می خاستم بدونم بهترین نسخه لینوکس کودومه یعنی من کودومو بخرم؟ بعد بگین کدوم ورژن
می خاستم بدونم بهترین نسخه لینوکس کودومه یعنی من کودومو بخرم؟ بعد بگین کدوم ورژن
نسخه ای که ازش خوشت بیاد ، باهاش راحتتر کار کنی و دوسش داشته باشی !!
انگار می پرسی چه ماشینی خوبه ؟! همه ماشین هستند و یک کار تقریبا واحد انجام می دند ! من خیلی هارو دیدم که پیکانشو با هیچ چیز عوض نمی کنه !
اگر تازه کاری : (لیو سی دی) ابونتو ، پارسیکس و ...
واسه توزیع های نصب شدنی از توزیع هایی چون فدورا ، سوسه ، دبین ، مندریو و ... بیشتر استفاده می شه
راستش فكر كنم پر كاربرد ترين توزيع ها فدورا هست. كه الان اخرين نسخش يعني 5 موجوده.
توضيع هاي ديگه اي هم هست مثل آبونتو، زوزه و...
ولي اگر تازه كاريد شايد بد نباشه از ديسك زنده لينوكس استفاده كنيد.
اين توزيع اينطوره كه با هم بار گذاشتن سي دي مربوطه ميتونيد در عرض چند دقيقه وارد محيط لينوكس بشيد. يعني از روي اون بوت بشه. و ميتونيد كاراتونو انجام بديد و همچنين تمرين كنيد. اسمش هست knoppix.
ولي اگر ميخواين توزيع رو به طور كامل نصب كنيد من جاي شما بودم فدورا رو ترجيح ميدادم.
Fedora Core5
راستي اگر براتون فارسي بودن مهمه ميگن يك امتحاني هم از لينوكس شريف كنيد. اين لينوكس توسط ايراني ها ساخته شده. ولي البته يه مقدار قيمتش بالا هست.
موفق باشيد.
سلام
چون فرمودید بهترین به عقیده من منظورتون ایمن ترین و با ثبات ترین اوناست
من دو محصول رو می پسندم
FreeBSD
Debian
سلام
free BSD جز خانواده گنو / لینوکس نیست
خوب من اینطوری فکر می کنم که ایشون تازه وارد هستند !
واسه یک تازه وارد هم چنین توزیعهایی زیاد خود نیست !
تازه پایداری چنین سیستم هایی بیشتر در حد حرفه ای و سرور مد نظر هست تا سیستم خانگی ! اگر ایشون ادمین یک شبکه بودند باید چنین پیشنهادی می شد ! مثلا دبین با وجود پایداری نسبی و احتمالا امنیتش قدیمی هست و اکر بسته هاش کهنه هست (بهمین خاطر پایدارتره!)
سلام...
دوست عزيز بهترين و كارامدترين توزيع لينوكس، ابونتو است كه محبوبترين توزيع هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط taia
دوست من قبلا هم توضیح دادم ! با این قطعیت نمی شه گفت ! خودم یکی از علاقمندان ابونتو هستم ! اما اسم بردن ترین در دنیایی اپن سورس خیلی مشکل هست !![]()
من هم قبول دارمنوشته شده توسط Bayazee
هيچ موقع نمي شه گفت بهترين توزيع كدومه
ولي با توجه به سايت distrowatch.com مي شه گفت كه ubuntu محبوب ترين توزيع لينوكسه
حالا نمي دونم ميشه به اين مسئله اتكا كرد يا نه
البته قبول دارم كه نمي شه از بهترين صحبت كرد، ولي از نظر شخصي خودم، ابونتو جز توزيع هايي هست كه افراد مبتدي بدون مشكل با آن ارتباط برقرار مي كنند، و البته واقعا با لينوكس كار مي كنند، من خودم وقتي مثلا ناپيكس را ديدم احساس كردم يك ويندوز با تم جديد هست.
2. دوست عزيزمون در ابتدا صحبت از خريد كرده!!! دوست من كلا از دلايلي كه لينوكس الان داره كم كم جاي خودش را باز مي كنه، جداي از مساىل امنيتي و غيره رايگان بودن آن است، تمامي توزيع ها رو مي تونييد آنلاين دانلود كنيد يا رايگان دريافت كنيد، خريد لينوكس حرف عجيبيه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)