تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آب مروارید چشم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض آب مروارید چشم؟

سلام کسی خودش یا نزدیکانش تا حالا آب مروارید داشتن؟ قابل درمان کامل هستش؟ یعنی با عمل چشم مثل قبل از بیماری میشه یا بهبودی نسبی داره؟ من 2 سال پیش آب ریزش داشتم از چشمم و بعد از چند روز دیدم تار شد تا امروز که دیگه نمیتونم نوشته هارو هم بخونم با اون چشمم. سنم هم زیاد نیست 30 سالمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Afshin405's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

با سلام

مادرمن داره میره چشماشو عمل آب مروارید کنه خودش میگه چشمام خشکه و انگار خاک ریختن تو چشمام و چشمام میکوبه قراره هفته بعد بره پیش دکتر مربوطه البته به امید خدا ///

3. این کاربر از Afshin405 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود.

دائی من سنش بالای 70 است رفته چشم پزشک گفته شروع آب مرواریده. چشمش موقع خواندن بعضی واژه ها را تار میبینه و کمی که چشمش را چپ و راست میده واژه خوانده میشه.مثل اینکه یک لکه ی تار درون چشمش تولید شده ولی خاله ام که چند سال پیش عمل کرد راضیه. البته دکتر داریم تا دکتر. دکتر خاله قدیمی بود تحصیل کرده دانشگاه تهران اصلی نه دانشگاه آزاد که ظاهرا فقط مدرکش آزاده.
    اینجور که من متوجه شدم آب مروارید باید بقول معروف کاملا رسیده باشه تا خوب عمل بشه یعنی شل و ول نباشه بصورت جامد شده باشه تا راحت بیرون بیاد. احتمالا دکتر بشما هم میگه که در ابتدای آب مروارید هستی. ولی خب دکتر خوب کم گیر میاد چون بیشترشان رفتن خارج ما هم در ایران باید توکل کنیم و بریم دست بدامن امام غریب بشیم.عوضش خارجی ها همه میرن جهنم ولی ما مستقیم میریم بهشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

من قبلا رفتم دکتر گفته آب مرواریده اما خودم هرچی تو آینه جلوی نور دقت میکنم هیچ کدری یا لکه ای تو مردمک چشمم نمی بینم. الان جوری شده که دیگه نوشته ها رو با اون چشم دیگه نمیتونم ببینم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •