تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: شبا چقدر طول میکشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض شبا چقدر طول میکشه؟

عزیزان 5 شنبه ساعت 7 شبا زده شده به حسابم از رفاه به پارسیان . کسی میدونه کی میرسه؟

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

والا قبلا میگفتن روزی دوبار انتقال داده میشه ولی الان شده روزی یه بار با جستجو به نتیجه زیر رسیدم
    چنانچه حواله صادره در «پایا» در روز تعطیل و یا خارج از ساعت کار بانک ها صادر شود، روز کاری بعد به حساب مقصد واریز خواهد شد.
    Last edited by akpa; 10-09-2021 at 11:18.

3. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض

والا قبلا میگفتن روزی دوبار انتقال داده میشه ولی الان شده روزی یه بار با جستجو به نتیجه زیر رسیدم
    چنانچه حواله صادره در «پایا» در روز تعطیل و یا خارج از ساعت کار بانک ها صادر شود، روز کاری بعد به حساب مقصد واریز خواهد شد.
    ممنون. پس 5 شنبه عصر ساعت 6 واریز بشه قاعدتا شنبه باید برسه عصر درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

ممنون. پس 5 شنبه عصر ساعت 6 واریز بشه قاعدتا شنبه باید برسه عصر درسته؟
    جناب احتمالا فردا قبل 11 صبح به حساب میاد.

برید قسمت اینترنت بانک پارسیان یه شماره پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته داره. تماس بگیرید بپرسید. ضمنا اگر آپ داشته باشید می تونید ظاهرا بررسی کنید که مبلغی به حساب تون در حال واریز از شبا هست یا خیر. البته یه هزینه ای هم داره. من خودم استفاده نکردم از آپ ولی دوستانم که شبا می کنم از آپ می گن اکی شده و مثلا بدهی صاف شد.

6. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض

جناب احتمالا فردا قبل 11 صبح به حساب میاد.

برید قسمت اینترنت بانک پارسیان یه شماره پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته داره. تماس بگیرید بپرسید. ضمنا اگر آپ داشته باشید می تونید ظاهرا بررسی کنید که مبلغی به حساب تون در حال واریز از شبا هست یا خیر. البته یه هزینه ای هم داره. من خودم استفاده نکردم از آپ ولی دوستانم که شبا می کنم از آپ می گن اکی شده و مثلا بدهی صاف شد.
    ممنون عزیز. تلفن نمیتونم ایران نیستم. ولی اینترنتبانک و نت بانک دارم. کاش میدونستین چطوری میشه چک کرد. البته فیش فرستادن بهم پایینش نوشته با موفقیت انجام شد.

8. این کاربر از mirzabozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

ممنون عزیز. تلفن نمیتونم ایران نیستم. ولی اینترنتبانک و نت بانک دارم. کاش میدونستین چطوری میشه چک کرد. البته فیش فرستادن بهم پایینش نوشته با موفقیت انجام شد.
    والا من با نرم افزار آپ مشکل دارم کلا. شما هم به یه فیش نمی تونی اعتماد کنی چون خودتون می دونید ایران چه وضعی هست.

الان خودمم درگیر شدم. از حساب پارسیان نزدیک 400 تومن کشیدم و از حسابم کسر کرده ولی به حساب مورد نظر نرفته هنوز. پشتیبانی بعد 24 دقیقه معطلی گفته تا یک ساعت صبر کنید. (احتمالا خودش می خواد بره بعد یک ساعت و مسئولیت رو به گردن نگیره.) گرفتاری شدیم از دست این بانکداری نوین

تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض

والا من با نرم افزار آپ مشکل دارم کلا. شما هم به یه فیش نمی تونی اعتماد کنی چون خودتون می دونید ایران چه وضعی هست.

الان خودمم درگیر شدم. از حساب پارسیان نزدیک 400 تومن کشیدم و از حسابم کسر کرده ولی به حساب مورد نظر نرفته هنوز. پشتیبانی بعد 24 دقیقه معطلی گفته تا یک ساعت صبر کنید. (احتمالا خودش می خواد بره بعد یک ساعت و مسئولیت رو به گردن نگیره.) گرفتاری شدیم از دست این بانکداری نوین
    نه من حالا تقریبا مطمین هستم ولی خب میخوام کلا بدونم چنین چیزی چطور کار میکنه
    به من جواب دادن همون از پشتیبانی با چت

زمان واریز شبا 10:30 صبح و 13:30 ظهر هستش. این تایم ها حدودی هستند و ممکنه یه ساعت تاخیر بشه.
    84842565 تماس بگیرید پایا

11. این کاربر از mirzabozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض

همون 5 صبح رسید
    مرسی

13. این کاربر از mirzabozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سقف انتقال سیبا و پایا در یک روز چقدر هست ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اشتباه نوشتم ساتنا و پایا منظورم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •