدسم درست بود .
    شما CD رو به صورت Bootable رایت نکردی ، به همین خاطر هر چقدر زور بزنی سیستمت با اون CD بوت نمیشه .
    احتمالا منظورتون از Autorun همون Bootable ـه ...
    شما دو راه دارید :
    1 . CD رو مجددا به صورت Bootable رایت کنید .
    2 . بری و از بازار یه CD نصب ویندوز XP بگیری .
    من راه دوم رو توصیه می کنم .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

اون گزينه اول چيزوري مي تونم انجام بدم يعني چيجوري اتوران و بوتيبل دوباره رايتش كنم؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اون گزينه اول چيزوري مي تونم انجام بدم يعني چيجوري اتوران و بوتيبل دوباره رايتش كنم؟
    اگه ایران نیستی یعنی اینکه سرعتت خوبه دیگه خیلی راحت یه ویندوز پرو از رو نت دانلود کن بعد هم رایتش کن تموم میشه میره لازم نیست پول بدی واقعا دیونگی ادم پول بده سی دی اصل بخره البته اگه کار بر معمولی هستی
    من هم احمق شدم سی دی اصل خریدم ولی یه با هم استفاده نکردم دادم به یکی از دوستام اون هم شکسته تحویلم داد
    ولی یه چیز برام عجیبه من اون ویندوز رو که اصل بود و پرو هم بود به قیمت 200 دلار خریدم چطور واسه شما HE 360 دلاره یعنی ورژنش فرق میکنه؟

در مورد جواب سوالت : می تونی او فایل های داخل سی دی رو به صورت ایمیج درش بایری بعد رایتش کنی اینجور بوتیبل میشه البته اگه فایل های داخل سی دی کامل باشن . واسه ساخت ایمیج هم برنامه های زیادی وجود داره
    موفق باشی
    Last edited by sina88; 07-10-2006 at 13:49.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سي دي رامت سالمه الان ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •